september 2012

ONE DAY LEFT

Nå er det bare en dag igjen, også er det høstferie! Det skal bli så digg. I høstferien skal jeg på en tur som vi kaller for Polen/Tyskland med klassetrinnet. Det er tur jeg gleder meg veldig til, blir koselig. Men, jeg gruer meg også fordi vi skal nemlig besøke konsentrasjonsleier... det kommer til å bli trist, men jeg vil oppleve det. Alt som har skjedd i disse leirene, har skjedd og det er helt forferdelig. Det er slike ting man absolutt ikke har ord på å beskrive, virkelig.

Ellers blir det mye kos. Shopping, både i Polen og Berlin og mange opplevelser. Og vennekos. Gleder meg! Vi skal være der en uke, og kjøre med buss. Kommer nok til å bli en slitsom busstur, men også hyggelig, og det er verdt det.S

STEMNING

Har ordnet i vinduskarmen på rommet mitt, og synes det har blitt så koselig! Har begynt å tenne på stearinlys hver kveld jeg sitter på rommet. Stemning <3

S

xx 

Ut på tur, aldri sur

Hello!

Nå er jeg igang med pakkinigen, for i dag skal jeg nemlig på overnattingstur i skogen med klassen. Da skal vi sove i telt, grille, og gå langt. Det kommer til å bli utrolig kaldt, men gleder meg faktisk veldig. Blir koselig. I nuet står jeg på kjøkkenet og skal faktisk prøve meg på å lage pinnebrød. Har aldri gjort det før, så det kan jo bli artig.


Klar for tur! ;)

Snakkes!

S

Oppdatering

Hei! Tenkte bare å legge inn en sjapp oppdatering. Har hatt en laang, men koselig dag. Var først hos Tuva for å lage fremføring, fikk kommet meg hjem og fiksa meg og dro rett i bursdagen til vakre Karoline! Var veldig koselig, lenge siden jeg har sett henne <3 Og mange koselig jenter! Nå tar jeg nattan. Snakkes!

Nye sko fra London!

Tenkte å vise dere skoene jeg kjøpte meg i London! Synes alle parene er superfine, de kommer til å bli mye brukt:


To par Uggs fra Primark i brun og svart.


Fra Cobweb.


Støvler fra Hunter.


Boots fra Dr.Martens. LOVE <3<3<3

Fornøyd! 

Travle dager

Må virkelig si denne uka går i ett. Så utroolig mye på skolen, og neste uke blir heller ikke noe bedre. Hele 4 prøver neste uke... ja... så sånn er det! Har sittet og øvd på naturfagprøve i hele dag, og nå tok jeg meg endelig tid til å blogge. Er ikke lett å få tid til alt hele tiden. Blir så sinnsykt sliten på kveldene når jeg pugger hele dagem! Flere som kjenner seg igjen? ;)


Skjerf fra Primark, skjorte fra Urban Outfitters, olavest fra Zara <3

Og se så snill mamma jeg har, som kom dette til meg:

Åhh, deiliiig! <3 Det muntret meg opp. Snille mamman min!Snart helg! HAR INGEN PLANER, så det skal nyyytes max.

Nå skal jeg bare slappe av resten i kvelden. Det skal bli så deilig!

xx

S

Outfit


Tunika fra Zara, skjerf fra Primark, Bukser fra Unique, støvler fra Hunter <3 Alt er nytt fra London!

Etter en utrolig herlig helg i London er jeg nå hjemme igjen > Rett tilbake til skolen er ikke digg... særlig ikke når jeg nå prøver å få det til å gå opp for meg at jeg har hele tre prøver denne uka. Så det eneste jeg skal gjøre er å bure meg inn på rommet. Men jeg får prøve å gjøre det beste ut av det!

Når det gjelder innkjøpene fra London er jeg storfornøyd! Kjøpte meg mer enn forventet... 5 par sko for eksempel. Skal prøve å få vist dere innkjøpene de nærmeste dagene, hvis ikke kommer jeg nok til å legge ut litt outfis hvor mye av det nye kommer med.

Ha en super tirsdag, dere!

S

Herlig dag i London

Har hatt en kjempefin første dag i London! Vi har koset oss masse
med shopping, god mat og utforsket markedet "Camden Market" - et marked som var utrolig fint! Vi har vært i Oxford Steet, Covent Garden og Piccadilly Cirkus! Blir deilig å legge seg nå kjenner jeg <3 Gleder meg til en ny dag i morgen! Da blir det mer shopping!

S

Reisefeber

Ææ, nå har jeg skikkelig reisefeber, dere! Er såå klar for shopping. Det kommer til å bli så deilig <3 Jeg må stå opp kl. 04.30 eller kanskje litt tidligere i morgen, men det går bra. Pleier alltid å sprette opp med en gang, så det er jeg sikker på at jeg gjør i morgen også. Da blir det bare å stå opp, ordne seg og off we go. Som sagt så fikk jeg jo tur til London i konfirmasjonsgave, men jeg fikk noe mer også som jeg sa jeg skulle vise dere i ett eget innlegg. Så her kommer det:

Verdens beste hårprodukter fra Moroccanoil! Åhh, jeg er utrolig glad i disse produktene. De er så herlige, og de funker superbra. Gleder meg masse til å bruke disse produktene <3Jeg fikk også litt ting som er nødvendige på turen, og se på den fine toalettmappen jeg fikk:


<3

I tillegg fikk jeg også penger, som jeg kan love dere kommer i bruk. Så nå har jeg med meg bankkortet mitt, pund, toalettmappe og undertøy. Noe jeg mangler? Vil ha så lite så mulig i kofferten, slik at jeg kan ha masse plass til shopping. Vi har også bestilt, slik at vi kan ha med oss en 20 kilo bag med oss hjem! Da får vi enda mer plass.

Så nå er både jeg og kofferten klar! Neste stopp - London! <3

Dagens outfit

Skjerf fra H&M, vest fra Gina Tricot, tunikaen har jeg fått av vakreste Tuva, bukser fra en outlet i Son, armebånd fra Kroatia og Fair Trade, sko fra Converse <3

Sover hos verdens beste farmor og farfar i natt. Herlig!! Har spist god middag, og dessert <3 Koser meg alltid hos besteforeldrene mine. Nå skal jeg nyte kvelden!

S

Weekendtur til London

Til lørdagen reiser jeg på weekendtur til London med fineste tanta og onkelen min! Denne turen fikk jeg i konfirmasjonsgave, og dette er en tur jeg har gledet meg til utrolig lenge! Vi reiser tidlig på lørdagsmorgen, og kommer hjem sent på mandagskvelden. Jeg må virkelig innrømme at jeg ELSKER London <3 Da skal jeg love dere det blir shopping! Kommer til å ta helt av i butikkene! Vi skal også på Michael Jackson musikalen "Thriller", noe jeg også ser veldig fram til. Jeg har tidligere vært på musikalene "We will rock you" - en musikal som var helt fantastisk bra, og "Lion King" som også var veldig fin. Det hører til å gå på musikaler i London.

Kommer et innlegg om resten av konfirmasjonsgaven jeg fikk før jeg reiser. Fikk nemlig en toalettmappe som jeg skal ha med meg, med superfine produkter <3

Update

Dro rett og øvde med Tuva etter skolen i dag. Vi har nå planlagt en del sanger vi skal covre i den nærmeste tiden. Gleder meg veldig! Er alltid gøy med noen nye utfordringer når det gjelder gitar, sang og musikk! Du får aldri nok av det. Ellers er det mye å gjøre på skolen for tiden. Vi kommer til å få prøver i de fleste fag fremover... Sånn er det å gå siste året på ungdomsskolen! Jeg gjør meg virkelig klar for å stå på ;)

Jeg har en tendens til å drøye tiden når jeg skal på skolen dagen etter. Denne uken bestemte jeg meg for at jeg skulle legge meg tidligere enn vanlig, og det har jeg klart helt til nå. Jeg har ikke tenkt til å droppe ut.

Nattinatt <3

xx

klar, ferdig, gå!

Har bestemt meg for å være veldig flink med trening framover. Vil virkelig holde meg i form! Nå skal jeg ut å jogge med mamma i skogen. Det skal bli deilig!

S

Dagens antrekk

Jakke fra Cubus, Tunika/Kjole fra BikBok, Ring fra Accesories, Bukse fra Pieces, Sko fra Dr.Martens <3

Har hatt en veldig fin dag. Mini-konserten gikk helt greit, men skjedde en del småfeil underveis som vi kunne unngått. Sånn er det noen ganger, men det skal helst ikke skje. Var hvertfall utrolig koselig å spille for publikumet i nærmiljøet.
Dro rett til tante Aileen og onkel Lars Erik, og spiste deilig fårikål (høsten er her) etterpå.

Nå er det tid for glosepugging, og lekser. Selvfølgelig med en kopp te ved siden av meg. 

Ready

Hei dere! Må teste ut mobilblogging også! Nå er jeg hvertfall klar til å dra! Dagens antrekk kommer i kveld. Ha en super søndag!

Bilder fra dagen
Jentene <3Lørdagskos! Sitter nå og koser meg på rommet med Tuva, og gitarene våre <3 Vi har ganske mye på gang nå, som vi gleder oss til å fremføre! I morgen spiller vi jo, som sagt tidligere på Øya-dagen, der vi kommer til å spille sanger som vi tidligere har spilt - blir bra! Det er bare å komme, jo med publikum, jo mer liv!

Koselig fredagskveld

God fredagskveld!

Fredag er den herligste dagen i uka! Spesielt fredagskveldene. Med god mat, familiekos og ikke minst tv-underholdning. Ser alltid frem til fredagskveldene. Kommer nok til å dele mange fredagskvelder med dere utover høsten. Ahh, da pleier vi alltid å fyre opp i gruven, noe jeg synes er så koselig!


I morgen blir det først jogging med mamma, og deretter øving med jentene. Vi må jo være forberedt til søndagen. Gleder meg <3

Kos dere masse videre i kveld! Nyt, nyt, nyt!

S

Snart helg

Hei dere! 

Været her i Sarpsborg er ikke akkurat til å skryte av må jeg si... regn, regn og regn. Noe mer å si om det? Nei. Derfor er det innetid, med te og gitar! Gleder meg utrolig mye til helg nå! Har absolutt ingen planer denne helgen, bortsett fra noe jeg skal på søndag, som blir veldig koselig - Eilyka, bandet jeg spiller i, skal spille på en dag som heter Øya-dagen. Det er en sånn hyggelig samlingsdag for alle oss som bor i nærmiljøet, så det er bare å komme! Blir morsomt! Vi skal nok spille et par, tre sanger. Ellers gleder jeg meg mye til å bare slappe av med koselige tv-kvelder, musikk og kos. "Skal vi danse" begynner jo også til lørdag, syntes det er et utrolig fint program <3 Så nå kan helgen komme!

Retro skolesekk

Rett før skolen startet var jeg lei av å bruke Berganssekken som jeg har brukt i mange år, så jeg spurte mamma om ikke hun hadde noe annet jeg kanksje kunne bruke. Da kom hun med denne som tull, men jeg tok det seriøst! Den er jo utrolig stilig!

Så denne sekken bruker jeg på skolen om dagen! Det er den gamle skinnsekken til mamma <3 Synes den er så fin, og skikkelig bohem - en stil som virkelig inspirerer meg! Er også utrolig koselig at den er mammas gamle. I tillegg er den jo veldig retro. Jeg er utrolig fornøyd med denne, og kommer til å bruke den i laang tid!

Tenn et lys

Har besøk av vakreste Tuva. Vi har spilt litt gitar, og i nuet sitter vi på rommet og koser oss med Katie Melua i sterioanlegget. Elsker slike dager <3 Fina natter over, og vi tenkte å legge oss tidlig i dag. Skal nemlig ta klassebilde i morgen, og siden det er 10'ende klasse må vi vel stæsje oss litt? Siste året på ungdomsskolen og greier.
 Tenner et lys for vakre Sigrid Schjetne i dag. Kan virkelig ikke tro hva som har skjedd. Det er forferdelig, og kan ikke beskrives... Hvil i fred <3 Tanker går til familien og de pårørte.

Festdrakta mi

Til konfirmasjonen min fikk jeg en nydelig festdrakt av mamma og pappa. Jeg er utrolig fornøyd med den, og synes den er veldig spesiell. Den er designet og laget av Lise Sjåk Bræk, en dame som er kjempeflink! Jeg har selv vært med på å designe den, og bestemme hvordan den skal se ut, og er utrolig fornøyd med resultatet. Det jeg synes er veldig artig med den, er at ingen har lik! Er utrolig morsomt å vite at denne skal være med meg oppgjennom årene <3 Gleder meg allerede til neste anledning jeg kan bruke den!


<3

Dagens


Topp fra Gina Tricot, skjerf fra Risøe <3


Må bare legge til den nye musikkvideoen fra en av mine idoler, Taylor Swift: WANEGBT 
Syntes den nye singelen er utrolig kul!

"Skappel-genseren"
Mange har sikkert hørt om strikkeprosjektet til Dorthe Skappel og datteren hennes Maria Skappel? De har fått helt strikkedilla, og strikker en genser som er kjempefin! Verdens fineste bestemor har strikket den til meg, og den er bare helt utrolig fin! Jeg elsker den, og gleder meg masse til å bruke den utover høsten og vinteren. Den er så varm, god og deilig, en ordentlig kosegenser! I tillegg er den lang på armene, noe jeg synes er veldig deilig! Enkel, stilfull og tidløs. Tusen takk til verdens beste bestemor som jeg er så glad i <3

Kos dag på Liseberg

Var på Liseberg med familien min i går, og det var kjempemorsomt! Karuseller og bergodalbaner er det beste jeg vet, så jeg koste meg masse! Møtte også noen venninner der, som jeg også tok mange karuseller med. Var en super dag, med verdens fineste familie og venner <3

Tok forresten en karusell som heter Atmosfear - den var helt sinnsykt kul! Angret en liten periode når jeg hadde satt meg i den, men angrer ikke ett sekund på at jeg tok den. Fikk adrenalin til tusen. Anbefaler alle som skal dit, og ta den. Den kan dere ikke gå glipp av!


I dag skal jeg ut og jogge med mamma og pappa. Blir deilig! Er faktisk ganske sliten i dag, så kvelden skal bli brukt til å slappe av. Trenger det nå!

Ha en super søndag!