"Barnas kakepyntekort"

Heia!

Da jeg konfirmerte meg i fjor lagde venninna til mamma, Ann Karin Skaar en utrolig fin kake til meg. Hun er kjempeflink til å lage og dekorere kaker, og man kan vel kalle henne for en bakemester! Bare se hvordan kake hun bakte til meg til konfirmasjonen min:


Fin, ikke sant?

For bare et par måneder siden kom hun ut med sin egen kakepyntebok som heter "Barnas kakepyntekort". Denne inneholder 30 kort med fine bilder og oppskriften på hvordan DU kan lære deg å bake. Slik ser boken ut:

Denne boken heter jo Barnas kakepyntekort, men jeg synes absolutt den passer veldig godt for ungdom også. Jeg gleder meg masse til å prøve ut oppskriftene i denne boka, og det som også er så morsomt er at du kan lære deg å dekorere. Her ser dere noen av kakepyntekortene:

Blant annet ser dere at det er oppskrifter på å lage både cakepops, hvordan man skal trekke en kake, vanlijemuffins, hvordan lage roser osv.. og dette er bare et lite utvalg av alle kortene i boken. Man får også en grundig beskrivelse av hvordan man gjør det på baksiden av hvert enkelt kort:

:-)

Denne boken selges nå overalt i hele Norge i bokhandlerne, og den anbefales virkelig!

♥ Sofie

//innlegget er skrevet i samarbeid med SHUFFLEbook og Ann Karin Skaar

Én kommentar

Postet av: wa2wo.blogg.no
Dato: 06.06.2013 Klokken: 23:44 - http://wa2wo.blogg.no


Så utrolig sykt kult! :D Kan du ikke ha konkurranse på boken (å sifra om du har? ) :) Huff, jeg er nok ikke så utrolig flink med kakebaking, men veldig lyst å få til etterhvert :D <3 Nydelig kake du fikk også vennen :D

Skriv en ny kommentar