Kosedag i Fredrikstad

Heiii!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for at så mange leste bloggen min i går ♥ Jeg fikk helt sjokk når jeg gikk inn på topplista i Sarpsborg i dag tidlig og så at jeg lå på 4 plass, og at jeg hadde hatt 70 lesere i går. Det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg har jo bare blogget i et par dager, så tuuuusen hjertelig takk dere! Dere er nydelige, og dere gir meg masse inspirasjon til å fortsette ♥♥♥


I dag sto jeg opp tidlig for å slette håret, og ordne meg litt ekstra ;-) Rett etter skolen i dag dro venninnene mine og jeg rett til Fredrikstad, hvor vi har koset oss masse. Vi bestemte oss for å spise en deilig lunsj på brygga, og heldige som vi var fikk vi faktisk veldig fint vær mens vi satt og spiste. Vi spiste på en resturant som heter "Paa brygga" og de hadde veldig god mat. Jeg bestilte meg en italiensk pizza som het Roma. Den var supergod. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i dag, men jeg tok noen bilder med HDR på iPhonen min så da gikk det fint:Etter en liten tur innom Torvbyen, dro vi og så Hangover 3 på kino. Den var veldig morsom, men absolutt ikke like bra som 1'ern og 2'ern spør du meg ;-)

Vi ble henta av mamman til Marthe som kjørte oss hjem, men på veien var hun så snill at hun stoppet og viste oss Sarpefossen - en av Sarpsborg sine stoltheter. Jeg har faktisk aldri sett fossen på nær hånd, så det var veldig morsomt! Nå på denne tiden av året er det helt sykt mye vann i fossen, bare se:

:O

Håper dere har hatt en fin dag! Det har hvertfall jeg ;-)

♥ Sofie

2 kommentarer

Postet av: Regine
Dato: 05.06.2013 Klokken: 23:10 - http://RosaRegine.blogg.no


Fin blogg du har
Postet av: Sofie Anthonie
Dato: 05.06.2013 Klokken: 23:18 - http://sofieanthonie.blogg.no/


Så hyggelig, tusen takk!

Skriv en ny kommentar