august 2012

Klare for feiring

Hadde en kjempekoselig dag med jentene mine i går. Vi spiste lunch på Pizzanini, og shoppet bursdagsgave til verdens beste Tuva som skal feire i dag!Nå har jeg og Nanna gjort oss klare! Vi gleder oss til feiring:
Kjole fra klesmerket Cream (love it!), sko fra NoaNoa <3


Fineste skoa!

Vakreste Nanna: 
<3

Ha en super fredagskveld! Det skal nemlig vi <3

Østfold-talentet

Jeg tenkte å fortelle dere om en dag som var utrolig stor for meg. To venninner av meg - Tuva og Nora, og jeg meldte oss tilfeldigvis på en konkurranse som heter Østfold-talentet etter vi hadde lært oss en sang sammen som vi synes vi sang veldig bra. Sangen heter Emmylou, og det var faktisk læreren vår som anbefalte oss sangen! Konkurransen gikk ut på at vinnerene skulle få synge på samme scene som Vinni, Donkeyboy og CC-Cowboys, i tillegg til å vinne et musikkstipend på hele 10.000 kroner! Så vi tok sjangsen og meldte oss på med denne videoen:


Og så heldige som vi var, kom vi videre! I neste runde ble en ny - litt proffere video av oss lagt ut på nettsiden til lokalavisa vår (videoen kan dere se HER). Nå skulle folk stemme på sine favoritter, og de med flest stemmer kom til finalen på den store scenen på Haflsund Hovedgård, der Vinni, Donkeyboy og CC-Cowboys skulle spille! I tillegg var det en jury som også var med på avgjørelsen. Vi kom videre til finalen, og gjett hva! - På den store scenen på Hafslund Hovedgård, vant vi! Det var helt fantastisk! Her ser dere reaksjonen vår da vi vant:


(bilder tatt fra sa.no)

De 10.000 kronene har vi brukt på helt nye, dødsfine gitarer!


Vi fikk også et kjempehyggelig møte med denne kule fyren backstage - selveste Vinni!

Desidert en opplevelse jeg aldri vil glemme <3

Fine kusina miHar hatt en kjempefin dag med verdens herligste kusine <3 Lille Nannamor kom på besøk i dag, og vi har koset oss med frukt, te, spill og musikk. Må si det er så koselig å få besøk av søskenbarna, og jeg er så glad jeg har en så fin familie som står hverandre så nær <3


 

"Kon Tiki"


Søteste kjolen fra NoaNoa, jakke fra Cubus <3

Nå drar jeg snart på kino med to venninner. Vi skal se filmen "Kon Tiki". Har sett noen glimt av den på tv, og jeg synes den ser utrolig bra ut.
Gleder meg masse til å se filmen jeg har hørt så mye bra om!

Nyter fredagskvelden med beste

Overnatter hos Tuvamin i dag <3 Kjempekoselig! Øver på gitarene, og bare koser oss i joggedressen. Deilig med sånne dager! Er også utrolig herlig å få tilbake fredagsfølelsen igjen. Det er deilig med ferie, men det er deilig å komme tilbake til hverdagen igjen også <3 Fredag er den beste dagen i uka, etter min mening!

Ha en super fredagskveld alle sammen!

xx

S

Endelig!

Hei dere!

Endelig kan jeg begynne å blogge igjen. Nå er jeg klar! Alt design er nesten i orden, så det blir deilig å få oppdatert litt igjen.


Sommeren min har vært helt fantastisk. Jeg har vært masse på hytta på Hvaler, og vært hele tre uker i Kroatia - en reise som var helt utrolig.

Litt bilder fra turen som jeg aldri vil glemme:


Se på det vannet! Var helt fantastisk <3
Sool! Tante Marit og meg <3


Fineste lillebroren min, Scott, meg og vakre søskenbarnet mitt, Ragna <3
Kan det bli bedre?


Verdens beste mamma og pappa <3


Den kjente Zlatnirat-stranden på øya Bol.
Yohoo! Jeg elsker action, så dette passet perfekt til meg :-)


Jeg kommer til å oppdatere som det passer meg. Gleder meg til å komme igang!