En smak av sommer

God søndagsmorgen!

I går kom mamma hjem med en smoothieoppskrift fra jobben som hun hadde sett i et blad. Vi gikk ut i skogen og løp, og etter vi hadde kommet hjem kom mamma med forslaget at vi skulle prøve å lage den. Det gjorde vi, og resultatet ble kjempegodt. Selv er jeg veldig glad i smoothies, og ettersom det er både sunt, godt og lettvindt å lage, er det virkelig noe jeg burde begynne og lage enda oftere. Nå som det er sommer smaker det jo ekstra godt med en smoothie i sola, derfor tenkte jeg å vise dere oppskriften vi brukte i går. Den ble utrolig god, og jeg kommer garantert til å lage den igjen.

Først vil jeg bare si at i oppskriften kaller de det for youghurtis. Hvorfor vet jeg ikke, men selv klarer jeg ikke sammenligne denne med en is. Jeg synes den smaker som smoothie, så jeg kaller den for det jeg ;-)


Skogsbærdrøm

Denne oppskriften er beregnet til 4-5 personer.

Dette trenger du:

♦ 1 pose frosne bær, 500 g (bjørnebær, bringebær eller skogsbærblanding)
♦ 150 g friske blåbær
♦ 3-4 ss flytende honning
♦ 5 dl yoghurt naturell
♦ Bjørnebær eller andre bær til pynt ev. kremmerhus eller iskjeks til servering

♦ Hell bringebær, blåbær, honning og yoghurt i en foodprocessor eller blender, og bland til massen har fått en fast konsistens. 
  Serveres med det samme i glass.

Det står også i oppskriften at man eventuelt kan ha iskjeks, krumkake eller vafler til. Det kan godt hende jeg prøver det en dag også, men det var veldig godt uten også!Og her ser dere resultatet:

Nam!

Anbefaler dere å prøve denne dere. Forfriskende, sunn og ikke mins kjempegod!

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar