Koselig dag

Hei dere!

I går var jeg jo i Son hos min kjære tante, og kusina mi. Vi hadde det veldig koselig. Først når vi kom dit hadde de laget deilig kyllingsalat, med ferske rundstykker til. Dette tror jeg det nok er farmora mi (som også var på besøk sammen med farfar) som skal ha æren av å ha laget ;-) Etterpå dro vi på outleten. Ragna og jeg var mest med for å hjelpe de andre med å finne klær da, men jeg fant meg et plagg som jeg kjøpte. Dette skal jeg vise dere i en outfit etterhvert. 


Tullejenta mi ♥

Da vi sikkert hadde vært der inne i over en time og alle var blide og fornøyde med kjøpene sine, dro vi ned til Son hvor Ragna og jeg kjøpte oss softis. Jeg lover dere, det er den største softisen jeg noen gang har sett. Jeg klarte ikke engang å spise opp hele, og det er veldig ulikt meg! Bare se:


:O

Når vi kom hjem til tante og Ragna igjen, tok vi oss et glass Pepsi Max og bare snakket og koset oss. De har jo også en hund da som jeg er veldig glad i som heter Luna, og i går hadde henne besøk av en liten puddel som het Bruno:


Liten søting! Jeg var jo kjempefornøyd med at han satt oppi fanget mitt hele tiden når jeg bærte han opp, og jeg var helt sikker på at han ikke ville ned. Men etter en stund fortalte Ragna meg at han ikke turde å hoppe ned stakkar :-( Da måtte jeg hjelpe han ned da...


Verdens vakreste og fineste Luna ♥♥♥ lille kusina mi det også ;-)

Om bare to uker reiser vi til Kroatia sammen med tante, Ragna, farmor og farfar. Det gleder jeg meg masse til!

I dag skal er det helt nydelig vær i Sarpsborg. Masse sol! Dette må jo selvfølgelig benyttes, så nå skal jeg ut i sola.

Ha en finfin dag!

♥ Sofie


Én kommentar

Postet av: Lilli
Dato: 07.06.2013 Klokken: 15:43 - http://lillisverden.com


Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar