ROBINSON BEACH

Hei mine fine lesere! ♥

Nå begynner det å bli varmt her nede! Gradene stiger og stiger, og det er deilig! I dag tok vi en taxibåt til en liten koselig strand som heter Robinson. Den var veldig fin. Det var helt fantastisk vann der, superfine hvite steiner og en veldig fin liten resturant der. Det var heller ikke mye mennesker, noe som var veldig behagelig. Resturanten i seg selv synes jo jeg var dødskul. Bohem-stilen kom fram, noe jeg elsker:

De hadde ikke så veldig stort utvalg av retter, men det gjorde ikke noe for maten vi fikk var kjempegod. Jeg bestilte Dalamtian Smoked Ham, noe som smakte herlig, og god mat er jo alltid et pluss ++
Vi lå jo da og solet oss hele dagen. Finnes jo ikke noe bedre enn det når man er i syden. Det var jo også glovarmt i dag, så vi måtte jo bade etter hvert kvarter omtrent. Men skal ikke klage, vannet er jo helt nydelig her så det er jo bare helt supert å bade her.

♥♥


I LOVE YOU ♥♥♥

Vi kommer nok til å ta turen hit en dag til i løpet av uken. Det var en av de fineste strendene vi har vært på hittil, men først skal vi til et annet strand i morgen som heter Milini. Vi skal da se hvem vi liker best av Robinson og Milini, og ta turen til den vi synes er finest en gang til. Så da får vi se hvem strand som vinner ;-)

Håper dere koser dere, og har det fint!

♥ Sofie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar