februar 2013

Today

Heiii!

What a week. Det startet med at vi hadde matteprøve forige uke, og omtrent hele klassen har klaget. Vi fikk nemlig kun en skoletime (dvs. 45 minutter) på en laaang prøve. Det var umulig å rekke og bli ferdig. Ahh, så... etter mye klaging osv.. får vi nå lov til å ta den på nytt til fredag! Det skal jeg si dere jeg er fornøyd med, for den gikk dritt ;) I tillegg har jeg også naturfagsprøve denne uken da, så har litt å gjøre for å si det sånn.

Så derfor sitter jeg nå og leser til prøve. Jeg har også vært ute å trena i dag, og det var deilig! Er helt støl i magen etter i går. Jeg pleier alltid kun og ta situps, men etter jeg leste en artikkel med mange fine styrkeøvelser for magen i Tara Frisk i går fikk jeg noe nytt å bryne meg på. Jeg måtte teste de ut, og jeg merker jo nå at de funket veldig bra! Det var øvelser for alle muskene i magen, og de var slitsomme. Haha.

Her sitter jeg da nå i nuet:Tja. Har planer om å bytte design etterhvert. Har lyst til å få større bilder i innleggene, og etterhvert ny header! Looks good?

-S 

Kjenner meg så igjenKjenner meg veldig igjen i disse her. Haha! Synes de er veldig bra.

Fler som kjenner seg igjen?

-S

sweet morning

For en fin lørdagsmorgen! Det er ikke ofte jeg har tid til å sette meg ordentlig ned å se på tv og drikke te på morgenen. DIGG!  I går hadde jeg en ordentlig kosekveld med jentene. Da ble det taco, idol og godis. Herlig.

I dag skal jeg sove hos mine vakre besteforelde. Det blir så koselig ♥ Så nå skal jeg pakke og gjøre meg klar!

Ha en fin morgen ♥

-S