Bare 36 dager igjen

 

Å herregud! Nå er det bare 36 dager til jeg reiser på språkreise til Long Beach, California sammen med EF språkreiser. Jeg kan faktisk ikke forstå det selv. Det er helt sykt. Jeg husker da jeg og venninna mi bestilte turen. Da var det over 200 dager til vi skulle reise, og begge to bare tenkte at dette var evigheter til. Men nå er det kun 36 dager til vi reiser. Om 36 dager sitter jeg på fly til California sammen med mange mennesker som jeg gleder meg masse til å bli kjent med. Det kommer til å bli den beste sommeren noen sinne. Først reiser jeg til Kroatia i to uker sammen med familien min, og to dager etterpå reiser jeg til California. Åh, gleder meg!

Jeg kommer til å fortelle dere mye mer utover, og gi dere mer informasjon om språkreisen jeg skal på. Jeg har meldt meg på flere tilleggsturer som man kan være med på når vi er der. Tilleggsturene jeg har valgt skal jeg fortelle dere mer om i et eget innlegg. Jeg har også tenkt til å ha en spørsmålsrunde om språkreisen når det nærmer seg enna mer.

Noe jeg også gleder meg til, er å blogge mens jeg er i California, slik at både familien min og dere leserne mine kan lese om hva jeg gjør og hvordan jeg har det ♥♥

Noen fler som skal på språkreise eller har erfaring med språkreise(r) fra tidligere? Isåfall er det bare å fortelle meg. Jeg er kjempenysgjerrig!

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar