juli 2013

Update fra California

Hei alle dere!

//Klokka hjemme i Norge: 03.30. Klokka her i California: 18.30

Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget før nå. Det går i et sett her, og jeg vil aldri gå glipp av noe så derfor har jeg rett og slett ikke hatt tid. Slik kan det også bli videre etterhvert, men jeg skal komme med noen updates innimellom ;-) Forresten så ser jeg at dere forsatt leser bloggen min, og følger med noe som er kjempekoselig!


Jeg ELSKER California. Jeg har det sååå bra her, det er så gøy! Vi har hittil vært i Hollywood, Beverly Hills og San Diego. Hollywood var helt fantastisk! Akkurat som man ser på film. Skyskrapere høyere enn jeg noen gang har sett, store merkebutikker, masse liv og alt man kan forvente. Det var helt sinnsykt! Vi var også i Beverly Hills, noe som var helt utrolig. Vi kjørte gjennom den dyreste shoppinggata, og alle husene rundt der var skikkelig fine. Vi har også vært i San Diego som var veldig fint. Strendene her er jo helt fantastiske! Kunne ligget der og solet meg for alltid ♥♥

Bildedryss fra de første dagene her:
Camilla og Thea ♥


Ble helt starstruck når jeg så Hollywood skiltet langt opp i fjellet! ♥


Walk of fame ♥

På hverdagene er vi først på skolen, og deretter pleier vi ha forskjellige aktiviteter på kveldene. I kveld er det megaparty. Det blir sikkert kjempekoselig ♥ Menneskene her er såå koselige, og jeg har allerede blitt kjent med veldig mange.

Så dere...

Jeg har det kjempebra, og livet er HERLIG ♥♥ Jeg skal prøve of få blogget mer mens jeg er her nede, men det blir ikke så ofte. Jeg skal prøve så godt jeg kan!

Håper dere også koser dere! Nå skal jeg fikse og gjøre meg klar for party, haha! Snakkes!

♥♥♥ Sofie

Reiseklar

Hei dere!

Nå har jeg så reisefeber at det er helt sykt! I natt reiser vi, og jeg tror nesten ikke på det selv. I dag har jeg brukt dagen min på en liten picknik med venninnene mine for å si ordentlig hade, og selvfølgelig pakket. Nå er jeg nesten helt ferdig med pakkingen. Mangler bare en siste finish nå, så er jeg klar! Mye å tenke på når man skal være borte i fire uker! I nuet har jeg akkurat sittet på verandaen sammen med familien min og spist en deilig middag. Må prøve å få lagt meg litt tidligere idag, ettersom jeg skal stå opp klokken 02.00 i natt. Det kan bli veldig vanskelig, jeg er jo så spent! Åhh ♥
Som dere ser så har jeg prøvd å bruke så liiite plass som mulig.. vil jo ha med meg mye hjem!

Veska skal jeg alltid ha med meg uansett hvor jeg går! Den lille kofferten er tom, og den skal jeg fylle opp når jeg er der nede :-)

Forresten! Jeg har tenkt til å ha en spørsmålsrunde om språkreisen om ikke lenge, så det er bare å følge med fremover.

Nå skal jeg fortsette med pakkingen, og bruker resten av kvelden på familien min! ♥♥♥

Vi snakkes i California!!

Sofie

Finfin dagHei!

I dag har vært en veldig herlig dag. Var så koselig å være med bestemor og bestefar! Hadde ikke klart meg uten å si hade til familien min. Hadde virkelig ikke lyst til å trene i dag, men jeg tenkte at "JO! En siste treningsrunde før California!" og da bare gjorde jeg det. Så jeg dro på meg treningstøyet og tok meg en løptur etterfulgt av en liten styrkeøkt. Må innrømme det var veldig deilig. Nydelig vær var det jo også, så kan ikke klage!

Nå skal jeg ta kvelden. Natt til onsdag kommer til å bli en lang og spennende natt, så en ordentlig natt søvn trenger jeg nå!

Vi snakkes fineste dere!

♥♥

Hjemme i kjære Norge

Hei og hå!

Vel hjemme i Norge! I dag har jeg vært på sommergrilling sammen med mange herlige mennesker! Det var som en slags avslutning for vakre, Eirin. Hun skal nemlig til USA på utveksling i et år! Kos deg masse, fiiine jenta! Glad i deg!

En ting er sikkert! Disse to dagene skal utnyttes til det ytterste. I dag overnatter jeg hos verdens beste, Tuva. Såå deilig å se henne igjen. Fineste jenta mi ♥ Vi tok en liten photoshoot når vi gikk tur med Lotta - hunden til Tuva istad:


♥♥

Nå har akkurat Renate kommet, og vi sitter å koser oss med brus og litt godis. I morgen har jeg mye og ordne! Blir hentet av mamma tidlig for å gjøre noen ærend til California. Deretter skal jeg til bestemor og bestefar, så skal jeg begynne å pakke.

Nå skal vi nyyte kvelden! Have fun!

♥ Sofie

Siste kvelden i Zadar

Hei, dere fine!

WOW, disse to ukene har gått fort! Kroatia er nydelig, og i dag er det den siste dagen. I morgen reiser vi hjem til Norge. I dag sto vi opp og tok taxi til feria som vi tok over til Split. Var trist å dra ifra vakre Hvar, men jeg skal garantert tilbake dit. Deretter satt vi i buss i tre timer fra Split til Zadar - og her er vi! Jeg har vært i Zadar en gang før også, og det jeg likte aller best med byen var gamlebyen her. Den er så fin, med mye historie. I kveld har vi da spist vår aller siste middag her, før vi reiser. Kommer vel hjem sånn i 13 - tiden i morgen, og jeg gleder meg så mye til å tilbringe kvelden i morgen på grillfest med gode venner. Det blir koselig. Noen bilder fra kvelden:


Verdens fineste, og aller beste mamma ♥♥♥

♥♥

Vi snakkes i Norge :-)

Klem ♥

HEY FESTIVALS...Jeg regner med at mange av dere har tenkt dere på festival i sommer? Kunne gjerne tenkt meg å dratt selv, men ettersom sommeren min er fullstappet med program blir det ikke noe på meg denne sommeren. MEN - mange av dere skal sikkert, og er det noe som er morsomt når man drar på festival så er det å kle seg bra! Jeg har satt sammen noen antrekk som jeg synes er kule, og som jeg kunne tenkt meg og gått med om jeg skulle dratt på festival. Jeg har hentet plaggene fra mange forskjellige nettsteder, blandt annet BikBok, Gina Trocot, og DNA denne gangen. Kanskje får dere litt inspirasjon? ENJOY ♥

 
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER


1. HER 2. HER 3.HER 4.HER 5.HER

Håper dere som skal på festival denne sommeren får det kjempegøy!

Skal du på festival i sommer?KILER I MAGEN

Hei!

Nå har jeg endelig lært meg noen knep på hvordan jeg kan klippe og redigere bilder, noe jeg synes er utrolig gøy! Jeg har allerede begynt å lage et innlegg som jeg skal legge ut på bloggen enten i kveld eller i morgen, med noen forskjellige festivalantrekk som jeg har satt sammen. Har sittet i flere timer og prøvd på dette, men det er enda ikke heelt ferdig. Dette er første gangen jeg prøver, så vi får se hvordan det blir. Morsomt er det ihvertfall! Stay tuned ♥


I dag er det også 1 uke til California noe som er heelt sykt. Åhh, som jeg gleder meg. Sitter å tenker på hvordan jeg skal utnytte de to dagene jeg har hjemme som altså er mandag og tirsdag på best mulig måte. Jeg må jo pakke, være litt med venner, og være med familien i løpet av disse dagene. Jeg skal jo tross alt være borte i 4 uker (!!) Onsdag reiser jeg, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Gleder meg ikke mindre av å se på dette:


//bildene er hentet fra weheartit

Er det ikke fiiint? Gleder meg til å ta masse bilder å vise til dere når jeg er der!

Åhh... ♥♥♥

OUTFIT 03/07/13T-skjorte fra Carlings // Ola-shorts fra H&M // Sko fra Noa Noa

I dag var vi på Mlini Beach. En kjempefin strand det også, men vi faller nok på å dra til Robinson en gang til. Vi er litt usikre, fordi det var litt mer å gjøre på Mlini. Men vi får se hva vi gjør. Vi har hvertfall solet oss og badet masse. Kjempedeilig. I nuet sitter jeg i liligheten med Ragna på min høyre side. Hun skal lære meg å bruke noen apper som er fine å redigere bilder i. Det har jeg lyst til å lære meg pga. bloggen. Morsomt med litt kreative innlegg. Det liker jeg!

Etterpå skal vi til byen og spise middag.

Vi snakkes!

ROBINSON BEACH

Hei mine fine lesere! ♥

Nå begynner det å bli varmt her nede! Gradene stiger og stiger, og det er deilig! I dag tok vi en taxibåt til en liten koselig strand som heter Robinson. Den var veldig fin. Det var helt fantastisk vann der, superfine hvite steiner og en veldig fin liten resturant der. Det var heller ikke mye mennesker, noe som var veldig behagelig. Resturanten i seg selv synes jo jeg var dødskul. Bohem-stilen kom fram, noe jeg elsker:

De hadde ikke så veldig stort utvalg av retter, men det gjorde ikke noe for maten vi fikk var kjempegod. Jeg bestilte Dalamtian Smoked Ham, noe som smakte herlig, og god mat er jo alltid et pluss ++
Vi lå jo da og solet oss hele dagen. Finnes jo ikke noe bedre enn det når man er i syden. Det var jo også glovarmt i dag, så vi måtte jo bade etter hvert kvarter omtrent. Men skal ikke klage, vannet er jo helt nydelig her så det er jo bare helt supert å bade her.

♥♥


I LOVE YOU ♥♥♥

Vi kommer nok til å ta turen hit en dag til i løpet av uken. Det var en av de fineste strendene vi har vært på hittil, men først skal vi til et annet strand i morgen som heter Milini. Vi skal da se hvem vi liker best av Robinson og Milini, og ta turen til den vi synes er finest en gang til. Så da får vi se hvem strand som vinner ;-)

Håper dere koser dere, og har det fint!

♥ Sofie

URBAN OUTFITTERSEr det en butikk som jeg virkelig må innom når jeg er i California så er det Urban Outfitters. Det er en av mine favorittbutikker! Det eneste som er så dumt er at de ikke har den i Norge, men jeg vet de har den i USA. Jeg har vært der før, og det var i London. Da tok jeg med meg flere poser ut. Åhh, denne butikken har såå mye fint. Den har alt jeg leter etter. Jeg føler liksom at denne butikken beskriver min stil, og den har så mye bohem-klær at jeg så vidt klarer å komme meg ut. Kan drømme meg bort... take a look:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

I tillegg har de verdens fineste butikker. Superkult design:Drømmer meg heeelt bort når jeg er inne og titter på nettsiden ♥♥♥ Gleder meg mer og mer til California nå! Urban, her kommer jeg!