Inspirasjon og litt mer

Hei dere!

Er det bare jeg som finner så sykt mye inspirasjon på Weheartit? Jeg synes bildene der inspirerer på alle mulige måter. Man finner liksom alltid bilder der som virkelig gjør deg glad, og det trenger man iblant! Over ser dere noen bilder som inspirerer meg ♥

Disse dagene på skolen er faktisk veldig deilig. Jeg går jo nå i 10 klasse, og har liksom alltid hørt rykter om at det er så lite og gjøre nå helt på slutten før sommeren og det er det virkelig. Skriflig eksamen er ferdig, og jeg er faktisk veldig fornøyd. Jeg kom opp i norsk, noe som var det beste jeg kunne komme opp i! I tillegg føler jeg vel egentlig at det gikk greit, så nå er det bare å vente på muntlig eksamen som vi kommer opp i om to uker. Etter det er vi helt ferdig - det vil si bare kos igjen.

I morgen har vi fri fra skolen, noe som er skikkelig deilig. En ting er sikkert - det første jeg skal gjøre når jeg står opp i morgen er å løpe meg en tur. I det siste har jeg vært sløv med treningen, men nå må jeg gjøre en innsats den lille tiden det er igjen før sommerferien. Wihuu.

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar