Blogg

Update fra California

Hei alle dere!

//Klokka hjemme i Norge: 03.30. Klokka her i California: 18.30

Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget før nå. Det går i et sett her, og jeg vil aldri gå glipp av noe så derfor har jeg rett og slett ikke hatt tid. Slik kan det også bli videre etterhvert, men jeg skal komme med noen updates innimellom ;-) Forresten så ser jeg at dere forsatt leser bloggen min, og følger med noe som er kjempekoselig!


Jeg ELSKER California. Jeg har det sååå bra her, det er så gøy! Vi har hittil vært i Hollywood, Beverly Hills og San Diego. Hollywood var helt fantastisk! Akkurat som man ser på film. Skyskrapere høyere enn jeg noen gang har sett, store merkebutikker, masse liv og alt man kan forvente. Det var helt sinnsykt! Vi var også i Beverly Hills, noe som var helt utrolig. Vi kjørte gjennom den dyreste shoppinggata, og alle husene rundt der var skikkelig fine. Vi har også vært i San Diego som var veldig fint. Strendene her er jo helt fantastiske! Kunne ligget der og solet meg for alltid ♥♥

Bildedryss fra de første dagene her:
Camilla og Thea ♥


Ble helt starstruck når jeg så Hollywood skiltet langt opp i fjellet! ♥


Walk of fame ♥

På hverdagene er vi først på skolen, og deretter pleier vi ha forskjellige aktiviteter på kveldene. I kveld er det megaparty. Det blir sikkert kjempekoselig ♥ Menneskene her er såå koselige, og jeg har allerede blitt kjent med veldig mange.

Så dere...

Jeg har det kjempebra, og livet er HERLIG ♥♥ Jeg skal prøve of få blogget mer mens jeg er her nede, men det blir ikke så ofte. Jeg skal prøve så godt jeg kan!

Håper dere også koser dere! Nå skal jeg fikse og gjøre meg klar for party, haha! Snakkes!

♥♥♥ Sofie

Reiseklar

Hei dere!

Nå har jeg så reisefeber at det er helt sykt! I natt reiser vi, og jeg tror nesten ikke på det selv. I dag har jeg brukt dagen min på en liten picknik med venninnene mine for å si ordentlig hade, og selvfølgelig pakket. Nå er jeg nesten helt ferdig med pakkingen. Mangler bare en siste finish nå, så er jeg klar! Mye å tenke på når man skal være borte i fire uker! I nuet har jeg akkurat sittet på verandaen sammen med familien min og spist en deilig middag. Må prøve å få lagt meg litt tidligere idag, ettersom jeg skal stå opp klokken 02.00 i natt. Det kan bli veldig vanskelig, jeg er jo så spent! Åhh ♥
Som dere ser så har jeg prøvd å bruke så liiite plass som mulig.. vil jo ha med meg mye hjem!

Veska skal jeg alltid ha med meg uansett hvor jeg går! Den lille kofferten er tom, og den skal jeg fylle opp når jeg er der nede :-)

Forresten! Jeg har tenkt til å ha en spørsmålsrunde om språkreisen om ikke lenge, så det er bare å følge med fremover.

Nå skal jeg fortsette med pakkingen, og bruker resten av kvelden på familien min! ♥♥♥

Vi snakkes i California!!

Sofie

Finfin dagHei!

I dag har vært en veldig herlig dag. Var så koselig å være med bestemor og bestefar! Hadde ikke klart meg uten å si hade til familien min. Hadde virkelig ikke lyst til å trene i dag, men jeg tenkte at "JO! En siste treningsrunde før California!" og da bare gjorde jeg det. Så jeg dro på meg treningstøyet og tok meg en løptur etterfulgt av en liten styrkeøkt. Må innrømme det var veldig deilig. Nydelig vær var det jo også, så kan ikke klage!

Nå skal jeg ta kvelden. Natt til onsdag kommer til å bli en lang og spennende natt, så en ordentlig natt søvn trenger jeg nå!

Vi snakkes fineste dere!

♥♥

Hjemme i kjære Norge

Hei og hå!

Vel hjemme i Norge! I dag har jeg vært på sommergrilling sammen med mange herlige mennesker! Det var som en slags avslutning for vakre, Eirin. Hun skal nemlig til USA på utveksling i et år! Kos deg masse, fiiine jenta! Glad i deg!

En ting er sikkert! Disse to dagene skal utnyttes til det ytterste. I dag overnatter jeg hos verdens beste, Tuva. Såå deilig å se henne igjen. Fineste jenta mi ♥ Vi tok en liten photoshoot når vi gikk tur med Lotta - hunden til Tuva istad:


♥♥

Nå har akkurat Renate kommet, og vi sitter å koser oss med brus og litt godis. I morgen har jeg mye og ordne! Blir hentet av mamma tidlig for å gjøre noen ærend til California. Deretter skal jeg til bestemor og bestefar, så skal jeg begynne å pakke.

Nå skal vi nyyte kvelden! Have fun!

♥ Sofie

Siste kvelden i Zadar

Hei, dere fine!

WOW, disse to ukene har gått fort! Kroatia er nydelig, og i dag er det den siste dagen. I morgen reiser vi hjem til Norge. I dag sto vi opp og tok taxi til feria som vi tok over til Split. Var trist å dra ifra vakre Hvar, men jeg skal garantert tilbake dit. Deretter satt vi i buss i tre timer fra Split til Zadar - og her er vi! Jeg har vært i Zadar en gang før også, og det jeg likte aller best med byen var gamlebyen her. Den er så fin, med mye historie. I kveld har vi da spist vår aller siste middag her, før vi reiser. Kommer vel hjem sånn i 13 - tiden i morgen, og jeg gleder meg så mye til å tilbringe kvelden i morgen på grillfest med gode venner. Det blir koselig. Noen bilder fra kvelden:


Verdens fineste, og aller beste mamma ♥♥♥

♥♥

Vi snakkes i Norge :-)

Klem ♥

KILER I MAGEN

Hei!

Nå har jeg endelig lært meg noen knep på hvordan jeg kan klippe og redigere bilder, noe jeg synes er utrolig gøy! Jeg har allerede begynt å lage et innlegg som jeg skal legge ut på bloggen enten i kveld eller i morgen, med noen forskjellige festivalantrekk som jeg har satt sammen. Har sittet i flere timer og prøvd på dette, men det er enda ikke heelt ferdig. Dette er første gangen jeg prøver, så vi får se hvordan det blir. Morsomt er det ihvertfall! Stay tuned ♥


I dag er det også 1 uke til California noe som er heelt sykt. Åhh, som jeg gleder meg. Sitter å tenker på hvordan jeg skal utnytte de to dagene jeg har hjemme som altså er mandag og tirsdag på best mulig måte. Jeg må jo pakke, være litt med venner, og være med familien i løpet av disse dagene. Jeg skal jo tross alt være borte i 4 uker (!!) Onsdag reiser jeg, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Gleder meg ikke mindre av å se på dette:


//bildene er hentet fra weheartit

Er det ikke fiiint? Gleder meg til å ta masse bilder å vise til dere når jeg er der!

Åhh... ♥♥♥

OUTFIT 03/07/13T-skjorte fra Carlings // Ola-shorts fra H&M // Sko fra Noa Noa

I dag var vi på Mlini Beach. En kjempefin strand det også, men vi faller nok på å dra til Robinson en gang til. Vi er litt usikre, fordi det var litt mer å gjøre på Mlini. Men vi får se hva vi gjør. Vi har hvertfall solet oss og badet masse. Kjempedeilig. I nuet sitter jeg i liligheten med Ragna på min høyre side. Hun skal lære meg å bruke noen apper som er fine å redigere bilder i. Det har jeg lyst til å lære meg pga. bloggen. Morsomt med litt kreative innlegg. Det liker jeg!

Etterpå skal vi til byen og spise middag.

Vi snakkes!

ROBINSON BEACH

Hei mine fine lesere! ♥

Nå begynner det å bli varmt her nede! Gradene stiger og stiger, og det er deilig! I dag tok vi en taxibåt til en liten koselig strand som heter Robinson. Den var veldig fin. Det var helt fantastisk vann der, superfine hvite steiner og en veldig fin liten resturant der. Det var heller ikke mye mennesker, noe som var veldig behagelig. Resturanten i seg selv synes jo jeg var dødskul. Bohem-stilen kom fram, noe jeg elsker:

De hadde ikke så veldig stort utvalg av retter, men det gjorde ikke noe for maten vi fikk var kjempegod. Jeg bestilte Dalamtian Smoked Ham, noe som smakte herlig, og god mat er jo alltid et pluss ++
Vi lå jo da og solet oss hele dagen. Finnes jo ikke noe bedre enn det når man er i syden. Det var jo også glovarmt i dag, så vi måtte jo bade etter hvert kvarter omtrent. Men skal ikke klage, vannet er jo helt nydelig her så det er jo bare helt supert å bade her.

♥♥


I LOVE YOU ♥♥♥

Vi kommer nok til å ta turen hit en dag til i løpet av uken. Det var en av de fineste strendene vi har vært på hittil, men først skal vi til et annet strand i morgen som heter Milini. Vi skal da se hvem vi liker best av Robinson og Milini, og ta turen til den vi synes er finest en gang til. Så da får vi se hvem strand som vinner ;-)

Håper dere koser dere, og har det fint!

♥ Sofie

URBAN OUTFITTERSEr det en butikk som jeg virkelig må innom når jeg er i California så er det Urban Outfitters. Det er en av mine favorittbutikker! Det eneste som er så dumt er at de ikke har den i Norge, men jeg vet de har den i USA. Jeg har vært der før, og det var i London. Da tok jeg med meg flere poser ut. Åhh, denne butikken har såå mye fint. Den har alt jeg leter etter. Jeg føler liksom at denne butikken beskriver min stil, og den har så mye bohem-klær at jeg så vidt klarer å komme meg ut. Kan drømme meg bort... take a look:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

I tillegg har de verdens fineste butikker. Superkult design:Drømmer meg heeelt bort når jeg er inne og titter på nettsiden ♥♥♥ Gleder meg mer og mer til California nå! Urban, her kommer jeg!

 

 

DETTE ER LIVET

Heia!

Det er såå deilig å vite at vi fortsatt har igjen en uke til her i Kroatia. Det er såå fint her. I dag har vi ligget på stranda, spist deilig kyllingsalat til lunch i leiligheten til farmor og farfar, og i nuet sitter vi på verandaen. Jeg har akkurat tatt meg en dusj og smørt meg inn med aftersun. Noe av det beste med å ha ligget i sola heeele dagen er å ta seg en litt kaldere dusj og smøre seg med aftersun på ettermiddagen. Da føler man seg så frisk, og det er jo alltid fint å pleie brunfargen! Nå skal vi snart ut å spise middag på en superkoselig resturant hvor vi har reservert bord. Det er en resturant som ligger i en liten sidegate, og den er veeldig fin. Jeg skal ta bilder å vise dere ;-)

♥♥

Vi snakkes fine dere!

♥ Sofie

California waiting

 Som dere vet så skal jeg på språkreise til Long Beach, California denne sommeren. Med i dag er det bare 1 uke og 5 dager til jeg reiser - altså 12 dager! Jeg synes det er helt sykt å tenke på. Nå skal jeg være her i Kroatia i en uke til, så skal jeg hjem og da har jeg kun to dager å pakke på før jeg reiser. Wihuu.


I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om tilleggsreisene jeg har meldt meg på. Jeg har ikke meldt meg på alt nå, men noen av turene. Jeg kommer til å melde meg på mer når jeg er i California. Hvertfall, de turene jeg har meldt meg på til nå er:

♥ Las Vegas Weekend: Det sier vel sitt? Vi skal være i Las Vegas en hel helg. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi skal jo oppleve byen, shoppe og kose oss! Dette er noe jeg gleder meg utrolig mye til. Når jeg hører Las Vegas tenker jeg på casinoer, shopping, poker og party all night. Haha. Det er jo kjent som byen med alle muligheter!

San Fransisco Weekend: Dette er også en helgetur hvor vi skal oppleve byen. Jeg gleder meg veldig til å se Golden Gate Bridge blant annet. Selvfølgelig shopping her også. Får aldri nok av det!

Universial studioes: Dette er en dagstur hvor vi skal dra til et studio i LA, Hollywood. Her har mange kjente filmer blitt spilt inn, blant annet Frustrerte Fruer om ikke jeg tar helt feil. Åhh, dette kan jeg bare ikke gå glipp av.

Six Flags: Dette er verdens største operatør av fornøyelsesparker. Her er noen av verdens største berg og dalbaner, og er det noe jeg virkelig elsker så er det jo berg og dalbaner og karuseller. Wææ, gleder meg!


:-D

Kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Det kommer til å bli en opplevelse for livet! Kjenner det kribler i magen når jeg skriver dette innlegget. Jeg er klar!

The Blue Cave

Heii deree!

Dagen i dag har vært kjempefin! Vi sto opp klokken 07.00 i dag og gjorde oss klare til båtur. Etter vi hadde ordnet oss dro vi til byen. Vi dro tidlig fordi vi ville holde av solsengene på taket ;-) Mamma, tante og jeg gikk til et fruktmarked og kjøpte masse moreller, druer og jordbær og deretter gikk vi til en liten bakerbutikk hvor vi kjøpte oss croissanter med sjokolade i som vi tok med på båten. Vi fikk kapret solsengene, noe som var herliiiiig! ♥ Da fikk vi solet oss skikkelig!Båten kjørte klokken 09.00, og etter et par timer kom vi fram til noen gruver som vi kunne svømme inn i. Det var kjempegøy, og utrolig spennende. Det var til og med flaggermus der inne! Vi hoppet fra båten, og det var helt nydelig vann. Krystallklart! Etter den deilige svømmeturen satt vi på båten en stund igjen, og etterhvert fikk vi servert lunsj. Etterpå fikk vi sitte i små båter, med hver vår sjåfør og kjøre inn i de blå grottene! Det er noe av det fineste jeg noen gang har sett. Vi kjørte inn i denne lille inngangen, som vi måtte dukke for å komme inn i:

Så kom vi inn til dette:Fint eller hva?! Åhh, helt fantastisk spør du meg.

Til slutt dro vi til en liten øy som heter Vis hvor vi spiste is, badet og koset oss og etterpå dro vi hjem igjen. Vi kom tilbake til Hvar nå for et par timer siden. Det var en superfin tur.

Håper dere har hatt en finfin dag ♥

♥ Sofie

LOVE MAKES ME HIGH♥ T-skjorte fra Outlet Norge // Shorts fra Gina Tricot // Solbriller fra Kroatia (fake ray ban, joho) // Neglelakk fra Mary Kay // Sko fra H&M ♥

Nå er vi snart klare for å dra og spise middag. Vi har ligget på stranda i heele dag og sola oss! Føler at brunfargen kommer sakte men sikkert nå, og det er såå deilig. Nå har vi akkurat dusjet og fixet oss klare, og i nuet ligger Scott, Ragna og jeg i senga og ser på Vine-videoer på iPhonen min. Holder på å le meg i hjel av videoene til Vegard Harm. Han er genial, haha!

I morgen skal vi kanskje være med på heldagstur med en stor båt ut til noen grotter som kalles for "De blå grottene". Da skal vi kjøre inn i disse grottene, og det gleder jeg meg veldig til. Det er vist et fantastisk syn.

Vi snakkes!

♥ Sofie

Strandliv

Heiaa!

I går fikk jeg desverre ikke blogget fordi internettet svikta. Haha. Men men, sånn er det når man er i syden! Nå har hvertfall nettet kommet tilbake igjen.

I går gikk vi til en strand som ligger litt lenger borte fra leiligheten vår. Der lå vi på en brygge og solet oss. Det var også en kjempekoselig liten resturant der som vi spiste lunsj på. Det var utrolig god mat der, så dit skal vi garantert gå igjen og da skal jeg ta masse bilder.

Når man er i syden er det liksom mye av det samme man gjør hver dag, noe som faktisk er det beste med å være i syden. Særlig å ligge på stranda halve dagen og sole seg og bli bruuuuun ;-) I ettermiddag skal jeg legge ut en outfit før vi går på byen og spiser.

Nå skal vi på stranda ♥♥

♥ Sofie

Summer lovin

♥♥ 

Hva synes dere om bildene?

♥ Sofie

Nyter dagene

Hei!

I dag har vi hatt nok en kjempefin dag her på Hvar. Jeg sto opp sånn i halv elleve tiden, noe som er sent til å være meg i syden. Elsker alltid å stå opp tidlig slik at jeg kan få mye ut av dagene, men i dag var jeg så sliten og trøtt at jeg ville bli helt uthvilt - og det ble jeg! Vi sto opp og spiste frokost, og gikk rett ned på stranden og solet oss. Har fått litt farge allerede, men ikke noe å skryte av enna selvfølgelig :-) Etter noen timer, var det til slutt bare mamma, tante Marit, Ragna og jeg igjen på stranden. De andre gikk nemlig opp i leiligheten for å lage en deilig lunsj til oss, og etter en liten stund var den ferdig.


Selveste kokken vår, pappa ♥


Etter den deilige lunsjen på verandaen, badet vi nok en gang. Vannet i Kroatia er helt nydelig. Det fineste vannet jeg noen gang har sett. Det er helt blått og klart, og har deilig temperatur. Jeg må legge ut bilde av vannet snart. Det er virkelig helt fantastisk! Etterpå ordnet vi oss, og gikk litt rundt i Hvar for å bli bedre kjent med øya. Det er en kjempefin øy! Trange gater, med koselige småresturanter og blomster. Akkurat sånn man ser på filmer. Såå fint! 
Vi fant også bøkene til Jo Nesbø i en liten bokbutikk! Morsomt å se de på andre språk også.

Vi spiste middag i en liten hyggelig "garden", og senere på kvelden gikk vi og tok oss drinker på en bar. De voksne drakk Mohito og Ragna, Scott og jeg tok da hver vår alkoholfrie drinker :-D


Uklare og fiine

Vi storkoser oss her nede ♥

Håper dere også nyter ferien!

♥ Sofie

Hei Kroatia!

Hei dere!

Først og fremst må jeg bare beklage for at det ikke ble noe innlegg i går kveld. Jeg skulle egentlig fortelle dere at jeg skulle reise til Kroatia i dag. Haha! Jeg har såvidt nevnt dette på bloggen tidligere, men hvertfall... I går var jeg hos bestemor og bestefar fram til klokken 00.00. Da jeg kom hjem var klokken 00.30, og ettersom jeg skulle stå opp klokken 03.30 for å reise til flyplassen hadde jeg rett og slett ikke tid til å skrive et innlegg da jeg kun hadde tre timer å få meg litt søvn på ;-)


I dag er den første dagen vår i Kroatia. Vi skal være her i 14 dager, og jeg elsker det virkelig! Kroatia er et fantastisk fint land. Vi fløy først til Zadar i dag tidlig, og deretter tok vi taxi til Split. Vi hadde da mange timer å kose oss på her, ettersom båten vi skulle ta til øya Hvar skulle gå klokken 17.00. Vi tok oss da en deilig lunsj og bare slappet av i den fine gamlebyen. Da vi hadde kommet fram til Hvar, som er øya vi skal være på i to uker, slappet vi av på verandaen og nå har vi nettopp vært ute og spist. Jeg skal blogge gjennom hele reisen så det er bare å følge med fremover! Litt bilder fra kvelden:
Fineste tante og Ragna ♥

Jeg reiser forresten sammen med farmor og farfar, tante Marit og kusina mi Ragna, mamma, pappa og broren min Scott. Nå skal vi legge oss. Den første dagen med masse reising er alltid den mest slitsomme. I morgen skal jeg ligge på stranda og bade og sole meg hele dagen. Jeg er klar for å blir brun nå. Må få litt grunnlag til California som er om to uker og to dager :-)

♥ Sofie

Oslove

Hey ♥

Gårsdagen var veldig fin og våt. Vi ankom Oslo S ca klokka 13.00. Deretter gikk vi rett til Oslo City. De har jo fått Starbucks! Vi måtte jo da selvfølgelig starte dagen med en kaffe. Jeg drakk en sjokoladefrappe som var utroolig god. Angret litt i ettertid for at jeg ikke sa ja takk til å ha kaffe i den, da Tuva sin frappe smakte bedre enn min... Men men, Starbucks har verdens beste kaffe, så man kan bare ikke gå glipp av den. Denne gangen blir det iPhone-bilder. Jeg turde ikke ta med meg kameraet mitt ettersom det var meldt så utrolig mye regn.


Sondre, meg og Håvard. (Marthe og Julie er linselus i bakgrunn da... ♥)


Meg og Tuva

Etter å ha gått en tur rundt i Karl Johans gate tok vi turen til Rådhusplassen for å se hvordan stemningen var der. Allerede tidlig på dagen var det masse mennesker som sto i kø. Vi gadd ikke stille oss i kø :-P Istedet gikk vi og spiste en herlig middag på Fridays, som har verdens beste mat!


NAM

Da VG-lista startet var vi på plass. Dette ble ble en våt opplevelse. Det var kjempebra show som alltid med supermange bra artister, men det regnet så utrolig mye. Vi ble klissvåte og kalde. Derfor tok vi et litt tidligere tog hjem enn vi hadde tenkt. Vi hadde en veldig fin og koselig tur da. Fine gjengen ♥

Ha en superduper dag, dere! Blogges i kveld ♥

♥ Sofie

VG-lista

Hei dere! 

Nå er jeg endelig helt ferdig med ungdomsskolen, og det er helt sykt! 10 år på grunnskolen har gått utrolig fort. Nå er det sommerferie, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det er. Neste stopp --> vidregående. Men først og fremst skal jeg glemme alt som heter skole og bare nyyyyte ferien. 

I dag skal skal jeg til Oslo sammen med mange venner av meg. Vi skal være i Oslo i hele dag å spise, gå i butikker og kose oss. I kveld klokken 20.00 skal vi på VG-lista på Rådhusplassen. Det gleder jeg skikkelig til. Jeg var på VG-lista i fjor også, og det var kjempegøy. Det er så utrolig mange flinke artister som opptrer på scena, og et kjempebra show. I år kommer det også veldig mange bra artister også synes jeg. Blandt annet Zara Larsson, Dj broiler, Kurt Nilsen, Astrid Smeplass, Ask Embla, LidoLido og maaaange fler. Det eneste som er negativt er at det har meldt kraftige regnbyger, torden og lyn i kveld. Det kan jo bli spennende, men vi klarer oss ;-)


Wihoo :-D

Fler som skal på VG-lista?

Sofie

Vitnemålsutdeling

Hei dere!

I dag er det den siste dagen på ungdomsskolen. Det er veldig deilig men samtidig utrolig trist. Jeg er virkelig så glad i klassen min og lærerne mine at det kommer til å bli utrolig hardt og si farvel i dag. Klokken 18.00 skal vi på skolen for å få utdelt vitnemålene, få og holde taler osv... Tuva, Nora og jeg skal synge. Vi får forhåpentligvis filmet dette, så jeg kan legge det ut på bloggen etterhvert. Ihvertfall skal jeg ta mye bilder som jeg skal legge ut. Etter "sermonien" i gymsalen på skolen skal hele trinnet dra ut å grille, så det blir sikkert bra!

Jeg ble akkurat ferdig med å fikse meg, så slik ser jeg ut i nuet:

Grugleder meg til kvelden... 

Snakkes!

♥ Sofie

Hey colors

Heia!

Gårsdagen var superfin! Jeg var på Liseberg med klassen noe som selvfølgelig var kjempegøy. Jeg elsker karuseller, det er noe av det beste jeg vet. Jeg tok alle de store karusellene. AtmosFear og Upswinget er mine favoritter. Det var også kjempegøy å gå i spøkelseshotellet Gasten da. Gud jeg skvatt mye! haha. Veldig gøy men også veldig skummelt. Det er utrolig trist og tenke på at dette var den siste turen i 10 klasse sammen med klassen som jeg er så glad i ♥

Forresten! Istad var jeg ute å knipset noen outfitbilder til dere. Nå som det er sommer er det jo så fint med farger, så i disse dager bruker jeg mye av det. Så her er dagens outfit:


♥ Topp fra Gina Tricot // Bukse fra Pieces // Uglesmykke fra Mango // Olajakke fra Cubus // Sko fra Converse

Hva synes dere?

♥ Sofie

Svar på spørsmålsrunden

Hei dere!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg skriftlig, men jeg skal snart legge ut en videoblogg også ;-) Så her kommer svarene!


♥ Er du forelsket? Hva heter personen?
- Kanskje.... ;-) Neida, for å være helt ærlig så er jeg ikke forelsket i nuet.

Hva gjør du for å få så fint hår?
- Vel, jeg tar det som et kompliment, så tusen takk! Det eneste jeg gjør er å dusje det med sjampo og balsam. Deretter grer jeg gjennom det, og bruker en spray som heter "Uniq One". Så føner jeg håret, og sletter det etterpå. Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om hvordan jeg ordner håret mitt i nærmeste framtid.Har du noen kjæledyr?
- Nei, jeg har ingen kjæledyr. Jeg hadde en hund som jeg hadde et utrolig sterkt og nært forhold til for et par år siden, men henne måtte vi avlive pga. hun ble veldig aggresiv mot ukjente mennesker etterhvert. Etter henne er jeg faktisk litt usikker på om jeg vil ha et nytt dyr, ettersom jeg var så utrolig glad i hun. Det må hvertfall bli lenge til. Ingen kan noen gang sammenlignes eller erstattes med Molly ♥

Omtrent hvor mange lesere har du hver dag?
-Det varierer veldig om hvor mye og hvor bra jeg blogger, men vanligvis pleier jeg å ha mellom 30 til 50 lesere hver dag.

♥ Hvoran kamera har du?
- Jeg har et Lumix kamera, men jeg bruker veldig mye mamma og pappa sitt Canon EOS 550D.

 Har du noen steder du har som mål å ha vært i løpet av livet ditt?
- Ja, det har jeg. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise. Det er det beste jeg vet! Jeg har et mål om å besøke alle kontinentene i verden. Steder jeg vil reise er blant annet Bali, India, Sør-Afrika, Kina, Hawaii og Maldivene. Jeg kommer rett og slett ikke på alt. Jeg har lyst til å besøke de fleste land når jeg tenker meg om.


Kroatia 2012

Favoritt frukt/bær?
- Av frukt er jeg veldig glad i melon (både vannmelon om honningmelon), druer og bananer. Jeg er aller mest glad i bær, og favoritt bærene mine er bringebær og jordbær. NAM! 

Hvilke andre blogger leser du?
- Jeg leser veldig mange blogger, men de jeg leser fast er andreabadendyck, l0ve, auroramohn, tonedamli, voe og tuvaee.

Hva er en laveste karakteren du har fått i 10. klasse?
- Den laveste karakteren jeg har fått er 4.

Hvilken linje har du som førstevalget ditt for vidregående?
-
Som førstevalg har jeg søkt Medier og kommunikasjon på Glemmen vgs.

 Håper dere likte svarene! 

♥ Sofie

Idyll

Heia!

Gårsdagen var kjempekoselig. Er det noe jeg virkelig elsker så er det hyttekos. Grilling, godis og masse latter og kos tar aldri feil ;-) Vi har desverre ikke internett på hytta, derfor fikk jeg ikke blogget i går kveld. Når vi kom hjem fra hytta i dag, satt vi oss ute på veranaen hjemme og koset oss med reker og god drikke. IDYLL:

'
 ♥♥

I morgen skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden, så om dere lurer på noe så er det siste mulighet til å spørre ;-) SPØR HER

Snakkes i morgen, dere!

♥ Sofie

 

Rommet mitt

Hei hei!

I dag sto jeg først opp og tok meg en joggetur på tom mage noe jeg ikke skulle gjort. Haha, jeg ble skikkelig svimmel og kvalm så det skal jeg ikke gjøre igjen nei. Senere begynte jeg å rydde rommet mitt, og nå er det mer ryddig enn det har vært på lenge. Derfor tenkte jeg at jeg kunne knipse noen bilder av rommet mitt å vise dere. Enjoy:

♥♥

Nå reiser jeg snart ut på hytta mi på Hvaler sammen med familien min og noen venner av oss. Der skal vi være til i morgen. Det blir koselig!

Hva synes dere om rommet?

Ha en fin dag, alle mine fine lesere!

♥ Sofie

Ferdig med muntlig eksamen!

Hei alle fine!

Grunnen til at jeg ikke har blogget de to siste dagene, er fordi jeg kun har fokusert på muntlig eksamen som jeg hadde i dag! På tirsdag kom jeg opp i engelsk, og etter det har jeg og Tuva hatt fult fokus på dette. Vi gikk opp i par om noen lurer ;-) Hvertfall - Vi kom opp i William Shakespeare noe som var drømmeeksamen for oss! Så for et par timer siden sto vi og hadde fremføring foran sensor og faglærer. Vi er overlykkelige akkurat nå, for vi fikk nemlig en 6'er. Ææ, det var virkelig en superdeilig følelse! Nå er vi ferdig med 10 klasse, og nå er det bare kos igjen på skolen før det offisielt er FERIE! ♥♥♥

 

Etter jeg kom hjem fra eksamen i dag, kom farmor og farfar med kjempenydelige blomster til meg for å gratulere meg med eksamen ♥ Jeg har verdens fineste besteforeldre. Bare se:
Åå! Såå fiiine

Nå skal jeg på bowling sammen med noen venner fra klassen min, som en liten feiring på at alt skolearbeid før ferien er ferdig. Det blir koselig!

Ble dere fornøyd med muntlig eksamen da?

Vi blogges ♥

♥ Sofie 

Solbyen SarpsborgHei!

Nå er det virkelig helt utrolig nydelig vær her i Sarpsborg. Solen skinner, og temperaturen er veldig behagelig. I går syklet jeg til Tunevannet sammen med Renate, Tuva og Marthe. Der lå vi og solet oss på tepper og håndkleder, og spiste is og rett og slett bare koste oss i det deilige været. Jeg fikk til og med litt farge, haha! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bade, ettersom vannet fortsatt er veldig kalt, men etterhvert ble det så varmt at jeg bare måtte ta meg en dukkert. Det var kaldt, men veeeeldig oppfriskende. På kvelden grillet jeg på veranden med familien, og senere kom Tuva til meg og nattet over til i dag ♥


♥♥♥♥

Kos dere i det fine været i dag, så skrives vi!

♥ Sofie


Forresten! Dere må ikke glemme spørmsålsrunden min som foregår på bloggen. Det er bare å spørre i vei og jeg svarer på det aller meste. Kom igjen folkens! Dere finner spørsmålsrunden HER.Min nye kjærlighet

I går kjøpte jeg meg en ny kjole fra Galleri Ene i gågata i Sarpsborg. Dette er en butikk med ganske mange dyre klær, men i går hadde de et utsalg i bakgården, og de solgte ut masse klær og gjenstander til utrolig billige priser. Da vi kom dit var nesten alt utsolgt, men på et utplukket klesstativ klarte jeg å finne en skatt, som jeg ble forelsket i ved første øyekast. Kjolen dere ser ovenfor er en kjole jeg virkelig falt for, og som jeg bestemte meg for at jeg skulle ha. Den er kjempenydelig, og jeg synes den er såå fiin! Særlig elsker jeg det mønsteret på brystpartiet. Det gjør kjolen spesiell synes jeg da. Tidligere hadde den kostet rundt 900-1000 kroner, men nå kostet den kun 100 kroner. Jeg er veldig fornøyd!

Likte dere kjolen?

♥ Sofie

Fineste lørdagen

Heiii!

Dagen i dag startet med en koselig bytur med bestemor og kusina mi, Nanna. Først gikk vi litt rundt i byen og tittet, og etterpå dro vi på en resturant som heter Pizzali og spiste deilig rekesmørbrød. Jeg har kjøpt meg en ny kjole fra en butikk som heter Galleri Ene i dag. Den ble jeg foresket i ved første øyekast, og det er virkelig den perfekte sommerkjolen og pyntekjolen. Denne skal jeg vise dere i morgen! Vi satt oss på torget og tok oss en softis i sola, og etterpå dro vi hjem til bestemor og bestefar og så på bryllupet til den svenske prinsesse Madelen og hennes Christopher. Gud, så pen Madelen er! Tror ikke jeg har sett noen vakrere noen gang ♥ Hun er virkelig definisjonen på perfekt. I tillegg hadde hun verdens fineste kjole. Er helt misunnelig jeg.

I kveld skal jeg bare kose meg hjemme med familien. Pappa står nå ute og griller, og de fløtegratinerte potetene står i ovnen. I nuet sitter jeg å koser meg med dette:Ja, er det noe jeg virkelig er svak for så er det pepsi max og nøtter. SÆRLIG YOUGHURTNØTTER. Jeg er frelst, haha.

Ha en super fredagskveld!

♥ Sofie

Koselig dag

Hei dere!

I går var jeg jo i Son hos min kjære tante, og kusina mi. Vi hadde det veldig koselig. Først når vi kom dit hadde de laget deilig kyllingsalat, med ferske rundstykker til. Dette tror jeg det nok er farmora mi (som også var på besøk sammen med farfar) som skal ha æren av å ha laget ;-) Etterpå dro vi på outleten. Ragna og jeg var mest med for å hjelpe de andre med å finne klær da, men jeg fant meg et plagg som jeg kjøpte. Dette skal jeg vise dere i en outfit etterhvert. 


Tullejenta mi ♥

Da vi sikkert hadde vært der inne i over en time og alle var blide og fornøyde med kjøpene sine, dro vi ned til Son hvor Ragna og jeg kjøpte oss softis. Jeg lover dere, det er den største softisen jeg noen gang har sett. Jeg klarte ikke engang å spise opp hele, og det er veldig ulikt meg! Bare se:


:O

Når vi kom hjem til tante og Ragna igjen, tok vi oss et glass Pepsi Max og bare snakket og koset oss. De har jo også en hund da som jeg er veldig glad i som heter Luna, og i går hadde henne besøk av en liten puddel som het Bruno:


Liten søting! Jeg var jo kjempefornøyd med at han satt oppi fanget mitt hele tiden når jeg bærte han opp, og jeg var helt sikker på at han ikke ville ned. Men etter en stund fortalte Ragna meg at han ikke turde å hoppe ned stakkar :-( Da måtte jeg hjelpe han ned da...


Verdens vakreste og fineste Luna ♥♥♥ lille kusina mi det også ;-)

Om bare to uker reiser vi til Kroatia sammen med tante, Ragna, farmor og farfar. Det gleder jeg meg masse til!

I dag skal er det helt nydelig vær i Sarpsborg. Masse sol! Dette må jo selvfølgelig benyttes, så nå skal jeg ut i sola.

Ha en finfin dag!

♥ Sofie


"Barnas kakepyntekort"

Heia!

Da jeg konfirmerte meg i fjor lagde venninna til mamma, Ann Karin Skaar en utrolig fin kake til meg. Hun er kjempeflink til å lage og dekorere kaker, og man kan vel kalle henne for en bakemester! Bare se hvordan kake hun bakte til meg til konfirmasjonen min:


Fin, ikke sant?

For bare et par måneder siden kom hun ut med sin egen kakepyntebok som heter "Barnas kakepyntekort". Denne inneholder 30 kort med fine bilder og oppskriften på hvordan DU kan lære deg å bake. Slik ser boken ut:

Denne boken heter jo Barnas kakepyntekort, men jeg synes absolutt den passer veldig godt for ungdom også. Jeg gleder meg masse til å prøve ut oppskriftene i denne boka, og det som også er så morsomt er at du kan lære deg å dekorere. Her ser dere noen av kakepyntekortene:

Blant annet ser dere at det er oppskrifter på å lage både cakepops, hvordan man skal trekke en kake, vanlijemuffins, hvordan lage roser osv.. og dette er bare et lite utvalg av alle kortene i boken. Man får også en grundig beskrivelse av hvordan man gjør det på baksiden av hvert enkelt kort:

:-)

Denne boken selges nå overalt i hele Norge i bokhandlerne, og den anbefales virkelig!

♥ Sofie

//innlegget er skrevet i samarbeid med SHUFFLEbook og Ann Karin Skaar

Outfit 06.06.13
♥ Kjole/Tunika fra BikBok // Bukse fra Pieces // Olavest fra Cubus // Sko fra en random butikk for lenge siden ♥

Etter en lang og slitsom dag på skolen er jeg nå klar for å reise til Son med mamma. Vi skal på outleten sammen med tanta mi, kusina mi og farmor. Deretter vet jeg ikke helt hva vi skal. Vi skal sikkert kose oss litt tenker jeg ;-) Vi har ikke lagt helt planer enna, men vi skal hvertfall være med dem og det gleder jeg meg til.

I kveld skal jeg poste et innlegg om en kakepyntebok som jeg er så heldig å ha fått av venninna til mamma. Hun har nemlig laget sin egen kakepytebok for barn, som nå er ute i butikkene så det er bare til å følge med utover kvelden.

♥ Sofie

Kosedag i Fredrikstad

Heiii!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for at så mange leste bloggen min i går ♥ Jeg fikk helt sjokk når jeg gikk inn på topplista i Sarpsborg i dag tidlig og så at jeg lå på 4 plass, og at jeg hadde hatt 70 lesere i går. Det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg har jo bare blogget i et par dager, så tuuuusen hjertelig takk dere! Dere er nydelige, og dere gir meg masse inspirasjon til å fortsette ♥♥♥


I dag sto jeg opp tidlig for å slette håret, og ordne meg litt ekstra ;-) Rett etter skolen i dag dro venninnene mine og jeg rett til Fredrikstad, hvor vi har koset oss masse. Vi bestemte oss for å spise en deilig lunsj på brygga, og heldige som vi var fikk vi faktisk veldig fint vær mens vi satt og spiste. Vi spiste på en resturant som heter "Paa brygga" og de hadde veldig god mat. Jeg bestilte meg en italiensk pizza som het Roma. Den var supergod. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i dag, men jeg tok noen bilder med HDR på iPhonen min så da gikk det fint:Etter en liten tur innom Torvbyen, dro vi og så Hangover 3 på kino. Den var veldig morsom, men absolutt ikke like bra som 1'ern og 2'ern spør du meg ;-)

Vi ble henta av mamman til Marthe som kjørte oss hjem, men på veien var hun så snill at hun stoppet og viste oss Sarpefossen - en av Sarpsborg sine stoltheter. Jeg har faktisk aldri sett fossen på nær hånd, så det var veldig morsomt! Nå på denne tiden av året er det helt sykt mye vann i fossen, bare se:

:O

Håper dere har hatt en fin dag! Det har hvertfall jeg ;-)

♥ Sofie

Bare 36 dager igjen

 

Å herregud! Nå er det bare 36 dager til jeg reiser på språkreise til Long Beach, California sammen med EF språkreiser. Jeg kan faktisk ikke forstå det selv. Det er helt sykt. Jeg husker da jeg og venninna mi bestilte turen. Da var det over 200 dager til vi skulle reise, og begge to bare tenkte at dette var evigheter til. Men nå er det kun 36 dager til vi reiser. Om 36 dager sitter jeg på fly til California sammen med mange mennesker som jeg gleder meg masse til å bli kjent med. Det kommer til å bli den beste sommeren noen sinne. Først reiser jeg til Kroatia i to uker sammen med familien min, og to dager etterpå reiser jeg til California. Åh, gleder meg!

Jeg kommer til å fortelle dere mye mer utover, og gi dere mer informasjon om språkreisen jeg skal på. Jeg har meldt meg på flere tilleggsturer som man kan være med på når vi er der. Tilleggsturene jeg har valgt skal jeg fortelle dere mer om i et eget innlegg. Jeg har også tenkt til å ha en spørsmålsrunde om språkreisen når det nærmer seg enna mer.

Noe jeg også gleder meg til, er å blogge mens jeg er i California, slik at både familien min og dere leserne mine kan lese om hva jeg gjør og hvordan jeg har det ♥♥

Noen fler som skal på språkreise eller har erfaring med språkreise(r) fra tidligere? Isåfall er det bare å fortelle meg. Jeg er kjempenysgjerrig!

♥ Sofie

Spør i vei!

Hei dere!

Jeg føler vel egentlig ikke at jeg har gitt dere så veldig mye informasjon om meg selv, etter jeg begynte å blogge igjen. Selv synes jeg ikke det er så veldig lett å bare sette seg ned og begynne og skrive masse om seg selv. Derfor tenkte jeg å holde en spørsmålsrunde. Jeg er åpen for det meste, så det er bare å spørre i vei!

Håper på mange spørsmål, så skal jeg svare på de i et eget innlegg om ikke lenge ;-)

:*

♥ Sofie

Lader opp til en ny uke

Heia!

I nuet sitter jeg på rommet mitt etter en lang, men koselig dag. Startet dagen med å stå tidlig opp for å gå med VG (Har bare to søndager igjen med VG nå før det er sommeferie. Kan det bli bedre?). Når jeg kom hjem la jeg meg litt i sola, og senere tok jeg meg en løpetur. Tror ikke jeg har hatt så mye energi på en løpetur på lenge som jeg hadde i dag! Det var bare helt herlig. Jeg kunne løpt og løpt og løpt. Det er virkelig en befriende følelse! Etterpå tok jeg turen til Marthe, hvor jeg har vært hele ettermiddagen. Vi spiste en deilig kveldsmat som mamman hennes hadde laget ♥ Og nå sitter jeg da her i senga og skriver. Utrolig deilig å få ladet opp til en ny uke. Har allerede lagt fram morgendagens antrekk også:Får håpe været blir som det har meldt da - sol og varme, slik at jeg får brukt dette antrekket!

Nå tenkte jeg å legge meg. Kjenner at det skal bli deilig. Jeg kan ikke forstå at det bare er tre uker igjen av skoleåret. Det har gått så utrolig fort, og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det skal bli med ferie nå. 

Dere får ha en fin natt dere, så blogges vi!

♥ Sofie

En smak av sommer

God søndagsmorgen!

I går kom mamma hjem med en smoothieoppskrift fra jobben som hun hadde sett i et blad. Vi gikk ut i skogen og løp, og etter vi hadde kommet hjem kom mamma med forslaget at vi skulle prøve å lage den. Det gjorde vi, og resultatet ble kjempegodt. Selv er jeg veldig glad i smoothies, og ettersom det er både sunt, godt og lettvindt å lage, er det virkelig noe jeg burde begynne og lage enda oftere. Nå som det er sommer smaker det jo ekstra godt med en smoothie i sola, derfor tenkte jeg å vise dere oppskriften vi brukte i går. Den ble utrolig god, og jeg kommer garantert til å lage den igjen.

Først vil jeg bare si at i oppskriften kaller de det for youghurtis. Hvorfor vet jeg ikke, men selv klarer jeg ikke sammenligne denne med en is. Jeg synes den smaker som smoothie, så jeg kaller den for det jeg ;-)


Skogsbærdrøm

Denne oppskriften er beregnet til 4-5 personer.

Dette trenger du:

♦ 1 pose frosne bær, 500 g (bjørnebær, bringebær eller skogsbærblanding)
♦ 150 g friske blåbær
♦ 3-4 ss flytende honning
♦ 5 dl yoghurt naturell
♦ Bjørnebær eller andre bær til pynt ev. kremmerhus eller iskjeks til servering

♦ Hell bringebær, blåbær, honning og yoghurt i en foodprocessor eller blender, og bland til massen har fått en fast konsistens. 
  Serveres med det samme i glass.

Det står også i oppskriften at man eventuelt kan ha iskjeks, krumkake eller vafler til. Det kan godt hende jeg prøver det en dag også, men det var veldig godt uten også!Og her ser dere resultatet:

Nam!

Anbefaler dere å prøve denne dere. Forfriskende, sunn og ikke mins kjempegod!

♥ Sofie

Here you go

Hei!

Her kommer gårsdagens outfit. Som sagt i forrige innlegg så var det jo helt nydelig vær ute i går, noe som gjorde at jeg kunne ta på meg en lett kjole! Kan ikke beskrive hvor deilig det er at det snart er sommer. Det er jo 1 juni i dag dere!

Here you go:

♥ Kjole fra Cream // Olavest fra Zara // Veske arvet fra mamma // Klokke fra Mango // Armebånd fra Dråpe ♥

 

I natt skal jeg sove hos Tuva. Det blir sikkert koselig som alltid. Vi skal sikkert spise noe godt, og dere skal nok ikke se bort ifra at vi legger oss og ser på noen kjærlighetsfilmer på nettflix. Det er så herlig det!

Nyt lørdagskvelden dere!

♥ Sofie

Gårsdagens jentekveldHadde en superkoselig fredagskveld i går. Først møttes vi alle jentene i byen og kjøpte oss masse god mat, brus og godis. Etterpå dro vi hjem i leiligheten til Nora, og koste oss ♥ En ordentlig jentekveld! Det liker vi. Utover kvelden fikk vi også et lite besøk av broren til Stine og kameraten hans. Det var koselig. Har ikke ledd så mye på lenge som jeg gjorde i går! Vi satt ute på verandaen til langt utover kvelden. Det var jo så deilig temperatur, og masse sol! Er så glad for at jeg har så mange fine venner! Dere er best! ♥

Gårsdagens outfit blir lagt ut senere i dag, så det er bare til å følge med dere ;-)

♥ Sofie

What time is it?

Jeg er helt forelsket i klokken min som jeg fikk i bursdagsgave for et par måneder siden. Jeg fikk den av min vakre bestemor, og jeg fikk velge ut akkurat hvilken klokke jeg ville ha. Denne klokken fra merket Mango slo meg ved første øyekast. Egentlig fant jeg en helt orange klokke som jeg syntes var dritkul, men etter å ha tenkt meg om litt valgte jeg heller denne i en enklere farge. Ville ha en klokke som passet til alle antrekk! Selv synes jeg det er veldig kult meg klokker, og det er et av mine favoritt accessorize - i tillegg til at det er nyttig.

♥ Sofie

Inspirasjon og litt mer

Hei dere!

Er det bare jeg som finner så sykt mye inspirasjon på Weheartit? Jeg synes bildene der inspirerer på alle mulige måter. Man finner liksom alltid bilder der som virkelig gjør deg glad, og det trenger man iblant! Over ser dere noen bilder som inspirerer meg ♥

Disse dagene på skolen er faktisk veldig deilig. Jeg går jo nå i 10 klasse, og har liksom alltid hørt rykter om at det er så lite og gjøre nå helt på slutten før sommeren og det er det virkelig. Skriflig eksamen er ferdig, og jeg er faktisk veldig fornøyd. Jeg kom opp i norsk, noe som var det beste jeg kunne komme opp i! I tillegg føler jeg vel egentlig at det gikk greit, så nå er det bare å vente på muntlig eksamen som vi kommer opp i om to uker. Etter det er vi helt ferdig - det vil si bare kos igjen.

I morgen har vi fri fra skolen, noe som er skikkelig deilig. En ting er sikkert - det første jeg skal gjøre når jeg står opp i morgen er å løpe meg en tur. I det siste har jeg vært sløv med treningen, men nå må jeg gjøre en innsats den lille tiden det er igjen før sommerferien. Wihuu.

♥ Sofie

På'n igjen

Hei alle fine!

Ja, nå har jeg da tenkt til å begynne og blogge igjen. Jeg har hatt en lang pause, men jeg føler jeg nå er klar til å starte opp igjen! Hovedgrunnen til at jeg nå skal begynne igjen, er fordi i juli skal jeg på språkreise til Long Beach, California, Dette har jeg også tidligere skrevet et innlegg om, men det er jo lenge siden nå.

Hvertfall så vil jeg nå komme til å blogge i perioden før jeg drar, og også under hele språkreisen. Jeg kommer til å blogge om det som interesserer meg mest, min hverdag og egentlig alt som faller meg inn. Kjenner faktisk at det skal bli gøy å komme igang igjen. Føles liksom litt rart å sette seg ned og begynne og skrive igjen etter en lang periode uten noe blogging, men deilig er det!

Har også fått fikset ganske mye på designet mitt siden sist også! Det gir meg masse motivasjon. Er veldig fornøyd.
Da får dere ha en super kveld, aå blogges vi.

♥ Sofie

Today

Heiii!

What a week. Det startet med at vi hadde matteprøve forige uke, og omtrent hele klassen har klaget. Vi fikk nemlig kun en skoletime (dvs. 45 minutter) på en laaang prøve. Det var umulig å rekke og bli ferdig. Ahh, så... etter mye klaging osv.. får vi nå lov til å ta den på nytt til fredag! Det skal jeg si dere jeg er fornøyd med, for den gikk dritt ;) I tillegg har jeg også naturfagsprøve denne uken da, så har litt å gjøre for å si det sånn.

Så derfor sitter jeg nå og leser til prøve. Jeg har også vært ute å trena i dag, og det var deilig! Er helt støl i magen etter i går. Jeg pleier alltid kun og ta situps, men etter jeg leste en artikkel med mange fine styrkeøvelser for magen i Tara Frisk i går fikk jeg noe nytt å bryne meg på. Jeg måtte teste de ut, og jeg merker jo nå at de funket veldig bra! Det var øvelser for alle muskene i magen, og de var slitsomme. Haha.

Her sitter jeg da nå i nuet:Tja. Har planer om å bytte design etterhvert. Har lyst til å få større bilder i innleggene, og etterhvert ny header! Looks good?

-S 

Kjenner meg så igjenKjenner meg veldig igjen i disse her. Haha! Synes de er veldig bra.

Fler som kjenner seg igjen?

-S

sweet morning

For en fin lørdagsmorgen! Det er ikke ofte jeg har tid til å sette meg ordentlig ned å se på tv og drikke te på morgenen. DIGG!  I går hadde jeg en ordentlig kosekveld med jentene. Da ble det taco, idol og godis. Herlig.

I dag skal jeg sove hos mine vakre besteforelde. Det blir så koselig ♥ Så nå skal jeg pakke og gjøre meg klar!

Ha en fin morgen ♥

-S

Forslag?


Instapose

I dag har jeg vært ute og jogga, og det var utrolig deilig. Bortsett fra at det var veldig glatt... I kveld skal jeg bare slappe av. Tenkte å spille litt gitar, og kanskje se litt på tv. Jeg har faktisk vurdert å lage en video å poste på bloggen snart. Men... jeg vet ikke helt hva den skal gå ut på enna. Haha, derfor blir jeg veldig glad for forslag. I morgen blir det skøytedag med klassen, åhh, håper det blir fint vær. Deretter prøver jentene og å få til en jentekveld i morgen ♥ Det er så lenge siden, så hadde vært veldig koselig. Da blir det outfit ;)

Men kom med forslag da dere! Hadde vært morsomt med en videoblogg snart. Hihi

Klem

-S

Brasseri 74 - Les Miserables

Hei dere!

Dette har vært en veldig fin dag. Jeg kom hjem etter skolen, fikk fresha meg opp med et nytt lag med sminke og fikk stressa meg fram til bussholderplassen. Fant jo da ut at det ikke var noe vits, da Tuva og jeg måtte stå der i omtrent 40 minutter å vente på bussen... Så da måtte vi jo finne på noe.. det ble da en liten crazy fotoshoot. Haha:Da bussen endelig hadde kommet og vi hadde kommet oss til byen, gikk vi rett på vår nye yndlingsresturant - Brasseri 74 med disse to herlige bertene:

Det fristet veldig å ta den utrolig gode kyllingwoken i dag også, men ettersom jeg hadde spist den før ville jeg prøve noe nytt! Derfor valgte jeg Lasagne, og den skuffet ikke!Til slutt dro vi på Les Miserable på kino. Den var veldig fin! Må innrømme at det kom en tåre da... eller... ikke en tåre - flere tårer. Hvertfall, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det var jo en veldig trist film, men samtidig skjønn.

Åhh, så i dag har jeg koset meg. I morgen blir det skole, og Diorama. Jeg skal også besøke en linje jeg vurderer å søke på til året. Det blir fint. Får håpe det hjelper meg til å bestemme meg ordentlig på hvilken linje jeg skal søke. Er vel egentlig sikker, men blir fint å se alikevel.

-S

En deilig helg

Hei dere!

Dette har vært en deilig helg! Gårsdagen var superdigg. Vi så på tv, lagde italiensk pizza i denne kule pizzalageren...


Mmmmmmm....

spiste godis, og var selvfølgelig oppe lenge. Klokka 02.00 spilte vi monopol. Det var sinnsykt kult å spille det med kredittkort:


Thea ♥ Det er forresten denne snuppa jeg skal på språkreise til California med. Gjett om vi gleder oss!

I dag har jeg vært ute å trena, og vært sammen med Thea og Maria. Familiene våre spiste også en deilig kalkunmiddag sammen.


Jeg slettet håret til Maria i dag, og tok et nytt pb-bilde til henne på facebook. Fint, ikke sant? Vakra!!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å nyte de siste timene av helgen. Tid for å lade opp til en ikke fullt så slitsom skoleuke.

Håper dere hadde en fin helg! Klem fra meg ♥

-S

TGIF

Hei!

I kveld har jeg koset meg med familien. Vi har spist ♥Sushi♥ og selvfølgelig sett på Idol. Haha, satt meg ned å så på "Sharpay's Fabulous Adventure" istad. Må jo sette meg inn i rollen! I morgen blir det jobb, og deretter skal jeg og lillebroren min tilbringe kvelden sammen med to venner av oss. Det blir koselig! Tenkte faktisk å legge meg snart nå. Ikke likt meg, men føler meg sliten etter en lang skoleuke. Håper dere har det fint!


:*

-S

Sharpay Evans

Heiii!

Etter en laang puggedag, har jeg endelig tatt meg tid til å blogge litt ;) Jeg tenkte å fortelle dere en ting jeg synes er såå gøy! I går når vi var på Diorama fikk vi vite hvilke roller vi skulle spille i High School Musical On Stage. Jeg fikk akkurat den rollen jeg ønsket meg - nemlig Sharpay Evans! ♥♥ Det kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg sinnsykt! Så jeg anbefaler absolutt alle å komme og se!


Pink, pink, pink = Sharpay Style. Haha ♥Så nå er det bare til å begynne og pugge manus! Can't wait ♥ Jeg skal legge ut enna mer innformasjon etterhvert, om forestillinger og alt! Jeg gleder meg hvertfall utroolig mye!

-S

fininger

Hey!

Disse dagene går bare med til trening og pugging til prøver. Deilig? Faktisk helt greit. Nå har jeg kommet inn i rutinen min igjen! Men det er jo helt sinnsykt kaldt om dagen. I dag var det -17 når jeg sto opp. Det var ikke akkurat digg å gå til bussen da. Haha. Men men, det er veldig pent ute da! Solen skinner jo, selv om ikke det hjelper så mye på temperaturen. Nå blir det snart å ture på Diorama, og deretter se på Idol. Det skal bli deilig med et avbrekk ja.Jeg har såå mye å se fram til nå. Det er ting jeg tenker på i hektiske perioder. Alltid viktig å holde motivasjonen oppe!

Snakkes snart, fininger!

-S

 

Min inspo-plakat

Hello!

For en ganske lang stund siden la jeg ut et innlegg som omhandler det jeg skal vise dere nå. Jeg la ut bilder fra prosessen hvor jeg lagde min egen inspirasjonsplakat. Nå er den ferdig, og den henger på veggen på rommet mitt. Jeg har lenge villet lage en sånn, og nå har jeg endelig gjort det! På inspo-plakaten min har jeg bare ting som inspirerer meg. Veldig fornøyd da ♥


♥♥


Elsker Vanessa Hudgens sin stil. Så kul! Bohem - just as I like it ;)


Fordi jeg gleder meg så sinnsykt til språkreisen jeg skal på til sommeren! ♥


Treningsmotivasjon!


... ♥

What do you think?

-S

Finfin dag


//elsker skjerfet. Det er strikket av min vakre bestemor

Heei!

For en fin dag! Det er jo så nydelig vær ute ♥ I dag skal jeg bare kose meg hjemme. Jeg skal øve litt på en engelsk-test vi har på skolen i morgen, ellers skal jeg spise en god middag med familien, spille gitar og rydde litt på rommet. I nuet sitter jeg på rommet med en kopp te og havregrynsgrøt med masse frukt, og musikk i høytalerne. Det er hva jeg kaller en digg søndag.

Ønsker alle en finfin dag!

xx

-S

love saturday

Hei!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en kjempekoselig bytur. Det var så herlig å se Karoline igjen! Guro kunne ikke komme, så da ble det bare Karro, Tuva og meg. Vi var på brasseri 74, en kjempekoselig resturant! Dit må vi gå oftere. Det var såå god mat der! Jeg spiste en utrolig deilig wok, som var ganske sterk. Vi snakket i ett sett, og det var veldig hyggelig. Etterpå gikk vi litt rundt å tittet i byen, det er jo så mye salg! Jeg kjøpte meg bare en øyenskyggekost som var på 50%, haha. Jeg sparer jo, så det er egentlig helt greit! Some pictures from the day:fineste Karoline


love youu

I kveld skal jeg sove hos Tuva. Vi skal fortsette å spille gitar, og se på gullrekka på tv - dvs -Hver gang vi møtes (som jeg har gledet meg til hele uka. I dag er det vakreste Lene Marlin som skal bli hedret - et av mine forbilder!) Deretter God kveld Norge, og til slutt Tone. Så dette blir en fin kveld.

-S

KosekveldHei alle fine!

Endelig er det fredag - igjen! Selvfølgelig er det like deilig som alltid! Gårsdagen var stappet full, med skole og jobb. I kveld får jeg slappet av. Lille godgutten er på besøk i dag, altså søskenbarnet mitt som skal begynne på skolen til høsten. Gjett om han gleder seg! Han skal sove her i natt - nydelige gutten. Take a look:


Herlig ♥

Vi kar koset oss med deilig Gyros, og ikke minst Idol. Tidligere i dag hadde jeg besøk av Tuva, og vi har spilt gitar i flere timer. Gud, så deilig det var!

I morgen skal Tuva og jeg spise lunsj sammen med to venninner som jeg ser så alt for skjeldent. De bor i Ullerøy, noe som gjør at vi ikke treffes så ofte. Vi må skjerpe oss! Blir utrolig hyggelig å se de igjen. Jeg tar med kameraet slik at jeg får tatt bilder.

Ha en super fredagskveld!

xx

-S

Keira Scarf

Hei vakringer!

I dag har jeg på meg et skjerf jeg synes er såå fint som jeg kjøpte i Oslo, når jeg var der med klassen. Husker dere jeg viste dere dette bilde?Den heter Keira Scarf og er fra Monki, en av mine yndlingsbutikker.Nå tenkte å vise dere hvordan den ser ut på. Elsker den ♥Synes den er så kul. Den fresher liksom opp enkle antrekk ;) I tillegg er det et utrolig godt stoff på den, som ikke klør - og det er jo så digg at den har hals. Wii.

Nå er jeg snart klar for å dra på Diorama. Er så sinnsykt kult at vi skal sette opp High School Musical! Åhh, gleder meg sykt!
I kveld begynner også auditionsrundene på Idol. Jeg må ta det opp, og se det når jeg kommer hjem i kveld med en god kopp te. Favorittprogrammet ♥ Er også utrolig deilig at jeg nesten ble ferdig med pugginga til naturfagsprøva jeg har i morgen i går. Ikke ofte det skjer assa. Hvorfor gjør jeg ikke det oftere? Jeg pleier alltid pugge dagen før. Det skal jeg bli flinkere til framover.

Hva synes dere om skjerfet?

-S

bildedryss fra juleballetÅåå, savner juleballet! Det var så fint, og ettersom vi i 10'ende har det siste året på ungdomsskolen er det ekstra spesiellt for oss. Synes det har gått så fort! Det er liksom ikke lenge igjen til vi går ut av 10'ende klasse. Tre år allerede. Snart blir det å søke vidregående skole. Hvertfall... juleballet var utrolig fint - kommer aldri til å glemme det!

Nå blir det pugging til naturfagsprøve, og deretter skal jeg lage meg en goood kveldsmat ;)

-S

Litt pinlig

Haha, gikk gjennom litt bilder på pcen min nå for litt siden. Fant litt bilder fra noen år siden da Tuva og jeg skulle ha en fotoshoot til header, på bloggene våre. Må le. Bare se:Litt søte... og en liten smule pinlig ♥

Nice? haha

-S 

Ready for a new week


Hei dere!

Som dere ser på bilde over har jeg nå lagt fram morgendagens outfit. Er faktisk klar for en ny skoleuke. I dag har jeg følt meg litt daff, men i morgen skal jeg ta meg en ordentlig treningsøkt med jogging og styrke. Skal bli deilig! Haha, må le av meg selv litt i dag. Jeg skulle lage meg te istad, men da jeg hadde laget den og hadde drukket ca. halve koppen følte jeg liksom at det var noe som manglet. Fant etterhvert ut at jeg hadde glemt å legge i teposen... Hvordan går det ann? Det er ikke rart teen min ikke smakte noe. Ja, så det er sånn jeg har holdt på i dag. Vi var også og spiste en deilig middag og dessert hos bestemor og bestefar i stad - lammefrikase og fruktsalat. Love it ♥ Fikk også tatt meg en liten powernap på sofaen - åhh, herlig søndag.


:*

MEN - nå skal jeg legge meg nå, det trengs! Må bare legge inn en liten finish på den engelske filmannalysen jeg skal jeg levere i morgen, også er det natta.

Håper alle har hatt en finfin dag!

klem klem

-S

Oppskrift på kjempegod kyllingrett

Jeg har gjort en deal med mamma og pappa. En gang i uken er det jeg som skal ha ansvar for å lage middag. Det er egentlig helt greit, for da kan jeg veldge akkurat hva vi skal spise ;) I dag var det da jeg som lagde middagen, og da lagde jeg en rett som er sunn og veldig god! Derfor tenkte jeg å gi dere oppskriften. Den er veldig enkel å lage, og den er supergod med en skikkelig fargerik salat. Så.. her kommer den:Det du trenger er:
Kyllingfileter
Kremfløte
Hvitløkssmør
Grove rundstykker
Bulgur

I denne retten har jeg veldig mye spessielt i salaten. Du kan jo selvfølgelig selv velge hva akkurat DU vil ha i salaten din, men dette bruker jeg:

Mais
Cherrytomater
Agurk
Salatmix
Cashewnøtter
Kidneybønner
Crispysalat
Paprika
Fetaost


Skjær opp kyllingfiletene, og stek de. Deretter koker du opp kremfløte og en pakke med hvitløkssmør sammen og legger kyllingbitene oppi.Varm opp rundstykker, skjær opp salaten i en bolle, og kok bulguren slik det står på pakkningnen: DIGG ;)Anbefaler dere å prøve ut denne - dere vil ikke angre ;)

Ha en super lørdagskveld!

-S

notting hill

Heiiii!

Etter skolen i dag var jeg med Marthe og mamman hennes til Sverige for å kjøpe inn litt mat og litt sånt. Vi spiste en supergod cecarsalat, bare sånn for å få informert dere om det, haha. I kveld har jeg besøk av Marthe. Hun skal natte, og hittill har vi spist taco, og sett på et av mine yndlingsprogram som er Idol. Jeg er så fornøyd med at det har begynt igjen. Herlig ;) Resten av kvelden skal vi høre på musikk, og se på filmer. Film nummer en i rekka er Notting Hill - fiineste filmen.

I morgen skal vi sove helt ut, og lage oss en god frokost. Lørdag er den eneste dagen i uka hvor jeg faktisk kan sove ut, og det skal nyytes. Ellers skal vi til svømmehallen i morgen. Gleder meg til å sitte i bastuen, haha!

Vi blogges i morgen, søtinger ♥

xx

-S

Inspo, inspo, inspo


Lurer på hva det er med disse bildene som gir meg så mye inspirasjon. Jeg synes de er så utrolig fine, og de får meg til å begynne og tenke. Det er liksom noe annerledes med de. Jeg vet ikke om det bare er meg, men de bildene synes jeg gir en spesiell  stemning, liksom. Får ikke nok av disse. Dere skal ikke se bort ifra at flere av disse herlige bildene blir lagt ut på bloggen. Drømmer meg bort i disse bildene. Dere finner fler her.

I natt trenger jeg en god natt søvn. I morgen blir det skole og jobb - gleder meg til helg. I nuet ligger jeg i sengen godt plantet under dyna. Sminkefri og fin og klar til å sove. Puta roper på meg.


fint web-cam bilde av trøttheta sjæl..

Ønsker dere alle en god natt, og en fin morgendag.

Klem

-S

Sommeren 2013 - can't wait!

Heihei!

Nå tenkte jeg å fortelle dere om hvordan min sommer 2013 kommer til å bli. For å si det sånn... jeg tror det kommer til å bli den beste sommeren i mitt liv hittil ♥

De to første ukene av sommerferien skal jeg til Kroatia med familien. Jeg var også i Kroatia i fjor, og det er et helt utrolig fint land. Vannet der er bare helt perfekt og klart, masse sol, god is og mat og ja... det er virkelig et fantastisk fint sted! Dit skal jeg da med mamma, pappa og lillebroren min Scott, farmor og farfar og tante og Ragna. Vi skal til en øy som heter Hvar, som er kåret til å ha det reneste vannet i hele Kroatia. Det skal bli herliiig! Her får dere et lite innblikk fra forige gang vi var der:

Så... er det høydepunktet! Bare tre dager etter jeg kommer hjem fra Kroatia reiser jeg på språkreise sammen med min gode venninne Thea Kristine! Vi skal til Long Beach i CALIFORNIA! Det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse, og jeg teller dager! Vi skal dra internasjonalt, og bo på campus sammen med alle de andre studentene. Fire uker i California (!!) - dere kan tro jeg gleder meg! ;) Vi bestilte reisen i fjor, om jeg ikke husker feil var det i slutten av juli. Grunnen til at jeg da ikke bruker så mye penger for tiden er fordi jeg skal spare som bare det. Jeg gleder meg sinnsykt til å shoppe i det fantastiske utvalget California har å tilby. Vi skal også besøke flere forskjellige byer, men det skal jeg fortelle nærmere om i et annet innlegg! Derfor kommer det til å komme enna fler innlegg om denne språkreisen utover våren, og jeg har også planer om å blogge mens jeg er i California. Åhh, jeg gleder meg så syykt! Kjenner det kribler inni meg når jeg skriver dette.. ♥Det kommer til å bli den beste sommeren noen sinne!

Høres det bra ut?

-S

dagens outfit

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Om ikke lenge skal jeg møte Tuva for å øve på auditionen jeg skal på i kveld. Sitter og hører på musikk på full guffe på rommet her nå. Åhh, det er så herlig. Jeg gikk ut og knipset et par outfitbilder nå nylig:


Genser og bukser fra Bik Bok // Smykke fra Primark // Ring fra A&C // Sko fra Dr. Martens

Ønsk meg lykke til på audition i dag ♥


Her ser dere foresten hva jeg gjorde i byen her om dagen ;) Piercing i ørebrusken. Wii, så fornøyd! Har hatt lyst på det såå lenge. Lovelovelove it ♥

Min personlige almanakk


//forsiden


//Innvendig: med kurver - ukens trening, ukens prøve og ukens gjøremål.


//baksiden

Hei dere!

For et par uker siden bestilte jeg meg min egne personlige almanakk, og jeg er så fornøyd. Jeg hadde egentlig tenkt på det ganske lenge, og vi hadde laget almanakker til andre i familien som vi skulle gi bort i julegaver. Almanakkene pluppet ned i postkassen vår... og de fristet meg til å kjøpe min egen. De var suuperfine, og ettersom jeg gleder meg så sinnsykt til alt som skal skje i 2013 i tillegg til at 10 klasse er et krevende år med masse innleveringer og prøver som må holdes orden på - bestemte jeg meg for å bestille meg min egen. Jeg har allerede skrevet inn mye av det jeg skal være med på i 2013, og jeg kjenner jeg bare gleder meg mer og mer. Dette er jo også en veldig fin måte å få holdt orden på. I tillegg skal jeg nå i 2013 prøve å trene mye, og derfor satt jeg inn den lille kurven - ukens trening i almanakken min slik at jeg kan bestemme meg for hvilke dager jeg skal trene.

Almanakken er bestilt på personligalmanakk.no

Hva synes dere?

-S

Min lørdagskveldHei dere!

Vi har jo hatt kun to dager med skole, men gud så godt det er med helg! Min lørdagskveld skal gå med til en god middag med familien, gitarspilling og slappe av. Jeg skal også øve til audition til High School Musical som jeg skal på til mandag. Ææ, audition er nervepirrende. Det er teateret jeg går på som skal sette det opp om noen lurer, og jeg gleder meg sinnsykt! Derfor skal hele morgendagen gå med til øving på sangen jeg skal fremføre på audition.

Som dere ser på bildene over har vi nå besøk av Luna, som vi skal passe fram til torsdag. Hihi, ho er så nydelig vet dere. Det kommer nok til å bli lagt ut litt bilder av henne framover da.. sukkerklumpen ♥♥♥ Stakkar liten, håret henger jo over øynene hennes, så man skulle jo tro henne ikke så noen ting. Bare se på bildet. Tnåå.

I kveld begynner også en ny sesong av Hver gang vi møtes - et program jeg synes er så fint. Gleder meg!

Kos dere i kveld da :-)

-S

Update

Hei hei!

I går hadde jeg en travel dag. Det var jo første skoledag, noe som var veldig tungt. Etter skolen øvde jeg og Tuva på gitar. Åhh, så herlig det var å klunke litt på gitaren igjen!

I dag skal jeg natte hos Tuva, sammen med søskenbarnet hennes Torill og Pernille. Vi har koset oss med pizza og film og nå sitter vi på rommet til Tuva. Det blir nok litt sent i natt jaaa. I morgen skal vi til svømmehallen å trene. Det skal bli så deilig! Svømming er en super måte å trene på, og ettersom et av mine nyttårsforsetter var å bli flinkere til å trene, gleder jeg meg til å starte ordentlig opp.


//random bilde av meg og tuva, haha, loveyou <3

Nå får jeg være litt sosial, også snakkes vi!

-S

Noen småinnkjøp

Hei!

Åhh, i dag er det siste dag av ferien. Jeg har brukt dagen sammen med Tuva. Vi har vært i byen, og jeg har allerede blitt flink til å følge nyttårsforsettene mine! Haha, for eksempel... vi bestemte oss for å ikke kjøpe oss mat i byen i dag - derfor ringte jeg farmor og spurte om vi kunne komme på lunsj til henne, og det var kjempekoselig som alltid. Hun og farfaren min ordnet for oss - VERDENS BESTE ♥♥

Vi var jo selvfølgelig i byen for å sjekke ut romjulssalget, og som alltid fant jeg jo noe som falt i smak. MEN - jeg begrenset meg veldig. Her ser dere hva jeg kjøpte meg:


69 kroner - fra gina tricot


150 kroner - fra bikbok

<
15 kroner - fra bikbok


30 kroner - fra h&m


ca 30 kroner - fra glitter


ca. 30 kroner - fra glitter

Synes jeg gjorde et kupp her assa!

Jeg gjorde også noe annet i byen i dag som jeg har hatt lyst til kjempelenge, men det viser jeg dere i morgen så dere får følge med. haha

Tycks?

-S

 

nyttårsforsetter 2013

Hvert år setter jeg mine egne nyttårforsetter for hva jeg skal bli flinkere til det nye året. Det har jeg også gjort i år, og nå har jeg virkelig bestemt meg! Jeg skal klare å holde målene mine. Så - her kommer mine mål for 2013 (!!):

♥ Jeg skal begynne å trene ofte. Minst to ganger i uka, helst tre. En treningsøkt innebærer en ordentlig joggetur + en styrketreningsøkt til slutt.

♥ Jeg skal spise sunt. Selvfølgelig skal jeg unne meg litt godis i helgene, men ukedagene mine skal bestå av masse frukt, grønnsaker, grønn te og rett og slett bare sunn mat.♥ Jeg skal holde nivået oppe på skolen. Jeg skal kjøre på. Det er jo ikke lenge igjen til vi skal søke vidregående skole ;)

♥ Sette av tid til meg selv. Dvs for eks. ansiktsbehandlinger med ansiktsmaske, sette meg ned å lese en god bok osv...

♥ Utvikle meg mer i det jeg elsker å gjøre: spille gitar og synge.

♥ Nyte fritiden min med gode venner!♥ Hjelpe til mer hjemme i huset, i tillegg til å holde rommet mitt ryddig.

♥ Begrense meg når det gjelder å bruke penger på klær, mat osv.

♥ Dele opplevelsene mine med dere på bloggen.

♥ Være flink til å bruke almanakken min til å holde orden på det jeg skal.

♥ Oppleve så mye som mulig! Reise, kose meg og nyte livet!

Dette kommer til å bli et bra år!

-S

Nyttårsoutfit

Hei dere!

Nå er det bare noen få timer igjen til vi starter på 2013! Nå er jeg fikset og klar til å feire, og derfor tenkte jeg å vise dere min nyttårsoutfit:Kjole fra Primark // Krave fra H&M // Ring og øredobber fra A&C

Jeg ønsker alle sammen en super nyttårsfeiring! Nyt de siste timene av 2012 - de får du ikke oppleve igjen ;) Wohoo, den følelsen når rakettene skytes opp akkurat klokken 24.00 er helt ubeskrivelig. Rart å tenkte på at 2012 er over allerede. Det går så fort! Hvertfall, NYT!

xx

-S

søte lesere

Nå er det snart et nytt år allerede! Rart å tenke på. I kveld har vi hatt besøk av noen venner. Det var veldig koselig. I morgen skal jeg jobbe i fem timer, deretter blir det hjem å fikse meg også skal familien min feire nyttårsaften sammen med familien til Tuvamin. Det gleder jeg meg til <3 Det kommer til å bli en bra nyttårsfeiring. Jeg gleder meg til et nytt år.

Ville egentlig komme innom for å si natta til alle mine søte lesere!

-S 

Sushi for første gang

Hello! I går smakte jeg på sushi for første gang...

og det var faktisk godt! Jeg likte best det på det første bildet... altså med scampi, og litt sånt. Den andre med laks var også god, men det var et eller annet inni der, som ødla litt for meg. Jeg elsker jo fisk, så all fisken smakte jo veldig godt, men jeg tror det var tangen som smakte litt rart? Jeg vet ikke helt, men jeg tror man må bli litt vandt til smakene. Godt var det hvertfall, og jeg kunne gjerne tenkt meg å bestille igjen. Vi bestilte på Lille Saigon, og det anbefales! Sushi har jo blitt så populært, så jeg måtte jo teste det ut. Det finnes også masse annen sushi selvfølgelig, så jeg gleder meg til å smake på enna mer. Dette er ikke siste gangen!

-S


Savn allerede

God lørdagskveld!

Åå, jeg savner fjellet allerede. Vi kjørte hjem sånn rundt kl. 12.00 i dag, og kom hjem til det drittværet her i Sarpsborg. Uff... bare se på bildene over. Masse snø, og nydelig vær. Jeg vil tilbake!! Men samtidig er det alltid deilig å komme hjem og få dusjet ordentlig, med de produktene håret mitt trenger.
Heldigvis skal vi antakeligvis tilbake i vinterferien da. Herliiiiig.

I nuet sitter jeg å titter på nelly.com og andre nettsteder. Herregud, det er jo så mye salg! Jeg tror jeg kommer til å bestille meg litt, finner så utrolig mye fint! Vil blant annet bestille meg et par festkjoler, det trenger jeg og vil jeg ha nå. Finner også mange kule topper, som jeg kunne tenkt meg å kjøpe. Må jo utnytte romjulssalget ;)

Hva synes dere om bildene?

-S

Koser oss på fjellet

Heeei!

Jeg tenkte å legge inn en liten oppdatering fra fjellgjengen. Haha. Vi storkoser oss på fjellet. I dag har mamma, pappa, lillebroren min og jeg gått en lang tur på ski. Det var så deilig, bortsett fra at det blåste veldig. Nå har vi nettopp kommet inn i hytta til resten av familien, og nå sitter vi og drikker kakao med marshmallows. Åå, jeg elsker å være på fjellet <3 Resten av kvelden skal vi bare kose oss med tv, og en god middag. Det kan nok hende vi tar oss en tur ut igjen også. Det er jo så mye snø. Må nyte det mens vi er her. Når jeg kommer hjem på lørdag, skal jeg legge ut mange fine vinterbilder som jeg har knipset med speilrefleksen her oppe + mer. Det et altså bare til å følge med!

xx

-S

My christmasgifts


Heihei!

Som jeg lovet dere i forige innlegg har jeg nå tenkt til å vise dere hva jeg fikk i julegaver i år. Jeg er stooorfornøyd! Det kunne ikke blitt bedre. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått. Tuusen takk til familie og venner for kjempefine gaver <3 Vær forberedt på en del bilder nå dere, haha:


//fra gina tricot


//kjole fra bik bok og smykke fra gina                               //fra bikbok


//fra bik bok


//fra carlings                                                                       //fra bik bok


to fiiine skjerf


søt lysestake


sminkefjerner, burt's bees lepomade (elsker den) og ansiktsmaske


To gavekort på sarpsborg kino


JUSTIN BIEBER BILLETT! OMGOMG. Skal dit med kusina mii, gleder meg!!


Elsker denne! Som dere sikkert har sett har jeg Hunter støvler. Dette er fleece sokker som man kan putte ned i støvlene og brette de utenfor kanten. Kjempekult!


Suuperbra krøllstav, bestilt fra frisøren. Har allerede testet den ut. Den lager kjempefine krøller! Vil lage et eget innlegg om denne.


Pengeeer. 3800,-


Denne er såå fin. //fra h&m


to supergode body lotioner, dufthjerte og søte hjemmelagde såper


Dødstøff lue //fra warp


En bok om California. Lager et eget innlegg om hvorfor jeg får akkurat denne boken, hihi. Engelsk kjærlighetsroman: Water for Elephants. Gleder meg til å lese denne. 


Søt dekorasjon til rommet.


//tekopp/kaffekopp til å ha med seg overalt. Passer perfekt for meg å bruke på skolen.

Åhh, jeg er så fornøyd.

Fikk dere noe fint til jul da?

xx

-S

Gårsdagen

Hei!

Gårsdagen var kjempekoselig. Det å være med familien sin, spise god mat, gi hverandre gaver og bare kose seg - kan ikke bli bedre! Jeg er såå fornøyd med alt jeg fikk, og jeg ELSKER å se andre åpne opp gaver - fiineste dagen <3 Jeg har tatt bilder av alle gavene jeg fikk, så jeg skal redigere et eget gaveinnlegg senere. Gleder meg til å vise dere, hihih <3 Her får dere litt bilder fra julekvelden:


Meg og lillebror <3


Søta venter på å åpne gaver ;)
Jenta som fikk iPad! Fornøyd


Selveste kokken. Farmor <3


Tante fikk mandelen ;)


Fineste mamman min <3


I nuet har jeg besøk av Tuva og Renate. Vi koser oss med julekaker og brus. Haha. Vi tenkte å se en koselig julefilm. Alltid hyggelig med venninnekvelder.

I morgen reiser jeg på fjellet med familien min. Det gleder jeg meg til. Vi skal reise dit med tante Trine, onkel Morten og søskenbarna mine Nanna og Sverre. Da skal vi gå masse på ski, kose oss i snøen og spise god mat. Onkel skal ta med internett så jeg kan slenge inn et par innlegg + at han har nettflix så da blir det mye filmtitting på kveldene. Åhh, ferie er heeeerlig!

Hadde dere en fin julaften da?

-S

 

kvelden før kvelden

Har dere en fin lille julaften så langt? Det har jeg. Vi har besøk av tanta mi, søskenbarnet mitt Ragna og Luna som skal sove hos oss noen dager. Koselig. Farmor og farfar er her, og vi har nettopp spist en deilig middag. Resten av kvelden skal vi bare kooose oss med julegodt og koselige tv-programmer. Det er så herlig! JEG ELSKER JULA <3<3<3

Nå skal jeg nyte kvelden. Kos dere!

-S

 

dagens antrekkTopp fra Gina Tricot // Skjerf fra Monki // Smykke fra Mango // Bukse fra Pieces


ENDELIG FERIE!!! Åhh, sååå godt! Dagen i dag var bare helt utrolig deilig. Først var vi i kirken, og etterpå dro vi tilbake til skolen og så på "Love Actually", spiste popcorn og kaker, og fikk utdelt karakterkortet! Kjenner at denne ferien kommer jeg til å nyte godt av.

I dag skal jeg på på jobb, og deretter hjem til bestemor og bestefar og spise julekveldsmat med familien. Koseliig. Da skal vi se julefilm og bare kose oss. Kan ikke beskrive den følelsen av å ikke ha lekser... bedre kan det ikke bli. Nå skal jeg bare legge fra meg alt som heter skole.

Forresten: Juleballet i går var kjempefint. Kommer eget innlegg, med bilder om det senere.

Ha en suuuper dag.

-S 

UpdateFøler jeg har fått gjort sååå mye i dag! Alle venninnegavene er kjøpt inn, og ikke minst pakket inn! Jeg fikk skrevet ferdig loggen i K&H - som er den siste innleveringen før jul, og jeg har masse energi! Det er så deilig at det snart er ferie. Jeg ELSKER også å gi bort gaver, så kjenner jeg vil levere de ut så fort som mulig. Julemusikken står på, og jeg har skikkelig julestemning. Nå er alt klart! Gleder meg også til i morgen, for da skal jeg øve med jentenemine til juleballet. Nora, Tuva og jeg skal nemlig synge der på torsdag! Wiiii.

Få en good natt søvn dere!

-S

Crasy pictures from saturday

Hello! Her kommer litt bilder fra bursdagsfeiringa til Nora. Det var en veldig hyggelig kveld! Disse bildene var desverre tatt etter jeg hadde vært ute og hatt snøballkrig... så da vet dere hvorfor sminken er herpa og håret er bustibust. Jaja, whatever. Her kommer bildene:
 

Tor og Julie.


Bestii


<3<3


Vakre bursdagsbarnet mitt, Nora!


Fineste kjæresteparet <3
Håvard og meg.


Resten av kvelden går med til kos med familien. I morgen skal jeg kjøpe julegaver med Nora. Blir cosy! Er jo på tide nå, har jo ikke begynt å kjøpe julegaver en gang......

Er dere ferdig med julegaveshoppinga?

-S
 

Innkjøp fra Oslo

Hei dere!

Her kommer innkjøpene fra da jeg var i Oslo. Alt er fra Monki ;)Skjerf, 180 kr.Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne. Synes hvertfall den er kjempetøff! Kul utenfor nesten alle slags gensere. Kommer nok en outfit med denne - 150 kr.Superdigg ulljakke. Stilfull, kul og varm! Kr. 450I kveld skal jeg i bursdagen til venninna mi, Nora. Derfor har jeg nettopp dusjet, og tenker vel å begynne og fikse meg klar etterhvert. Men først skal jeg se håndballjentene spille semifinale på tv. Blir spennende! HEIA NORGE.

Jeg tar med meg kameraet, slik at jeg får tatt litt bilder fra kvelden, som jeg antakeligvis legger ut i morgen!

-S

kosekveld med bestejenta

Heihei!

Nå har jeg besøk av vakreste Renate. Vi har spist og i nuet sitter vi på rommet mitt og hører på julemusikk - såå koselig. Resten av kvelden skal vi bare kose oss å se på film! Tenkte å fikse neglene våre, og ha litt skjønnhetspleie - da koser vi oss! Må jo feire at den siste pugge-prøva på skolen er overstått. Har bare et par innleveringer igjen, også er det juleball og ferie! Can't wait!! Noen søte posebilder mamma knipset av oss, haha:


LOVE YOU ♥♥

Ha en finfin fredagskveld!

-S

 

oslove

Hei!

Dagen vi hadde i Oslo var helt nydelig. Heldigvis hadde flesteparten av oss kledd oss godt, i Oslo var det iiiiskaaaallldt - kaldere enn her i Særp. Hvertfall, vi tok jo først toget inn noe som var veldig hyggelig. Da vi kom fram til Oslo, dro først jeg og tre andre venninner på Fridays og spiste. Anbefaler forresten Cecar salaten dems - utrooolig god. Som jeg fortalte dere, hadde jeg jo egentlig ikke mye planer om å shoppe til meg selv, men da jeg gikk inn på Monki, en av mine yndlingsbutikker, klarte jeg ikke komme meg ut uten en pose med et par plagg i... Jadaa. Ble veldig fornøyd da (viser hva jeg kjøpte i et eget innlegg).

Senere møtte vi resten av klassen, og spiste pizza felles på Peppes. Og til slutt var vi på Jungelboka. Den musikalen var helt fantastisk, og ikke minst dødsmorsomt! Trodde jeg skulle le meg ihjeel en rekke ganger i stykket, og danserene var helt sinnsykt flinke! Den anbefales absolutt på det sterkeste. Utrolig bra!! Egentlig er den vel mest tilpasset for ungdommer, men jeg synes den passet for alle aldersgrupper. Jeg satt ved siden av tre eldre damer, som virkelig storkoset seg og lo - så det er bare å dra og se den!

Var en periode inni Oslo hvor jeg trodde noen hadde stjålet telefonen min, og jeg var helt alene inne på Oslo S. Da skal jeg si dere jeg ble nervøs. Viste jo ikke hvor resten av folka var, og kom med de verste tankene som "Hvordan skal jeg finne de andre nå...?" og jeg så ingen muligheter. Til slutt fant jeg en i klassen min, og hun sa at Tuva hadde telefonen i lommen sin. Da ble jeg lettaaaa. åhhhh.

Resten av dagen i dag går med til pugging til rle prøve, som jeg skal ha i morgen. Siste prøva før ferien nå!

-S

ready for Oslo

Hei dere!

I morgen reiser vi da til Oslo, og jeg gleder meg skikkelig! Da skal vi kose oss, og jeg skal virkelig nyyyyte dagen! Har ikke så mange planer om å shoppe masse til meg selv i morgen, men regner vel heller med å få unnagjort litt julegaver. Tuva skal sove hos meg i natt, og hun kommer etterhvert. Vi tenkte å fixe oss sammen i morgen tidlig. Så nå venter jeg vel egentlig bare på henne. Alt er omtrent klart til i morgen, og resten av kvelden skal vi bare kose oss og ordne klart. Dagen i morgen kommer til å bli super! Og jeg skal ta masse bilder, og dele med dere ;)
Her ligger morgendagens antrekk klart.


En liten smakebit av inspirasjonsplakaten jeg har laget. Gleder meg til å vise dere hele inspirasjonsveggen min!

Vi snakkes!

-S
 

sunday morning

God søndags morgen!

Åhh, merker det begynner å nærme seg jul nå. 2. søndag i advendt allerede - heeerlig. I dag skal jeg bare være hjemme med familien og slappe av. Vi skal bake litt, høre på julemusikk, og rett og slett kose oss skikkelig. Deilig med sånne dager. Er også suupergodt at vi nesten ikke har noe mer skolearbeid igjen nå. Ferdig med alle tentamner og alt. 

På tirsdag skal klassen min på Oslotur, og jeg gleder meg syykt. Det meste av tiden får vi til å gå rundt som vi vil og shoppe, og på kvelden skal vi på musikalen Jungelboka på Det Store Norske Teateret. Musikaler er det beste jeg vet. Wii!

Flere som gleder seg til jul?

Ha en super søndag alle sammen ;)

-S

inspo

God fredagskveld!

I kveld er jeg hos mine vakre besteforeldre, og det er så deilig! Jeg og lillebroren min har vært og kjøpt oss kinesisk mat, og bare kosa oss.

I lang tid har jeg snakket om, og tenkt på å lage min egen inspirasjonsplakat til rommet mitt, og endelig tok jeg meg tid til å sette meg inn i arbeidet. Jeg har tittet rundt på nettet og funnet masse bilder som inspirer meg og printet de ut. Nå er jeg klar for å sette i gang med å klippe ut bildene, og endelig få laget det jeg har planlagt i lang tid! LYKKE <3<3 Legger selvfølgelig ut det ferdige resultatet når jeg er i mål, men jeg skal virkelig gjøre det ordentlig ;) Gleder meg til å fortsette.

xx

S

Tid for fortsettelse

Heihei!

Etter noen måneder uten blogging er jeg nå klar for å fortsette igjen. Jeg har nå bestemt meg for å blogge jevnlig, mest fordi det er en hobby jeg har savnet å holde på med lenge nå. Jeg har også bestemt meg for at jeg ikke skal presse meg selv til å blogge, eller få dårlig samvittighet hvis jeg ikke har fått blogget et innlegg osv... Men jeg har så utrolig mye innspirasjon nå, og gleder meg blant annet til å dele planene mine for neste år med dere! Så jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min ;)-S

ONE DAY LEFT

Nå er det bare en dag igjen, også er det høstferie! Det skal bli så digg. I høstferien skal jeg på en tur som vi kaller for Polen/Tyskland med klassetrinnet. Det er tur jeg gleder meg veldig til, blir koselig. Men, jeg gruer meg også fordi vi skal nemlig besøke konsentrasjonsleier... det kommer til å bli trist, men jeg vil oppleve det. Alt som har skjedd i disse leirene, har skjedd og det er helt forferdelig. Det er slike ting man absolutt ikke har ord på å beskrive, virkelig.

Ellers blir det mye kos. Shopping, både i Polen og Berlin og mange opplevelser. Og vennekos. Gleder meg! Vi skal være der en uke, og kjøre med buss. Kommer nok til å bli en slitsom busstur, men også hyggelig, og det er verdt det.S

STEMNING

Har ordnet i vinduskarmen på rommet mitt, og synes det har blitt så koselig! Har begynt å tenne på stearinlys hver kveld jeg sitter på rommet. Stemning <3

S

xx 

Ut på tur, aldri sur

Hello!

Nå er jeg igang med pakkinigen, for i dag skal jeg nemlig på overnattingstur i skogen med klassen. Da skal vi sove i telt, grille, og gå langt. Det kommer til å bli utrolig kaldt, men gleder meg faktisk veldig. Blir koselig. I nuet står jeg på kjøkkenet og skal faktisk prøve meg på å lage pinnebrød. Har aldri gjort det før, så det kan jo bli artig.


Klar for tur! ;)

Snakkes!

S

Oppdatering

Hei! Tenkte bare å legge inn en sjapp oppdatering. Har hatt en laang, men koselig dag. Var først hos Tuva for å lage fremføring, fikk kommet meg hjem og fiksa meg og dro rett i bursdagen til vakre Karoline! Var veldig koselig, lenge siden jeg har sett henne <3 Og mange koselig jenter! Nå tar jeg nattan. Snakkes!

Nye sko fra London!

Tenkte å vise dere skoene jeg kjøpte meg i London! Synes alle parene er superfine, de kommer til å bli mye brukt:


To par Uggs fra Primark i brun og svart.


Fra Cobweb.


Støvler fra Hunter.


Boots fra Dr.Martens. LOVE <3<3<3

Fornøyd! 

Travle dager

Må virkelig si denne uka går i ett. Så utroolig mye på skolen, og neste uke blir heller ikke noe bedre. Hele 4 prøver neste uke... ja... så sånn er det! Har sittet og øvd på naturfagprøve i hele dag, og nå tok jeg meg endelig tid til å blogge. Er ikke lett å få tid til alt hele tiden. Blir så sinnsykt sliten på kveldene når jeg pugger hele dagem! Flere som kjenner seg igjen? ;)


Skjerf fra Primark, skjorte fra Urban Outfitters, olavest fra Zara <3

Og se så snill mamma jeg har, som kom dette til meg:

Åhh, deiliiig! <3 Det muntret meg opp. Snille mamman min!Snart helg! HAR INGEN PLANER, så det skal nyyytes max.

Nå skal jeg bare slappe av resten i kvelden. Det skal bli så deilig!

xx

S

Outfit


Tunika fra Zara, skjerf fra Primark, Bukser fra Unique, støvler fra Hunter <3 Alt er nytt fra London!

Etter en utrolig herlig helg i London er jeg nå hjemme igjen > Rett tilbake til skolen er ikke digg... særlig ikke når jeg nå prøver å få det til å gå opp for meg at jeg har hele tre prøver denne uka. Så det eneste jeg skal gjøre er å bure meg inn på rommet. Men jeg får prøve å gjøre det beste ut av det!

Når det gjelder innkjøpene fra London er jeg storfornøyd! Kjøpte meg mer enn forventet... 5 par sko for eksempel. Skal prøve å få vist dere innkjøpene de nærmeste dagene, hvis ikke kommer jeg nok til å legge ut litt outfis hvor mye av det nye kommer med.

Ha en super tirsdag, dere!

S

Herlig dag i London

Har hatt en kjempefin første dag i London! Vi har koset oss masse
med shopping, god mat og utforsket markedet "Camden Market" - et marked som var utrolig fint! Vi har vært i Oxford Steet, Covent Garden og Piccadilly Cirkus! Blir deilig å legge seg nå kjenner jeg <3 Gleder meg til en ny dag i morgen! Da blir det mer shopping!

S

Reisefeber

Ææ, nå har jeg skikkelig reisefeber, dere! Er såå klar for shopping. Det kommer til å bli så deilig <3 Jeg må stå opp kl. 04.30 eller kanskje litt tidligere i morgen, men det går bra. Pleier alltid å sprette opp med en gang, så det er jeg sikker på at jeg gjør i morgen også. Da blir det bare å stå opp, ordne seg og off we go. Som sagt så fikk jeg jo tur til London i konfirmasjonsgave, men jeg fikk noe mer også som jeg sa jeg skulle vise dere i ett eget innlegg. Så her kommer det:

Verdens beste hårprodukter fra Moroccanoil! Åhh, jeg er utrolig glad i disse produktene. De er så herlige, og de funker superbra. Gleder meg masse til å bruke disse produktene <3Jeg fikk også litt ting som er nødvendige på turen, og se på den fine toalettmappen jeg fikk:


<3

I tillegg fikk jeg også penger, som jeg kan love dere kommer i bruk. Så nå har jeg med meg bankkortet mitt, pund, toalettmappe og undertøy. Noe jeg mangler? Vil ha så lite så mulig i kofferten, slik at jeg kan ha masse plass til shopping. Vi har også bestilt, slik at vi kan ha med oss en 20 kilo bag med oss hjem! Da får vi enda mer plass.

Så nå er både jeg og kofferten klar! Neste stopp - London! <3

Dagens outfit

Skjerf fra H&M, vest fra Gina Tricot, tunikaen har jeg fått av vakreste Tuva, bukser fra en outlet i Son, armebånd fra Kroatia og Fair Trade, sko fra Converse <3

Sover hos verdens beste farmor og farfar i natt. Herlig!! Har spist god middag, og dessert <3 Koser meg alltid hos besteforeldrene mine. Nå skal jeg nyte kvelden!

S

Weekendtur til London

Til lørdagen reiser jeg på weekendtur til London med fineste tanta og onkelen min! Denne turen fikk jeg i konfirmasjonsgave, og dette er en tur jeg har gledet meg til utrolig lenge! Vi reiser tidlig på lørdagsmorgen, og kommer hjem sent på mandagskvelden. Jeg må virkelig innrømme at jeg ELSKER London <3 Da skal jeg love dere det blir shopping! Kommer til å ta helt av i butikkene! Vi skal også på Michael Jackson musikalen "Thriller", noe jeg også ser veldig fram til. Jeg har tidligere vært på musikalene "We will rock you" - en musikal som var helt fantastisk bra, og "Lion King" som også var veldig fin. Det hører til å gå på musikaler i London.

Kommer et innlegg om resten av konfirmasjonsgaven jeg fikk før jeg reiser. Fikk nemlig en toalettmappe som jeg skal ha med meg, med superfine produkter <3

Update

Dro rett og øvde med Tuva etter skolen i dag. Vi har nå planlagt en del sanger vi skal covre i den nærmeste tiden. Gleder meg veldig! Er alltid gøy med noen nye utfordringer når det gjelder gitar, sang og musikk! Du får aldri nok av det. Ellers er det mye å gjøre på skolen for tiden. Vi kommer til å få prøver i de fleste fag fremover... Sånn er det å gå siste året på ungdomsskolen! Jeg gjør meg virkelig klar for å stå på ;)

Jeg har en tendens til å drøye tiden når jeg skal på skolen dagen etter. Denne uken bestemte jeg meg for at jeg skulle legge meg tidligere enn vanlig, og det har jeg klart helt til nå. Jeg har ikke tenkt til å droppe ut.

Nattinatt <3

xx

klar, ferdig, gå!

Har bestemt meg for å være veldig flink med trening framover. Vil virkelig holde meg i form! Nå skal jeg ut å jogge med mamma i skogen. Det skal bli deilig!

S

Dagens antrekk

Jakke fra Cubus, Tunika/Kjole fra BikBok, Ring fra Accesories, Bukse fra Pieces, Sko fra Dr.Martens <3

Har hatt en veldig fin dag. Mini-konserten gikk helt greit, men skjedde en del småfeil underveis som vi kunne unngått. Sånn er det noen ganger, men det skal helst ikke skje. Var hvertfall utrolig koselig å spille for publikumet i nærmiljøet.
Dro rett til tante Aileen og onkel Lars Erik, og spiste deilig fårikål (høsten er her) etterpå.

Nå er det tid for glosepugging, og lekser. Selvfølgelig med en kopp te ved siden av meg.