Hei Kroatia!

Hei dere!

Først og fremst må jeg bare beklage for at det ikke ble noe innlegg i går kveld. Jeg skulle egentlig fortelle dere at jeg skulle reise til Kroatia i dag. Haha! Jeg har såvidt nevnt dette på bloggen tidligere, men hvertfall... I går var jeg hos bestemor og bestefar fram til klokken 00.00. Da jeg kom hjem var klokken 00.30, og ettersom jeg skulle stå opp klokken 03.30 for å reise til flyplassen hadde jeg rett og slett ikke tid til å skrive et innlegg da jeg kun hadde tre timer å få meg litt søvn på ;-)


I dag er den første dagen vår i Kroatia. Vi skal være her i 14 dager, og jeg elsker det virkelig! Kroatia er et fantastisk fint land. Vi fløy først til Zadar i dag tidlig, og deretter tok vi taxi til Split. Vi hadde da mange timer å kose oss på her, ettersom båten vi skulle ta til øya Hvar skulle gå klokken 17.00. Vi tok oss da en deilig lunsj og bare slappet av i den fine gamlebyen. Da vi hadde kommet fram til Hvar, som er øya vi skal være på i to uker, slappet vi av på verandaen og nå har vi nettopp vært ute og spist. Jeg skal blogge gjennom hele reisen så det er bare å følge med fremover! Litt bilder fra kvelden:
Fineste tante og Ragna ♥

Jeg reiser forresten sammen med farmor og farfar, tante Marit og kusina mi Ragna, mamma, pappa og broren min Scott. Nå skal vi legge oss. Den første dagen med masse reising er alltid den mest slitsomme. I morgen skal jeg ligge på stranda og bade og sole meg hele dagen. Jeg er klar for å blir brun nå. Må få litt grunnlag til California som er om to uker og to dager :-)

♥ Sofie

2 kommentarer

Postet av: Anders
Dato: 24.06.2013 Klokken: 00:02 -


Så fine bilder fra Kroatia! Gleder meg til å dra ;-)
Postet av: Sofie Anthonie
Dato: 28.06.2013 Klokken: 22:42 - http://sofieanthonie.blogg.no/


Det bør du virkelig gjøre :-) Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar