Oslove

Hey ♥

Gårsdagen var veldig fin og våt. Vi ankom Oslo S ca klokka 13.00. Deretter gikk vi rett til Oslo City. De har jo fått Starbucks! Vi måtte jo da selvfølgelig starte dagen med en kaffe. Jeg drakk en sjokoladefrappe som var utroolig god. Angret litt i ettertid for at jeg ikke sa ja takk til å ha kaffe i den, da Tuva sin frappe smakte bedre enn min... Men men, Starbucks har verdens beste kaffe, så man kan bare ikke gå glipp av den. Denne gangen blir det iPhone-bilder. Jeg turde ikke ta med meg kameraet mitt ettersom det var meldt så utrolig mye regn.


Sondre, meg og Håvard. (Marthe og Julie er linselus i bakgrunn da... ♥)


Meg og Tuva

Etter å ha gått en tur rundt i Karl Johans gate tok vi turen til Rådhusplassen for å se hvordan stemningen var der. Allerede tidlig på dagen var det masse mennesker som sto i kø. Vi gadd ikke stille oss i kø :-P Istedet gikk vi og spiste en herlig middag på Fridays, som har verdens beste mat!


NAM

Da VG-lista startet var vi på plass. Dette ble ble en våt opplevelse. Det var kjempebra show som alltid med supermange bra artister, men det regnet så utrolig mye. Vi ble klissvåte og kalde. Derfor tok vi et litt tidligere tog hjem enn vi hadde tenkt. Vi hadde en veldig fin og koselig tur da. Fine gjengen ♥

Ha en superduper dag, dere! Blogges i kveld ♥

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar