mai 2012

Update

Trenger litt tid på å komme igang med bloggingen merker jeg. Hehehh, gårsdagens gikk med til å redigere bilder til design - det kommer kanskje ny header i kveld så det er bare å følge med.

Dagen i dag har gått med til trening, og pugging til rle-prøve. Kjenner skolemotivasjonen bare synker og synker jo mer sommerferien nærmer seg. Været her i Sarpsborg er jo heller ikke akkurat mye å skryte av - tordenvær, overskyet og regn. Jåådaa... herlig!! Æææ, hører bare det buldrer og braker over meg her, det lønner seg kanskje å skru av pc'en? Jaaa.... kan jo bli spennende å legge seg i dette været. 

Tror jeg stopper med bloggingen her, og fortsetter med headeren. Kommer tilbake med et lenger og mer innholdsrikt innlegg i morgen! Ehhmm, da snakkes vi, også skal jeg ordne litt mer med header i kveld. Forhåpentligvos blir den lagt ut, så det kan jo bli spennende.

Kos dere resten av kvelden, vakringer! Vi snakkes ♥♥

Photoshoot

Heihei vakringer!

I dag har jeg vært ute og hatt photoshoot med fineste Tuva i det nydelige været. Herlig ♥ Noen av bildene kommer til å bli brukt på bloggen, og litt forskjellig. Må virkelig si at det var en fornøyelse å ta bilder i dag. Selv om det har blåst mye, har solen skint. Vil virkelig få tilbake været som var forige uke. Hele uken bestod av å grille seg i sola. Kan virkelig ikke beskrive hvor herlig det var. 30 grader i skyggen på det varmeste er ikke dårlig, eller hva? Her har dere en liten smakebit på bildene:
vakreste jentaaa

AHH, SOMMER ♥♥♥ Hva synes dere om bildene?

 

fashion - livet - musikk

Da er jeg tilbake. Tidligere har jeg blogget på denne bloggen, men sluttet pga. stress, og lite tid. Nå skal jeg blogge slik det passer meg selv. Jeg blogger om livet mitt, men den kommer til å bestå mye av fashion og musikk. Skal ordne mer med designet etterhvert. Håper dere vil følge bloggen min! I morgen er jeg igang.