Svar på spørsmålsrunden

Hei dere!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg skriftlig, men jeg skal snart legge ut en videoblogg også ;-) Så her kommer svarene!


♥ Er du forelsket? Hva heter personen?
- Kanskje.... ;-) Neida, for å være helt ærlig så er jeg ikke forelsket i nuet.

Hva gjør du for å få så fint hår?
- Vel, jeg tar det som et kompliment, så tusen takk! Det eneste jeg gjør er å dusje det med sjampo og balsam. Deretter grer jeg gjennom det, og bruker en spray som heter "Uniq One". Så føner jeg håret, og sletter det etterpå. Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om hvordan jeg ordner håret mitt i nærmeste framtid.Har du noen kjæledyr?
- Nei, jeg har ingen kjæledyr. Jeg hadde en hund som jeg hadde et utrolig sterkt og nært forhold til for et par år siden, men henne måtte vi avlive pga. hun ble veldig aggresiv mot ukjente mennesker etterhvert. Etter henne er jeg faktisk litt usikker på om jeg vil ha et nytt dyr, ettersom jeg var så utrolig glad i hun. Det må hvertfall bli lenge til. Ingen kan noen gang sammenlignes eller erstattes med Molly ♥

Omtrent hvor mange lesere har du hver dag?
-Det varierer veldig om hvor mye og hvor bra jeg blogger, men vanligvis pleier jeg å ha mellom 30 til 50 lesere hver dag.

♥ Hvoran kamera har du?
- Jeg har et Lumix kamera, men jeg bruker veldig mye mamma og pappa sitt Canon EOS 550D.

 Har du noen steder du har som mål å ha vært i løpet av livet ditt?
- Ja, det har jeg. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise. Det er det beste jeg vet! Jeg har et mål om å besøke alle kontinentene i verden. Steder jeg vil reise er blant annet Bali, India, Sør-Afrika, Kina, Hawaii og Maldivene. Jeg kommer rett og slett ikke på alt. Jeg har lyst til å besøke de fleste land når jeg tenker meg om.


Kroatia 2012

Favoritt frukt/bær?
- Av frukt er jeg veldig glad i melon (både vannmelon om honningmelon), druer og bananer. Jeg er aller mest glad i bær, og favoritt bærene mine er bringebær og jordbær. NAM! 

Hvilke andre blogger leser du?
- Jeg leser veldig mange blogger, men de jeg leser fast er andreabadendyck, l0ve, auroramohn, tonedamli, voe og tuvaee.

Hva er en laveste karakteren du har fått i 10. klasse?
- Den laveste karakteren jeg har fått er 4.

Hvilken linje har du som førstevalget ditt for vidregående?
-
Som førstevalg har jeg søkt Medier og kommunikasjon på Glemmen vgs.

 Håper dere likte svarene! 

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar