mai 2013

What time is it?

Jeg er helt forelsket i klokken min som jeg fikk i bursdagsgave for et par måneder siden. Jeg fikk den av min vakre bestemor, og jeg fikk velge ut akkurat hvilken klokke jeg ville ha. Denne klokken fra merket Mango slo meg ved første øyekast. Egentlig fant jeg en helt orange klokke som jeg syntes var dritkul, men etter å ha tenkt meg om litt valgte jeg heller denne i en enklere farge. Ville ha en klokke som passet til alle antrekk! Selv synes jeg det er veldig kult meg klokker, og det er et av mine favoritt accessorize - i tillegg til at det er nyttig.

♥ Sofie

Inspirasjon og litt mer

Hei dere!

Er det bare jeg som finner så sykt mye inspirasjon på Weheartit? Jeg synes bildene der inspirerer på alle mulige måter. Man finner liksom alltid bilder der som virkelig gjør deg glad, og det trenger man iblant! Over ser dere noen bilder som inspirerer meg ♥

Disse dagene på skolen er faktisk veldig deilig. Jeg går jo nå i 10 klasse, og har liksom alltid hørt rykter om at det er så lite og gjøre nå helt på slutten før sommeren og det er det virkelig. Skriflig eksamen er ferdig, og jeg er faktisk veldig fornøyd. Jeg kom opp i norsk, noe som var det beste jeg kunne komme opp i! I tillegg føler jeg vel egentlig at det gikk greit, så nå er det bare å vente på muntlig eksamen som vi kommer opp i om to uker. Etter det er vi helt ferdig - det vil si bare kos igjen.

I morgen har vi fri fra skolen, noe som er skikkelig deilig. En ting er sikkert - det første jeg skal gjøre når jeg står opp i morgen er å løpe meg en tur. I det siste har jeg vært sløv med treningen, men nå må jeg gjøre en innsats den lille tiden det er igjen før sommerferien. Wihuu.

♥ Sofie

På'n igjen

Hei alle fine!

Ja, nå har jeg da tenkt til å begynne og blogge igjen. Jeg har hatt en lang pause, men jeg føler jeg nå er klar til å starte opp igjen! Hovedgrunnen til at jeg nå skal begynne igjen, er fordi i juli skal jeg på språkreise til Long Beach, California, Dette har jeg også tidligere skrevet et innlegg om, men det er jo lenge siden nå.

Hvertfall så vil jeg nå komme til å blogge i perioden før jeg drar, og også under hele språkreisen. Jeg kommer til å blogge om det som interesserer meg mest, min hverdag og egentlig alt som faller meg inn. Kjenner faktisk at det skal bli gøy å komme igang igjen. Føles liksom litt rart å sette seg ned og begynne og skrive igjen etter en lang periode uten noe blogging, men deilig er det!

Har også fått fikset ganske mye på designet mitt siden sist også! Det gir meg masse motivasjon. Er veldig fornøyd.
Da får dere ha en super kveld, aå blogges vi.

♥ Sofie