California waiting

 Som dere vet så skal jeg på språkreise til Long Beach, California denne sommeren. Med i dag er det bare 1 uke og 5 dager til jeg reiser - altså 12 dager! Jeg synes det er helt sykt å tenke på. Nå skal jeg være her i Kroatia i en uke til, så skal jeg hjem og da har jeg kun to dager å pakke på før jeg reiser. Wihuu.


I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om tilleggsreisene jeg har meldt meg på. Jeg har ikke meldt meg på alt nå, men noen av turene. Jeg kommer til å melde meg på mer når jeg er i California. Hvertfall, de turene jeg har meldt meg på til nå er:

♥ Las Vegas Weekend: Det sier vel sitt? Vi skal være i Las Vegas en hel helg. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi skal jo oppleve byen, shoppe og kose oss! Dette er noe jeg gleder meg utrolig mye til. Når jeg hører Las Vegas tenker jeg på casinoer, shopping, poker og party all night. Haha. Det er jo kjent som byen med alle muligheter!

San Fransisco Weekend: Dette er også en helgetur hvor vi skal oppleve byen. Jeg gleder meg veldig til å se Golden Gate Bridge blant annet. Selvfølgelig shopping her også. Får aldri nok av det!

Universial studioes: Dette er en dagstur hvor vi skal dra til et studio i LA, Hollywood. Her har mange kjente filmer blitt spilt inn, blant annet Frustrerte Fruer om ikke jeg tar helt feil. Åhh, dette kan jeg bare ikke gå glipp av.

Six Flags: Dette er verdens største operatør av fornøyelsesparker. Her er noen av verdens største berg og dalbaner, og er det noe jeg virkelig elsker så er det jo berg og dalbaner og karuseller. Wææ, gleder meg!


:-D

Kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Det kommer til å bli en opplevelse for livet! Kjenner det kribler i magen når jeg skriver dette innlegget. Jeg er klar!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar