Nyter dagene

Hei!

I dag har vi hatt nok en kjempefin dag her på Hvar. Jeg sto opp sånn i halv elleve tiden, noe som er sent til å være meg i syden. Elsker alltid å stå opp tidlig slik at jeg kan få mye ut av dagene, men i dag var jeg så sliten og trøtt at jeg ville bli helt uthvilt - og det ble jeg! Vi sto opp og spiste frokost, og gikk rett ned på stranden og solet oss. Har fått litt farge allerede, men ikke noe å skryte av enna selvfølgelig :-) Etter noen timer, var det til slutt bare mamma, tante Marit, Ragna og jeg igjen på stranden. De andre gikk nemlig opp i leiligheten for å lage en deilig lunsj til oss, og etter en liten stund var den ferdig.


Selveste kokken vår, pappa ♥


Etter den deilige lunsjen på verandaen, badet vi nok en gang. Vannet i Kroatia er helt nydelig. Det fineste vannet jeg noen gang har sett. Det er helt blått og klart, og har deilig temperatur. Jeg må legge ut bilde av vannet snart. Det er virkelig helt fantastisk! Etterpå ordnet vi oss, og gikk litt rundt i Hvar for å bli bedre kjent med øya. Det er en kjempefin øy! Trange gater, med koselige småresturanter og blomster. Akkurat sånn man ser på filmer. Såå fint! 
Vi fant også bøkene til Jo Nesbø i en liten bokbutikk! Morsomt å se de på andre språk også.

Vi spiste middag i en liten hyggelig "garden", og senere på kvelden gikk vi og tok oss drinker på en bar. De voksne drakk Mohito og Ragna, Scott og jeg tok da hver vår alkoholfrie drinker :-D


Uklare og fiine

Vi storkoser oss her nede ♥

Håper dere også nyter ferien!

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar