januar 2013

Forslag?


Instapose

I dag har jeg vært ute og jogga, og det var utrolig deilig. Bortsett fra at det var veldig glatt... I kveld skal jeg bare slappe av. Tenkte å spille litt gitar, og kanskje se litt på tv. Jeg har faktisk vurdert å lage en video å poste på bloggen snart. Men... jeg vet ikke helt hva den skal gå ut på enna. Haha, derfor blir jeg veldig glad for forslag. I morgen blir det skøytedag med klassen, åhh, håper det blir fint vær. Deretter prøver jentene og å få til en jentekveld i morgen ♥ Det er så lenge siden, så hadde vært veldig koselig. Da blir det outfit ;)

Men kom med forslag da dere! Hadde vært morsomt med en videoblogg snart. Hihi

Klem

-S

Brasseri 74 - Les Miserables

Hei dere!

Dette har vært en veldig fin dag. Jeg kom hjem etter skolen, fikk fresha meg opp med et nytt lag med sminke og fikk stressa meg fram til bussholderplassen. Fant jo da ut at det ikke var noe vits, da Tuva og jeg måtte stå der i omtrent 40 minutter å vente på bussen... Så da måtte vi jo finne på noe.. det ble da en liten crazy fotoshoot. Haha:Da bussen endelig hadde kommet og vi hadde kommet oss til byen, gikk vi rett på vår nye yndlingsresturant - Brasseri 74 med disse to herlige bertene:

Det fristet veldig å ta den utrolig gode kyllingwoken i dag også, men ettersom jeg hadde spist den før ville jeg prøve noe nytt! Derfor valgte jeg Lasagne, og den skuffet ikke!Til slutt dro vi på Les Miserable på kino. Den var veldig fin! Må innrømme at det kom en tåre da... eller... ikke en tåre - flere tårer. Hvertfall, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det var jo en veldig trist film, men samtidig skjønn.

Åhh, så i dag har jeg koset meg. I morgen blir det skole, og Diorama. Jeg skal også besøke en linje jeg vurderer å søke på til året. Det blir fint. Får håpe det hjelper meg til å bestemme meg ordentlig på hvilken linje jeg skal søke. Er vel egentlig sikker, men blir fint å se alikevel.

-S

En deilig helg

Hei dere!

Dette har vært en deilig helg! Gårsdagen var superdigg. Vi så på tv, lagde italiensk pizza i denne kule pizzalageren...


Mmmmmmm....

spiste godis, og var selvfølgelig oppe lenge. Klokka 02.00 spilte vi monopol. Det var sinnsykt kult å spille det med kredittkort:


Thea ♥ Det er forresten denne snuppa jeg skal på språkreise til California med. Gjett om vi gleder oss!

I dag har jeg vært ute å trena, og vært sammen med Thea og Maria. Familiene våre spiste også en deilig kalkunmiddag sammen.


Jeg slettet håret til Maria i dag, og tok et nytt pb-bilde til henne på facebook. Fint, ikke sant? Vakra!!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å nyte de siste timene av helgen. Tid for å lade opp til en ikke fullt så slitsom skoleuke.

Håper dere hadde en fin helg! Klem fra meg ♥

-S

TGIF

Hei!

I kveld har jeg koset meg med familien. Vi har spist ♥Sushi♥ og selvfølgelig sett på Idol. Haha, satt meg ned å så på "Sharpay's Fabulous Adventure" istad. Må jo sette meg inn i rollen! I morgen blir det jobb, og deretter skal jeg og lillebroren min tilbringe kvelden sammen med to venner av oss. Det blir koselig! Tenkte faktisk å legge meg snart nå. Ikke likt meg, men føler meg sliten etter en lang skoleuke. Håper dere har det fint!


:*

-S

Sharpay Evans

Heiii!

Etter en laang puggedag, har jeg endelig tatt meg tid til å blogge litt ;) Jeg tenkte å fortelle dere en ting jeg synes er såå gøy! I går når vi var på Diorama fikk vi vite hvilke roller vi skulle spille i High School Musical On Stage. Jeg fikk akkurat den rollen jeg ønsket meg - nemlig Sharpay Evans! ♥♥ Det kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg sinnsykt! Så jeg anbefaler absolutt alle å komme og se!


Pink, pink, pink = Sharpay Style. Haha ♥Så nå er det bare til å begynne og pugge manus! Can't wait ♥ Jeg skal legge ut enna mer innformasjon etterhvert, om forestillinger og alt! Jeg gleder meg hvertfall utroolig mye!

-S

fininger

Hey!

Disse dagene går bare med til trening og pugging til prøver. Deilig? Faktisk helt greit. Nå har jeg kommet inn i rutinen min igjen! Men det er jo helt sinnsykt kaldt om dagen. I dag var det -17 når jeg sto opp. Det var ikke akkurat digg å gå til bussen da. Haha. Men men, det er veldig pent ute da! Solen skinner jo, selv om ikke det hjelper så mye på temperaturen. Nå blir det snart å ture på Diorama, og deretter se på Idol. Det skal bli deilig med et avbrekk ja.Jeg har såå mye å se fram til nå. Det er ting jeg tenker på i hektiske perioder. Alltid viktig å holde motivasjonen oppe!

Snakkes snart, fininger!

-S

 

Min inspo-plakat

Hello!

For en ganske lang stund siden la jeg ut et innlegg som omhandler det jeg skal vise dere nå. Jeg la ut bilder fra prosessen hvor jeg lagde min egen inspirasjonsplakat. Nå er den ferdig, og den henger på veggen på rommet mitt. Jeg har lenge villet lage en sånn, og nå har jeg endelig gjort det! På inspo-plakaten min har jeg bare ting som inspirerer meg. Veldig fornøyd da ♥


♥♥


Elsker Vanessa Hudgens sin stil. Så kul! Bohem - just as I like it ;)


Fordi jeg gleder meg så sinnsykt til språkreisen jeg skal på til sommeren! ♥


Treningsmotivasjon!


... ♥

What do you think?

-S

Finfin dag


//elsker skjerfet. Det er strikket av min vakre bestemor

Heei!

For en fin dag! Det er jo så nydelig vær ute ♥ I dag skal jeg bare kose meg hjemme. Jeg skal øve litt på en engelsk-test vi har på skolen i morgen, ellers skal jeg spise en god middag med familien, spille gitar og rydde litt på rommet. I nuet sitter jeg på rommet med en kopp te og havregrynsgrøt med masse frukt, og musikk i høytalerne. Det er hva jeg kaller en digg søndag.

Ønsker alle en finfin dag!

xx

-S

love saturday

Hei!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en kjempekoselig bytur. Det var så herlig å se Karoline igjen! Guro kunne ikke komme, så da ble det bare Karro, Tuva og meg. Vi var på brasseri 74, en kjempekoselig resturant! Dit må vi gå oftere. Det var såå god mat der! Jeg spiste en utrolig deilig wok, som var ganske sterk. Vi snakket i ett sett, og det var veldig hyggelig. Etterpå gikk vi litt rundt å tittet i byen, det er jo så mye salg! Jeg kjøpte meg bare en øyenskyggekost som var på 50%, haha. Jeg sparer jo, så det er egentlig helt greit! Some pictures from the day:fineste Karoline


love youu

I kveld skal jeg sove hos Tuva. Vi skal fortsette å spille gitar, og se på gullrekka på tv - dvs -Hver gang vi møtes (som jeg har gledet meg til hele uka. I dag er det vakreste Lene Marlin som skal bli hedret - et av mine forbilder!) Deretter God kveld Norge, og til slutt Tone. Så dette blir en fin kveld.

-S

KosekveldHei alle fine!

Endelig er det fredag - igjen! Selvfølgelig er det like deilig som alltid! Gårsdagen var stappet full, med skole og jobb. I kveld får jeg slappet av. Lille godgutten er på besøk i dag, altså søskenbarnet mitt som skal begynne på skolen til høsten. Gjett om han gleder seg! Han skal sove her i natt - nydelige gutten. Take a look:


Herlig ♥

Vi kar koset oss med deilig Gyros, og ikke minst Idol. Tidligere i dag hadde jeg besøk av Tuva, og vi har spilt gitar i flere timer. Gud, så deilig det var!

I morgen skal Tuva og jeg spise lunsj sammen med to venninner som jeg ser så alt for skjeldent. De bor i Ullerøy, noe som gjør at vi ikke treffes så ofte. Vi må skjerpe oss! Blir utrolig hyggelig å se de igjen. Jeg tar med kameraet slik at jeg får tatt bilder.

Ha en super fredagskveld!

xx

-S

Keira Scarf

Hei vakringer!

I dag har jeg på meg et skjerf jeg synes er såå fint som jeg kjøpte i Oslo, når jeg var der med klassen. Husker dere jeg viste dere dette bilde?Den heter Keira Scarf og er fra Monki, en av mine yndlingsbutikker.Nå tenkte å vise dere hvordan den ser ut på. Elsker den ♥Synes den er så kul. Den fresher liksom opp enkle antrekk ;) I tillegg er det et utrolig godt stoff på den, som ikke klør - og det er jo så digg at den har hals. Wii.

Nå er jeg snart klar for å dra på Diorama. Er så sinnsykt kult at vi skal sette opp High School Musical! Åhh, gleder meg sykt!
I kveld begynner også auditionsrundene på Idol. Jeg må ta det opp, og se det når jeg kommer hjem i kveld med en god kopp te. Favorittprogrammet ♥ Er også utrolig deilig at jeg nesten ble ferdig med pugginga til naturfagsprøva jeg har i morgen i går. Ikke ofte det skjer assa. Hvorfor gjør jeg ikke det oftere? Jeg pleier alltid pugge dagen før. Det skal jeg bli flinkere til framover.

Hva synes dere om skjerfet?

-S

bildedryss fra juleballetÅåå, savner juleballet! Det var så fint, og ettersom vi i 10'ende har det siste året på ungdomsskolen er det ekstra spesiellt for oss. Synes det har gått så fort! Det er liksom ikke lenge igjen til vi går ut av 10'ende klasse. Tre år allerede. Snart blir det å søke vidregående skole. Hvertfall... juleballet var utrolig fint - kommer aldri til å glemme det!

Nå blir det pugging til naturfagsprøve, og deretter skal jeg lage meg en goood kveldsmat ;)

-S

Litt pinlig

Haha, gikk gjennom litt bilder på pcen min nå for litt siden. Fant litt bilder fra noen år siden da Tuva og jeg skulle ha en fotoshoot til header, på bloggene våre. Må le. Bare se:Litt søte... og en liten smule pinlig ♥

Nice? haha

-S 

Ready for a new week


Hei dere!

Som dere ser på bilde over har jeg nå lagt fram morgendagens outfit. Er faktisk klar for en ny skoleuke. I dag har jeg følt meg litt daff, men i morgen skal jeg ta meg en ordentlig treningsøkt med jogging og styrke. Skal bli deilig! Haha, må le av meg selv litt i dag. Jeg skulle lage meg te istad, men da jeg hadde laget den og hadde drukket ca. halve koppen følte jeg liksom at det var noe som manglet. Fant etterhvert ut at jeg hadde glemt å legge i teposen... Hvordan går det ann? Det er ikke rart teen min ikke smakte noe. Ja, så det er sånn jeg har holdt på i dag. Vi var også og spiste en deilig middag og dessert hos bestemor og bestefar i stad - lammefrikase og fruktsalat. Love it ♥ Fikk også tatt meg en liten powernap på sofaen - åhh, herlig søndag.


:*

MEN - nå skal jeg legge meg nå, det trengs! Må bare legge inn en liten finish på den engelske filmannalysen jeg skal jeg levere i morgen, også er det natta.

Håper alle har hatt en finfin dag!

klem klem

-S

Oppskrift på kjempegod kyllingrett

Jeg har gjort en deal med mamma og pappa. En gang i uken er det jeg som skal ha ansvar for å lage middag. Det er egentlig helt greit, for da kan jeg veldge akkurat hva vi skal spise ;) I dag var det da jeg som lagde middagen, og da lagde jeg en rett som er sunn og veldig god! Derfor tenkte jeg å gi dere oppskriften. Den er veldig enkel å lage, og den er supergod med en skikkelig fargerik salat. Så.. her kommer den:Det du trenger er:
Kyllingfileter
Kremfløte
Hvitløkssmør
Grove rundstykker
Bulgur

I denne retten har jeg veldig mye spessielt i salaten. Du kan jo selvfølgelig selv velge hva akkurat DU vil ha i salaten din, men dette bruker jeg:

Mais
Cherrytomater
Agurk
Salatmix
Cashewnøtter
Kidneybønner
Crispysalat
Paprika
Fetaost


Skjær opp kyllingfiletene, og stek de. Deretter koker du opp kremfløte og en pakke med hvitløkssmør sammen og legger kyllingbitene oppi.Varm opp rundstykker, skjær opp salaten i en bolle, og kok bulguren slik det står på pakkningnen: DIGG ;)Anbefaler dere å prøve ut denne - dere vil ikke angre ;)

Ha en super lørdagskveld!

-S

notting hill

Heiiii!

Etter skolen i dag var jeg med Marthe og mamman hennes til Sverige for å kjøpe inn litt mat og litt sånt. Vi spiste en supergod cecarsalat, bare sånn for å få informert dere om det, haha. I kveld har jeg besøk av Marthe. Hun skal natte, og hittill har vi spist taco, og sett på et av mine yndlingsprogram som er Idol. Jeg er så fornøyd med at det har begynt igjen. Herlig ;) Resten av kvelden skal vi høre på musikk, og se på filmer. Film nummer en i rekka er Notting Hill - fiineste filmen.

I morgen skal vi sove helt ut, og lage oss en god frokost. Lørdag er den eneste dagen i uka hvor jeg faktisk kan sove ut, og det skal nyytes. Ellers skal vi til svømmehallen i morgen. Gleder meg til å sitte i bastuen, haha!

Vi blogges i morgen, søtinger ♥

xx

-S

Inspo, inspo, inspo


Lurer på hva det er med disse bildene som gir meg så mye inspirasjon. Jeg synes de er så utrolig fine, og de får meg til å begynne og tenke. Det er liksom noe annerledes med de. Jeg vet ikke om det bare er meg, men de bildene synes jeg gir en spesiell  stemning, liksom. Får ikke nok av disse. Dere skal ikke se bort ifra at flere av disse herlige bildene blir lagt ut på bloggen. Drømmer meg bort i disse bildene. Dere finner fler her.

I natt trenger jeg en god natt søvn. I morgen blir det skole og jobb - gleder meg til helg. I nuet ligger jeg i sengen godt plantet under dyna. Sminkefri og fin og klar til å sove. Puta roper på meg.


fint web-cam bilde av trøttheta sjæl..

Ønsker dere alle en god natt, og en fin morgendag.

Klem

-S

Sommeren 2013 - can't wait!

Heihei!

Nå tenkte jeg å fortelle dere om hvordan min sommer 2013 kommer til å bli. For å si det sånn... jeg tror det kommer til å bli den beste sommeren i mitt liv hittil ♥

De to første ukene av sommerferien skal jeg til Kroatia med familien. Jeg var også i Kroatia i fjor, og det er et helt utrolig fint land. Vannet der er bare helt perfekt og klart, masse sol, god is og mat og ja... det er virkelig et fantastisk fint sted! Dit skal jeg da med mamma, pappa og lillebroren min Scott, farmor og farfar og tante og Ragna. Vi skal til en øy som heter Hvar, som er kåret til å ha det reneste vannet i hele Kroatia. Det skal bli herliiig! Her får dere et lite innblikk fra forige gang vi var der:

Så... er det høydepunktet! Bare tre dager etter jeg kommer hjem fra Kroatia reiser jeg på språkreise sammen med min gode venninne Thea Kristine! Vi skal til Long Beach i CALIFORNIA! Det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse, og jeg teller dager! Vi skal dra internasjonalt, og bo på campus sammen med alle de andre studentene. Fire uker i California (!!) - dere kan tro jeg gleder meg! ;) Vi bestilte reisen i fjor, om jeg ikke husker feil var det i slutten av juli. Grunnen til at jeg da ikke bruker så mye penger for tiden er fordi jeg skal spare som bare det. Jeg gleder meg sinnsykt til å shoppe i det fantastiske utvalget California har å tilby. Vi skal også besøke flere forskjellige byer, men det skal jeg fortelle nærmere om i et annet innlegg! Derfor kommer det til å komme enna fler innlegg om denne språkreisen utover våren, og jeg har også planer om å blogge mens jeg er i California. Åhh, jeg gleder meg så syykt! Kjenner det kribler inni meg når jeg skriver dette.. ♥Det kommer til å bli den beste sommeren noen sinne!

Høres det bra ut?

-S

dagens outfit

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Om ikke lenge skal jeg møte Tuva for å øve på auditionen jeg skal på i kveld. Sitter og hører på musikk på full guffe på rommet her nå. Åhh, det er så herlig. Jeg gikk ut og knipset et par outfitbilder nå nylig:


Genser og bukser fra Bik Bok // Smykke fra Primark // Ring fra A&C // Sko fra Dr. Martens

Ønsk meg lykke til på audition i dag ♥


Her ser dere foresten hva jeg gjorde i byen her om dagen ;) Piercing i ørebrusken. Wii, så fornøyd! Har hatt lyst på det såå lenge. Lovelovelove it ♥

Min personlige almanakk


//forsiden


//Innvendig: med kurver - ukens trening, ukens prøve og ukens gjøremål.


//baksiden

Hei dere!

For et par uker siden bestilte jeg meg min egne personlige almanakk, og jeg er så fornøyd. Jeg hadde egentlig tenkt på det ganske lenge, og vi hadde laget almanakker til andre i familien som vi skulle gi bort i julegaver. Almanakkene pluppet ned i postkassen vår... og de fristet meg til å kjøpe min egen. De var suuperfine, og ettersom jeg gleder meg så sinnsykt til alt som skal skje i 2013 i tillegg til at 10 klasse er et krevende år med masse innleveringer og prøver som må holdes orden på - bestemte jeg meg for å bestille meg min egen. Jeg har allerede skrevet inn mye av det jeg skal være med på i 2013, og jeg kjenner jeg bare gleder meg mer og mer. Dette er jo også en veldig fin måte å få holdt orden på. I tillegg skal jeg nå i 2013 prøve å trene mye, og derfor satt jeg inn den lille kurven - ukens trening i almanakken min slik at jeg kan bestemme meg for hvilke dager jeg skal trene.

Almanakken er bestilt på personligalmanakk.no

Hva synes dere?

-S

Min lørdagskveldHei dere!

Vi har jo hatt kun to dager med skole, men gud så godt det er med helg! Min lørdagskveld skal gå med til en god middag med familien, gitarspilling og slappe av. Jeg skal også øve til audition til High School Musical som jeg skal på til mandag. Ææ, audition er nervepirrende. Det er teateret jeg går på som skal sette det opp om noen lurer, og jeg gleder meg sinnsykt! Derfor skal hele morgendagen gå med til øving på sangen jeg skal fremføre på audition.

Som dere ser på bildene over har vi nå besøk av Luna, som vi skal passe fram til torsdag. Hihi, ho er så nydelig vet dere. Det kommer nok til å bli lagt ut litt bilder av henne framover da.. sukkerklumpen ♥♥♥ Stakkar liten, håret henger jo over øynene hennes, så man skulle jo tro henne ikke så noen ting. Bare se på bildet. Tnåå.

I kveld begynner også en ny sesong av Hver gang vi møtes - et program jeg synes er så fint. Gleder meg!

Kos dere i kveld da :-)

-S

Update

Hei hei!

I går hadde jeg en travel dag. Det var jo første skoledag, noe som var veldig tungt. Etter skolen øvde jeg og Tuva på gitar. Åhh, så herlig det var å klunke litt på gitaren igjen!

I dag skal jeg natte hos Tuva, sammen med søskenbarnet hennes Torill og Pernille. Vi har koset oss med pizza og film og nå sitter vi på rommet til Tuva. Det blir nok litt sent i natt jaaa. I morgen skal vi til svømmehallen å trene. Det skal bli så deilig! Svømming er en super måte å trene på, og ettersom et av mine nyttårsforsetter var å bli flinkere til å trene, gleder jeg meg til å starte ordentlig opp.


//random bilde av meg og tuva, haha, loveyou <3

Nå får jeg være litt sosial, også snakkes vi!

-S

Noen småinnkjøp

Hei!

Åhh, i dag er det siste dag av ferien. Jeg har brukt dagen sammen med Tuva. Vi har vært i byen, og jeg har allerede blitt flink til å følge nyttårsforsettene mine! Haha, for eksempel... vi bestemte oss for å ikke kjøpe oss mat i byen i dag - derfor ringte jeg farmor og spurte om vi kunne komme på lunsj til henne, og det var kjempekoselig som alltid. Hun og farfaren min ordnet for oss - VERDENS BESTE ♥♥

Vi var jo selvfølgelig i byen for å sjekke ut romjulssalget, og som alltid fant jeg jo noe som falt i smak. MEN - jeg begrenset meg veldig. Her ser dere hva jeg kjøpte meg:


69 kroner - fra gina tricot


150 kroner - fra bikbok

<
15 kroner - fra bikbok


30 kroner - fra h&m


ca 30 kroner - fra glitter


ca. 30 kroner - fra glitter

Synes jeg gjorde et kupp her assa!

Jeg gjorde også noe annet i byen i dag som jeg har hatt lyst til kjempelenge, men det viser jeg dere i morgen så dere får følge med. haha

Tycks?

-S

 

nyttårsforsetter 2013

Hvert år setter jeg mine egne nyttårforsetter for hva jeg skal bli flinkere til det nye året. Det har jeg også gjort i år, og nå har jeg virkelig bestemt meg! Jeg skal klare å holde målene mine. Så - her kommer mine mål for 2013 (!!):

♥ Jeg skal begynne å trene ofte. Minst to ganger i uka, helst tre. En treningsøkt innebærer en ordentlig joggetur + en styrketreningsøkt til slutt.

♥ Jeg skal spise sunt. Selvfølgelig skal jeg unne meg litt godis i helgene, men ukedagene mine skal bestå av masse frukt, grønnsaker, grønn te og rett og slett bare sunn mat.♥ Jeg skal holde nivået oppe på skolen. Jeg skal kjøre på. Det er jo ikke lenge igjen til vi skal søke vidregående skole ;)

♥ Sette av tid til meg selv. Dvs for eks. ansiktsbehandlinger med ansiktsmaske, sette meg ned å lese en god bok osv...

♥ Utvikle meg mer i det jeg elsker å gjøre: spille gitar og synge.

♥ Nyte fritiden min med gode venner!♥ Hjelpe til mer hjemme i huset, i tillegg til å holde rommet mitt ryddig.

♥ Begrense meg når det gjelder å bruke penger på klær, mat osv.

♥ Dele opplevelsene mine med dere på bloggen.

♥ Være flink til å bruke almanakken min til å holde orden på det jeg skal.

♥ Oppleve så mye som mulig! Reise, kose meg og nyte livet!

Dette kommer til å bli et bra år!

-S