juni 2013

DETTE ER LIVET

Heia!

Det er såå deilig å vite at vi fortsatt har igjen en uke til her i Kroatia. Det er såå fint her. I dag har vi ligget på stranda, spist deilig kyllingsalat til lunch i leiligheten til farmor og farfar, og i nuet sitter vi på verandaen. Jeg har akkurat tatt meg en dusj og smørt meg inn med aftersun. Noe av det beste med å ha ligget i sola heeele dagen er å ta seg en litt kaldere dusj og smøre seg med aftersun på ettermiddagen. Da føler man seg så frisk, og det er jo alltid fint å pleie brunfargen! Nå skal vi snart ut å spise middag på en superkoselig resturant hvor vi har reservert bord. Det er en resturant som ligger i en liten sidegate, og den er veeldig fin. Jeg skal ta bilder å vise dere ;-)

♥♥

Vi snakkes fine dere!

♥ Sofie

California waiting

 Som dere vet så skal jeg på språkreise til Long Beach, California denne sommeren. Med i dag er det bare 1 uke og 5 dager til jeg reiser - altså 12 dager! Jeg synes det er helt sykt å tenke på. Nå skal jeg være her i Kroatia i en uke til, så skal jeg hjem og da har jeg kun to dager å pakke på før jeg reiser. Wihuu.


I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om tilleggsreisene jeg har meldt meg på. Jeg har ikke meldt meg på alt nå, men noen av turene. Jeg kommer til å melde meg på mer når jeg er i California. Hvertfall, de turene jeg har meldt meg på til nå er:

♥ Las Vegas Weekend: Det sier vel sitt? Vi skal være i Las Vegas en hel helg. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi skal jo oppleve byen, shoppe og kose oss! Dette er noe jeg gleder meg utrolig mye til. Når jeg hører Las Vegas tenker jeg på casinoer, shopping, poker og party all night. Haha. Det er jo kjent som byen med alle muligheter!

San Fransisco Weekend: Dette er også en helgetur hvor vi skal oppleve byen. Jeg gleder meg veldig til å se Golden Gate Bridge blant annet. Selvfølgelig shopping her også. Får aldri nok av det!

Universial studioes: Dette er en dagstur hvor vi skal dra til et studio i LA, Hollywood. Her har mange kjente filmer blitt spilt inn, blant annet Frustrerte Fruer om ikke jeg tar helt feil. Åhh, dette kan jeg bare ikke gå glipp av.

Six Flags: Dette er verdens største operatør av fornøyelsesparker. Her er noen av verdens største berg og dalbaner, og er det noe jeg virkelig elsker så er det jo berg og dalbaner og karuseller. Wææ, gleder meg!


:-D

Kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Det kommer til å bli en opplevelse for livet! Kjenner det kribler i magen når jeg skriver dette innlegget. Jeg er klar!

The Blue Cave

Heii deree!

Dagen i dag har vært kjempefin! Vi sto opp klokken 07.00 i dag og gjorde oss klare til båtur. Etter vi hadde ordnet oss dro vi til byen. Vi dro tidlig fordi vi ville holde av solsengene på taket ;-) Mamma, tante og jeg gikk til et fruktmarked og kjøpte masse moreller, druer og jordbær og deretter gikk vi til en liten bakerbutikk hvor vi kjøpte oss croissanter med sjokolade i som vi tok med på båten. Vi fikk kapret solsengene, noe som var herliiiiig! ♥ Da fikk vi solet oss skikkelig!Båten kjørte klokken 09.00, og etter et par timer kom vi fram til noen gruver som vi kunne svømme inn i. Det var kjempegøy, og utrolig spennende. Det var til og med flaggermus der inne! Vi hoppet fra båten, og det var helt nydelig vann. Krystallklart! Etter den deilige svømmeturen satt vi på båten en stund igjen, og etterhvert fikk vi servert lunsj. Etterpå fikk vi sitte i små båter, med hver vår sjåfør og kjøre inn i de blå grottene! Det er noe av det fineste jeg noen gang har sett. Vi kjørte inn i denne lille inngangen, som vi måtte dukke for å komme inn i:

Så kom vi inn til dette:Fint eller hva?! Åhh, helt fantastisk spør du meg.

Til slutt dro vi til en liten øy som heter Vis hvor vi spiste is, badet og koset oss og etterpå dro vi hjem igjen. Vi kom tilbake til Hvar nå for et par timer siden. Det var en superfin tur.

Håper dere har hatt en finfin dag ♥

♥ Sofie

LOVE MAKES ME HIGH♥ T-skjorte fra Outlet Norge // Shorts fra Gina Tricot // Solbriller fra Kroatia (fake ray ban, joho) // Neglelakk fra Mary Kay // Sko fra H&M ♥

Nå er vi snart klare for å dra og spise middag. Vi har ligget på stranda i heele dag og sola oss! Føler at brunfargen kommer sakte men sikkert nå, og det er såå deilig. Nå har vi akkurat dusjet og fixet oss klare, og i nuet ligger Scott, Ragna og jeg i senga og ser på Vine-videoer på iPhonen min. Holder på å le meg i hjel av videoene til Vegard Harm. Han er genial, haha!

I morgen skal vi kanskje være med på heldagstur med en stor båt ut til noen grotter som kalles for "De blå grottene". Da skal vi kjøre inn i disse grottene, og det gleder jeg meg veldig til. Det er vist et fantastisk syn.

Vi snakkes!

♥ Sofie

Strandliv

Heiaa!

I går fikk jeg desverre ikke blogget fordi internettet svikta. Haha. Men men, sånn er det når man er i syden! Nå har hvertfall nettet kommet tilbake igjen.

I går gikk vi til en strand som ligger litt lenger borte fra leiligheten vår. Der lå vi på en brygge og solet oss. Det var også en kjempekoselig liten resturant der som vi spiste lunsj på. Det var utrolig god mat der, så dit skal vi garantert gå igjen og da skal jeg ta masse bilder.

Når man er i syden er det liksom mye av det samme man gjør hver dag, noe som faktisk er det beste med å være i syden. Særlig å ligge på stranda halve dagen og sole seg og bli bruuuuun ;-) I ettermiddag skal jeg legge ut en outfit før vi går på byen og spiser.

Nå skal vi på stranda ♥♥

♥ Sofie

Summer lovin

♥♥ 

Hva synes dere om bildene?

♥ Sofie

Nyter dagene

Hei!

I dag har vi hatt nok en kjempefin dag her på Hvar. Jeg sto opp sånn i halv elleve tiden, noe som er sent til å være meg i syden. Elsker alltid å stå opp tidlig slik at jeg kan få mye ut av dagene, men i dag var jeg så sliten og trøtt at jeg ville bli helt uthvilt - og det ble jeg! Vi sto opp og spiste frokost, og gikk rett ned på stranden og solet oss. Har fått litt farge allerede, men ikke noe å skryte av enna selvfølgelig :-) Etter noen timer, var det til slutt bare mamma, tante Marit, Ragna og jeg igjen på stranden. De andre gikk nemlig opp i leiligheten for å lage en deilig lunsj til oss, og etter en liten stund var den ferdig.


Selveste kokken vår, pappa ♥


Etter den deilige lunsjen på verandaen, badet vi nok en gang. Vannet i Kroatia er helt nydelig. Det fineste vannet jeg noen gang har sett. Det er helt blått og klart, og har deilig temperatur. Jeg må legge ut bilde av vannet snart. Det er virkelig helt fantastisk! Etterpå ordnet vi oss, og gikk litt rundt i Hvar for å bli bedre kjent med øya. Det er en kjempefin øy! Trange gater, med koselige småresturanter og blomster. Akkurat sånn man ser på filmer. Såå fint! 
Vi fant også bøkene til Jo Nesbø i en liten bokbutikk! Morsomt å se de på andre språk også.

Vi spiste middag i en liten hyggelig "garden", og senere på kvelden gikk vi og tok oss drinker på en bar. De voksne drakk Mohito og Ragna, Scott og jeg tok da hver vår alkoholfrie drinker :-D


Uklare og fiine

Vi storkoser oss her nede ♥

Håper dere også nyter ferien!

♥ Sofie

Hei Kroatia!

Hei dere!

Først og fremst må jeg bare beklage for at det ikke ble noe innlegg i går kveld. Jeg skulle egentlig fortelle dere at jeg skulle reise til Kroatia i dag. Haha! Jeg har såvidt nevnt dette på bloggen tidligere, men hvertfall... I går var jeg hos bestemor og bestefar fram til klokken 00.00. Da jeg kom hjem var klokken 00.30, og ettersom jeg skulle stå opp klokken 03.30 for å reise til flyplassen hadde jeg rett og slett ikke tid til å skrive et innlegg da jeg kun hadde tre timer å få meg litt søvn på ;-)


I dag er den første dagen vår i Kroatia. Vi skal være her i 14 dager, og jeg elsker det virkelig! Kroatia er et fantastisk fint land. Vi fløy først til Zadar i dag tidlig, og deretter tok vi taxi til Split. Vi hadde da mange timer å kose oss på her, ettersom båten vi skulle ta til øya Hvar skulle gå klokken 17.00. Vi tok oss da en deilig lunsj og bare slappet av i den fine gamlebyen. Da vi hadde kommet fram til Hvar, som er øya vi skal være på i to uker, slappet vi av på verandaen og nå har vi nettopp vært ute og spist. Jeg skal blogge gjennom hele reisen så det er bare å følge med fremover! Litt bilder fra kvelden:
Fineste tante og Ragna ♥

Jeg reiser forresten sammen med farmor og farfar, tante Marit og kusina mi Ragna, mamma, pappa og broren min Scott. Nå skal vi legge oss. Den første dagen med masse reising er alltid den mest slitsomme. I morgen skal jeg ligge på stranda og bade og sole meg hele dagen. Jeg er klar for å blir brun nå. Må få litt grunnlag til California som er om to uker og to dager :-)

♥ Sofie

Oslove

Hey ♥

Gårsdagen var veldig fin og våt. Vi ankom Oslo S ca klokka 13.00. Deretter gikk vi rett til Oslo City. De har jo fått Starbucks! Vi måtte jo da selvfølgelig starte dagen med en kaffe. Jeg drakk en sjokoladefrappe som var utroolig god. Angret litt i ettertid for at jeg ikke sa ja takk til å ha kaffe i den, da Tuva sin frappe smakte bedre enn min... Men men, Starbucks har verdens beste kaffe, så man kan bare ikke gå glipp av den. Denne gangen blir det iPhone-bilder. Jeg turde ikke ta med meg kameraet mitt ettersom det var meldt så utrolig mye regn.


Sondre, meg og Håvard. (Marthe og Julie er linselus i bakgrunn da... ♥)


Meg og Tuva

Etter å ha gått en tur rundt i Karl Johans gate tok vi turen til Rådhusplassen for å se hvordan stemningen var der. Allerede tidlig på dagen var det masse mennesker som sto i kø. Vi gadd ikke stille oss i kø :-P Istedet gikk vi og spiste en herlig middag på Fridays, som har verdens beste mat!


NAM

Da VG-lista startet var vi på plass. Dette ble ble en våt opplevelse. Det var kjempebra show som alltid med supermange bra artister, men det regnet så utrolig mye. Vi ble klissvåte og kalde. Derfor tok vi et litt tidligere tog hjem enn vi hadde tenkt. Vi hadde en veldig fin og koselig tur da. Fine gjengen ♥

Ha en superduper dag, dere! Blogges i kveld ♥

♥ Sofie

VG-lista

Hei dere! 

Nå er jeg endelig helt ferdig med ungdomsskolen, og det er helt sykt! 10 år på grunnskolen har gått utrolig fort. Nå er det sommerferie, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det er. Neste stopp --> vidregående. Men først og fremst skal jeg glemme alt som heter skole og bare nyyyyte ferien. 

I dag skal skal jeg til Oslo sammen med mange venner av meg. Vi skal være i Oslo i hele dag å spise, gå i butikker og kose oss. I kveld klokken 20.00 skal vi på VG-lista på Rådhusplassen. Det gleder jeg skikkelig til. Jeg var på VG-lista i fjor også, og det var kjempegøy. Det er så utrolig mange flinke artister som opptrer på scena, og et kjempebra show. I år kommer det også veldig mange bra artister også synes jeg. Blandt annet Zara Larsson, Dj broiler, Kurt Nilsen, Astrid Smeplass, Ask Embla, LidoLido og maaaange fler. Det eneste som er negativt er at det har meldt kraftige regnbyger, torden og lyn i kveld. Det kan jo bli spennende, men vi klarer oss ;-)


Wihoo :-D

Fler som skal på VG-lista?

Sofie

Vitnemålsutdeling

Hei dere!

I dag er det den siste dagen på ungdomsskolen. Det er veldig deilig men samtidig utrolig trist. Jeg er virkelig så glad i klassen min og lærerne mine at det kommer til å bli utrolig hardt og si farvel i dag. Klokken 18.00 skal vi på skolen for å få utdelt vitnemålene, få og holde taler osv... Tuva, Nora og jeg skal synge. Vi får forhåpentligvis filmet dette, så jeg kan legge det ut på bloggen etterhvert. Ihvertfall skal jeg ta mye bilder som jeg skal legge ut. Etter "sermonien" i gymsalen på skolen skal hele trinnet dra ut å grille, så det blir sikkert bra!

Jeg ble akkurat ferdig med å fikse meg, så slik ser jeg ut i nuet:

Grugleder meg til kvelden... 

Snakkes!

♥ Sofie

Hey colors

Heia!

Gårsdagen var superfin! Jeg var på Liseberg med klassen noe som selvfølgelig var kjempegøy. Jeg elsker karuseller, det er noe av det beste jeg vet. Jeg tok alle de store karusellene. AtmosFear og Upswinget er mine favoritter. Det var også kjempegøy å gå i spøkelseshotellet Gasten da. Gud jeg skvatt mye! haha. Veldig gøy men også veldig skummelt. Det er utrolig trist og tenke på at dette var den siste turen i 10 klasse sammen med klassen som jeg er så glad i ♥

Forresten! Istad var jeg ute å knipset noen outfitbilder til dere. Nå som det er sommer er det jo så fint med farger, så i disse dager bruker jeg mye av det. Så her er dagens outfit:


♥ Topp fra Gina Tricot // Bukse fra Pieces // Uglesmykke fra Mango // Olajakke fra Cubus // Sko fra Converse

Hva synes dere?

♥ Sofie

Svar på spørsmålsrunden

Hei dere!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg skriftlig, men jeg skal snart legge ut en videoblogg også ;-) Så her kommer svarene!


♥ Er du forelsket? Hva heter personen?
- Kanskje.... ;-) Neida, for å være helt ærlig så er jeg ikke forelsket i nuet.

Hva gjør du for å få så fint hår?
- Vel, jeg tar det som et kompliment, så tusen takk! Det eneste jeg gjør er å dusje det med sjampo og balsam. Deretter grer jeg gjennom det, og bruker en spray som heter "Uniq One". Så føner jeg håret, og sletter det etterpå. Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om hvordan jeg ordner håret mitt i nærmeste framtid.Har du noen kjæledyr?
- Nei, jeg har ingen kjæledyr. Jeg hadde en hund som jeg hadde et utrolig sterkt og nært forhold til for et par år siden, men henne måtte vi avlive pga. hun ble veldig aggresiv mot ukjente mennesker etterhvert. Etter henne er jeg faktisk litt usikker på om jeg vil ha et nytt dyr, ettersom jeg var så utrolig glad i hun. Det må hvertfall bli lenge til. Ingen kan noen gang sammenlignes eller erstattes med Molly ♥

Omtrent hvor mange lesere har du hver dag?
-Det varierer veldig om hvor mye og hvor bra jeg blogger, men vanligvis pleier jeg å ha mellom 30 til 50 lesere hver dag.

♥ Hvoran kamera har du?
- Jeg har et Lumix kamera, men jeg bruker veldig mye mamma og pappa sitt Canon EOS 550D.

 Har du noen steder du har som mål å ha vært i løpet av livet ditt?
- Ja, det har jeg. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise. Det er det beste jeg vet! Jeg har et mål om å besøke alle kontinentene i verden. Steder jeg vil reise er blant annet Bali, India, Sør-Afrika, Kina, Hawaii og Maldivene. Jeg kommer rett og slett ikke på alt. Jeg har lyst til å besøke de fleste land når jeg tenker meg om.


Kroatia 2012

Favoritt frukt/bær?
- Av frukt er jeg veldig glad i melon (både vannmelon om honningmelon), druer og bananer. Jeg er aller mest glad i bær, og favoritt bærene mine er bringebær og jordbær. NAM! 

Hvilke andre blogger leser du?
- Jeg leser veldig mange blogger, men de jeg leser fast er andreabadendyck, l0ve, auroramohn, tonedamli, voe og tuvaee.

Hva er en laveste karakteren du har fått i 10. klasse?
- Den laveste karakteren jeg har fått er 4.

Hvilken linje har du som førstevalget ditt for vidregående?
-
Som førstevalg har jeg søkt Medier og kommunikasjon på Glemmen vgs.

 Håper dere likte svarene! 

♥ Sofie

Idyll

Heia!

Gårsdagen var kjempekoselig. Er det noe jeg virkelig elsker så er det hyttekos. Grilling, godis og masse latter og kos tar aldri feil ;-) Vi har desverre ikke internett på hytta, derfor fikk jeg ikke blogget i går kveld. Når vi kom hjem fra hytta i dag, satt vi oss ute på veranaen hjemme og koset oss med reker og god drikke. IDYLL:

'
 ♥♥

I morgen skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden, så om dere lurer på noe så er det siste mulighet til å spørre ;-) SPØR HER

Snakkes i morgen, dere!

♥ Sofie

 

Rommet mitt

Hei hei!

I dag sto jeg først opp og tok meg en joggetur på tom mage noe jeg ikke skulle gjort. Haha, jeg ble skikkelig svimmel og kvalm så det skal jeg ikke gjøre igjen nei. Senere begynte jeg å rydde rommet mitt, og nå er det mer ryddig enn det har vært på lenge. Derfor tenkte jeg at jeg kunne knipse noen bilder av rommet mitt å vise dere. Enjoy:

♥♥

Nå reiser jeg snart ut på hytta mi på Hvaler sammen med familien min og noen venner av oss. Der skal vi være til i morgen. Det blir koselig!

Hva synes dere om rommet?

Ha en fin dag, alle mine fine lesere!

♥ Sofie

Ferdig med muntlig eksamen!

Hei alle fine!

Grunnen til at jeg ikke har blogget de to siste dagene, er fordi jeg kun har fokusert på muntlig eksamen som jeg hadde i dag! På tirsdag kom jeg opp i engelsk, og etter det har jeg og Tuva hatt fult fokus på dette. Vi gikk opp i par om noen lurer ;-) Hvertfall - Vi kom opp i William Shakespeare noe som var drømmeeksamen for oss! Så for et par timer siden sto vi og hadde fremføring foran sensor og faglærer. Vi er overlykkelige akkurat nå, for vi fikk nemlig en 6'er. Ææ, det var virkelig en superdeilig følelse! Nå er vi ferdig med 10 klasse, og nå er det bare kos igjen på skolen før det offisielt er FERIE! ♥♥♥

 

Etter jeg kom hjem fra eksamen i dag, kom farmor og farfar med kjempenydelige blomster til meg for å gratulere meg med eksamen ♥ Jeg har verdens fineste besteforeldre. Bare se:
Åå! Såå fiiine

Nå skal jeg på bowling sammen med noen venner fra klassen min, som en liten feiring på at alt skolearbeid før ferien er ferdig. Det blir koselig!

Ble dere fornøyd med muntlig eksamen da?

Vi blogges ♥

♥ Sofie 

Solbyen SarpsborgHei!

Nå er det virkelig helt utrolig nydelig vær her i Sarpsborg. Solen skinner, og temperaturen er veldig behagelig. I går syklet jeg til Tunevannet sammen med Renate, Tuva og Marthe. Der lå vi og solet oss på tepper og håndkleder, og spiste is og rett og slett bare koste oss i det deilige været. Jeg fikk til og med litt farge, haha! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bade, ettersom vannet fortsatt er veldig kalt, men etterhvert ble det så varmt at jeg bare måtte ta meg en dukkert. Det var kaldt, men veeeeldig oppfriskende. På kvelden grillet jeg på veranden med familien, og senere kom Tuva til meg og nattet over til i dag ♥


♥♥♥♥

Kos dere i det fine været i dag, så skrives vi!

♥ Sofie


Forresten! Dere må ikke glemme spørmsålsrunden min som foregår på bloggen. Det er bare å spørre i vei og jeg svarer på det aller meste. Kom igjen folkens! Dere finner spørsmålsrunden HER.Min nye kjærlighet

I går kjøpte jeg meg en ny kjole fra Galleri Ene i gågata i Sarpsborg. Dette er en butikk med ganske mange dyre klær, men i går hadde de et utsalg i bakgården, og de solgte ut masse klær og gjenstander til utrolig billige priser. Da vi kom dit var nesten alt utsolgt, men på et utplukket klesstativ klarte jeg å finne en skatt, som jeg ble forelsket i ved første øyekast. Kjolen dere ser ovenfor er en kjole jeg virkelig falt for, og som jeg bestemte meg for at jeg skulle ha. Den er kjempenydelig, og jeg synes den er såå fiin! Særlig elsker jeg det mønsteret på brystpartiet. Det gjør kjolen spesiell synes jeg da. Tidligere hadde den kostet rundt 900-1000 kroner, men nå kostet den kun 100 kroner. Jeg er veldig fornøyd!

Likte dere kjolen?

♥ Sofie

Fineste lørdagen

Heiii!

Dagen i dag startet med en koselig bytur med bestemor og kusina mi, Nanna. Først gikk vi litt rundt i byen og tittet, og etterpå dro vi på en resturant som heter Pizzali og spiste deilig rekesmørbrød. Jeg har kjøpt meg en ny kjole fra en butikk som heter Galleri Ene i dag. Den ble jeg foresket i ved første øyekast, og det er virkelig den perfekte sommerkjolen og pyntekjolen. Denne skal jeg vise dere i morgen! Vi satt oss på torget og tok oss en softis i sola, og etterpå dro vi hjem til bestemor og bestefar og så på bryllupet til den svenske prinsesse Madelen og hennes Christopher. Gud, så pen Madelen er! Tror ikke jeg har sett noen vakrere noen gang ♥ Hun er virkelig definisjonen på perfekt. I tillegg hadde hun verdens fineste kjole. Er helt misunnelig jeg.

I kveld skal jeg bare kose meg hjemme med familien. Pappa står nå ute og griller, og de fløtegratinerte potetene står i ovnen. I nuet sitter jeg å koser meg med dette:Ja, er det noe jeg virkelig er svak for så er det pepsi max og nøtter. SÆRLIG YOUGHURTNØTTER. Jeg er frelst, haha.

Ha en super fredagskveld!

♥ Sofie

Koselig dag

Hei dere!

I går var jeg jo i Son hos min kjære tante, og kusina mi. Vi hadde det veldig koselig. Først når vi kom dit hadde de laget deilig kyllingsalat, med ferske rundstykker til. Dette tror jeg det nok er farmora mi (som også var på besøk sammen med farfar) som skal ha æren av å ha laget ;-) Etterpå dro vi på outleten. Ragna og jeg var mest med for å hjelpe de andre med å finne klær da, men jeg fant meg et plagg som jeg kjøpte. Dette skal jeg vise dere i en outfit etterhvert. 


Tullejenta mi ♥

Da vi sikkert hadde vært der inne i over en time og alle var blide og fornøyde med kjøpene sine, dro vi ned til Son hvor Ragna og jeg kjøpte oss softis. Jeg lover dere, det er den største softisen jeg noen gang har sett. Jeg klarte ikke engang å spise opp hele, og det er veldig ulikt meg! Bare se:


:O

Når vi kom hjem til tante og Ragna igjen, tok vi oss et glass Pepsi Max og bare snakket og koset oss. De har jo også en hund da som jeg er veldig glad i som heter Luna, og i går hadde henne besøk av en liten puddel som het Bruno:


Liten søting! Jeg var jo kjempefornøyd med at han satt oppi fanget mitt hele tiden når jeg bærte han opp, og jeg var helt sikker på at han ikke ville ned. Men etter en stund fortalte Ragna meg at han ikke turde å hoppe ned stakkar :-( Da måtte jeg hjelpe han ned da...


Verdens vakreste og fineste Luna ♥♥♥ lille kusina mi det også ;-)

Om bare to uker reiser vi til Kroatia sammen med tante, Ragna, farmor og farfar. Det gleder jeg meg masse til!

I dag skal er det helt nydelig vær i Sarpsborg. Masse sol! Dette må jo selvfølgelig benyttes, så nå skal jeg ut i sola.

Ha en finfin dag!

♥ Sofie


"Barnas kakepyntekort"

Heia!

Da jeg konfirmerte meg i fjor lagde venninna til mamma, Ann Karin Skaar en utrolig fin kake til meg. Hun er kjempeflink til å lage og dekorere kaker, og man kan vel kalle henne for en bakemester! Bare se hvordan kake hun bakte til meg til konfirmasjonen min:


Fin, ikke sant?

For bare et par måneder siden kom hun ut med sin egen kakepyntebok som heter "Barnas kakepyntekort". Denne inneholder 30 kort med fine bilder og oppskriften på hvordan DU kan lære deg å bake. Slik ser boken ut:

Denne boken heter jo Barnas kakepyntekort, men jeg synes absolutt den passer veldig godt for ungdom også. Jeg gleder meg masse til å prøve ut oppskriftene i denne boka, og det som også er så morsomt er at du kan lære deg å dekorere. Her ser dere noen av kakepyntekortene:

Blant annet ser dere at det er oppskrifter på å lage både cakepops, hvordan man skal trekke en kake, vanlijemuffins, hvordan lage roser osv.. og dette er bare et lite utvalg av alle kortene i boken. Man får også en grundig beskrivelse av hvordan man gjør det på baksiden av hvert enkelt kort:

:-)

Denne boken selges nå overalt i hele Norge i bokhandlerne, og den anbefales virkelig!

♥ Sofie

//innlegget er skrevet i samarbeid med SHUFFLEbook og Ann Karin Skaar

Outfit 06.06.13
♥ Kjole/Tunika fra BikBok // Bukse fra Pieces // Olavest fra Cubus // Sko fra en random butikk for lenge siden ♥

Etter en lang og slitsom dag på skolen er jeg nå klar for å reise til Son med mamma. Vi skal på outleten sammen med tanta mi, kusina mi og farmor. Deretter vet jeg ikke helt hva vi skal. Vi skal sikkert kose oss litt tenker jeg ;-) Vi har ikke lagt helt planer enna, men vi skal hvertfall være med dem og det gleder jeg meg til.

I kveld skal jeg poste et innlegg om en kakepyntebok som jeg er så heldig å ha fått av venninna til mamma. Hun har nemlig laget sin egen kakepytebok for barn, som nå er ute i butikkene så det er bare til å følge med utover kvelden.

♥ Sofie

Kosedag i Fredrikstad

Heiii!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for at så mange leste bloggen min i går ♥ Jeg fikk helt sjokk når jeg gikk inn på topplista i Sarpsborg i dag tidlig og så at jeg lå på 4 plass, og at jeg hadde hatt 70 lesere i går. Det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg har jo bare blogget i et par dager, så tuuuusen hjertelig takk dere! Dere er nydelige, og dere gir meg masse inspirasjon til å fortsette ♥♥♥


I dag sto jeg opp tidlig for å slette håret, og ordne meg litt ekstra ;-) Rett etter skolen i dag dro venninnene mine og jeg rett til Fredrikstad, hvor vi har koset oss masse. Vi bestemte oss for å spise en deilig lunsj på brygga, og heldige som vi var fikk vi faktisk veldig fint vær mens vi satt og spiste. Vi spiste på en resturant som heter "Paa brygga" og de hadde veldig god mat. Jeg bestilte meg en italiensk pizza som het Roma. Den var supergod. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i dag, men jeg tok noen bilder med HDR på iPhonen min så da gikk det fint:Etter en liten tur innom Torvbyen, dro vi og så Hangover 3 på kino. Den var veldig morsom, men absolutt ikke like bra som 1'ern og 2'ern spør du meg ;-)

Vi ble henta av mamman til Marthe som kjørte oss hjem, men på veien var hun så snill at hun stoppet og viste oss Sarpefossen - en av Sarpsborg sine stoltheter. Jeg har faktisk aldri sett fossen på nær hånd, så det var veldig morsomt! Nå på denne tiden av året er det helt sykt mye vann i fossen, bare se:

:O

Håper dere har hatt en fin dag! Det har hvertfall jeg ;-)

♥ Sofie

Bare 36 dager igjen

 

Å herregud! Nå er det bare 36 dager til jeg reiser på språkreise til Long Beach, California sammen med EF språkreiser. Jeg kan faktisk ikke forstå det selv. Det er helt sykt. Jeg husker da jeg og venninna mi bestilte turen. Da var det over 200 dager til vi skulle reise, og begge to bare tenkte at dette var evigheter til. Men nå er det kun 36 dager til vi reiser. Om 36 dager sitter jeg på fly til California sammen med mange mennesker som jeg gleder meg masse til å bli kjent med. Det kommer til å bli den beste sommeren noen sinne. Først reiser jeg til Kroatia i to uker sammen med familien min, og to dager etterpå reiser jeg til California. Åh, gleder meg!

Jeg kommer til å fortelle dere mye mer utover, og gi dere mer informasjon om språkreisen jeg skal på. Jeg har meldt meg på flere tilleggsturer som man kan være med på når vi er der. Tilleggsturene jeg har valgt skal jeg fortelle dere mer om i et eget innlegg. Jeg har også tenkt til å ha en spørsmålsrunde om språkreisen når det nærmer seg enna mer.

Noe jeg også gleder meg til, er å blogge mens jeg er i California, slik at både familien min og dere leserne mine kan lese om hva jeg gjør og hvordan jeg har det ♥♥

Noen fler som skal på språkreise eller har erfaring med språkreise(r) fra tidligere? Isåfall er det bare å fortelle meg. Jeg er kjempenysgjerrig!

♥ Sofie

Spør i vei!

Hei dere!

Jeg føler vel egentlig ikke at jeg har gitt dere så veldig mye informasjon om meg selv, etter jeg begynte å blogge igjen. Selv synes jeg ikke det er så veldig lett å bare sette seg ned og begynne og skrive masse om seg selv. Derfor tenkte jeg å holde en spørsmålsrunde. Jeg er åpen for det meste, så det er bare å spørre i vei!

Håper på mange spørsmål, så skal jeg svare på de i et eget innlegg om ikke lenge ;-)

:*

♥ Sofie

Lader opp til en ny uke

Heia!

I nuet sitter jeg på rommet mitt etter en lang, men koselig dag. Startet dagen med å stå tidlig opp for å gå med VG (Har bare to søndager igjen med VG nå før det er sommeferie. Kan det bli bedre?). Når jeg kom hjem la jeg meg litt i sola, og senere tok jeg meg en løpetur. Tror ikke jeg har hatt så mye energi på en løpetur på lenge som jeg hadde i dag! Det var bare helt herlig. Jeg kunne løpt og løpt og løpt. Det er virkelig en befriende følelse! Etterpå tok jeg turen til Marthe, hvor jeg har vært hele ettermiddagen. Vi spiste en deilig kveldsmat som mamman hennes hadde laget ♥ Og nå sitter jeg da her i senga og skriver. Utrolig deilig å få ladet opp til en ny uke. Har allerede lagt fram morgendagens antrekk også:Får håpe været blir som det har meldt da - sol og varme, slik at jeg får brukt dette antrekket!

Nå tenkte jeg å legge meg. Kjenner at det skal bli deilig. Jeg kan ikke forstå at det bare er tre uker igjen av skoleåret. Det har gått så utrolig fort, og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det skal bli med ferie nå. 

Dere får ha en fin natt dere, så blogges vi!

♥ Sofie

En smak av sommer

God søndagsmorgen!

I går kom mamma hjem med en smoothieoppskrift fra jobben som hun hadde sett i et blad. Vi gikk ut i skogen og løp, og etter vi hadde kommet hjem kom mamma med forslaget at vi skulle prøve å lage den. Det gjorde vi, og resultatet ble kjempegodt. Selv er jeg veldig glad i smoothies, og ettersom det er både sunt, godt og lettvindt å lage, er det virkelig noe jeg burde begynne og lage enda oftere. Nå som det er sommer smaker det jo ekstra godt med en smoothie i sola, derfor tenkte jeg å vise dere oppskriften vi brukte i går. Den ble utrolig god, og jeg kommer garantert til å lage den igjen.

Først vil jeg bare si at i oppskriften kaller de det for youghurtis. Hvorfor vet jeg ikke, men selv klarer jeg ikke sammenligne denne med en is. Jeg synes den smaker som smoothie, så jeg kaller den for det jeg ;-)


Skogsbærdrøm

Denne oppskriften er beregnet til 4-5 personer.

Dette trenger du:

♦ 1 pose frosne bær, 500 g (bjørnebær, bringebær eller skogsbærblanding)
♦ 150 g friske blåbær
♦ 3-4 ss flytende honning
♦ 5 dl yoghurt naturell
♦ Bjørnebær eller andre bær til pynt ev. kremmerhus eller iskjeks til servering

♦ Hell bringebær, blåbær, honning og yoghurt i en foodprocessor eller blender, og bland til massen har fått en fast konsistens. 
  Serveres med det samme i glass.

Det står også i oppskriften at man eventuelt kan ha iskjeks, krumkake eller vafler til. Det kan godt hende jeg prøver det en dag også, men det var veldig godt uten også!Og her ser dere resultatet:

Nam!

Anbefaler dere å prøve denne dere. Forfriskende, sunn og ikke mins kjempegod!

♥ Sofie

Here you go

Hei!

Her kommer gårsdagens outfit. Som sagt i forrige innlegg så var det jo helt nydelig vær ute i går, noe som gjorde at jeg kunne ta på meg en lett kjole! Kan ikke beskrive hvor deilig det er at det snart er sommer. Det er jo 1 juni i dag dere!

Here you go:

♥ Kjole fra Cream // Olavest fra Zara // Veske arvet fra mamma // Klokke fra Mango // Armebånd fra Dråpe ♥

 

I natt skal jeg sove hos Tuva. Det blir sikkert koselig som alltid. Vi skal sikkert spise noe godt, og dere skal nok ikke se bort ifra at vi legger oss og ser på noen kjærlighetsfilmer på nettflix. Det er så herlig det!

Nyt lørdagskvelden dere!

♥ Sofie

Gårsdagens jentekveldHadde en superkoselig fredagskveld i går. Først møttes vi alle jentene i byen og kjøpte oss masse god mat, brus og godis. Etterpå dro vi hjem i leiligheten til Nora, og koste oss ♥ En ordentlig jentekveld! Det liker vi. Utover kvelden fikk vi også et lite besøk av broren til Stine og kameraten hans. Det var koselig. Har ikke ledd så mye på lenge som jeg gjorde i går! Vi satt ute på verandaen til langt utover kvelden. Det var jo så deilig temperatur, og masse sol! Er så glad for at jeg har så mange fine venner! Dere er best! ♥

Gårsdagens outfit blir lagt ut senere i dag, så det er bare til å følge med dere ;-)

♥ Sofie