desember 2012

Nyttårsoutfit

Hei dere!

Nå er det bare noen få timer igjen til vi starter på 2013! Nå er jeg fikset og klar til å feire, og derfor tenkte jeg å vise dere min nyttårsoutfit:Kjole fra Primark // Krave fra H&M // Ring og øredobber fra A&C

Jeg ønsker alle sammen en super nyttårsfeiring! Nyt de siste timene av 2012 - de får du ikke oppleve igjen ;) Wohoo, den følelsen når rakettene skytes opp akkurat klokken 24.00 er helt ubeskrivelig. Rart å tenkte på at 2012 er over allerede. Det går så fort! Hvertfall, NYT!

xx

-S

søte lesere

Nå er det snart et nytt år allerede! Rart å tenke på. I kveld har vi hatt besøk av noen venner. Det var veldig koselig. I morgen skal jeg jobbe i fem timer, deretter blir det hjem å fikse meg også skal familien min feire nyttårsaften sammen med familien til Tuvamin. Det gleder jeg meg til <3 Det kommer til å bli en bra nyttårsfeiring. Jeg gleder meg til et nytt år.

Ville egentlig komme innom for å si natta til alle mine søte lesere!

-S 

Sushi for første gang

Hello! I går smakte jeg på sushi for første gang...

og det var faktisk godt! Jeg likte best det på det første bildet... altså med scampi, og litt sånt. Den andre med laks var også god, men det var et eller annet inni der, som ødla litt for meg. Jeg elsker jo fisk, så all fisken smakte jo veldig godt, men jeg tror det var tangen som smakte litt rart? Jeg vet ikke helt, men jeg tror man må bli litt vandt til smakene. Godt var det hvertfall, og jeg kunne gjerne tenkt meg å bestille igjen. Vi bestilte på Lille Saigon, og det anbefales! Sushi har jo blitt så populært, så jeg måtte jo teste det ut. Det finnes også masse annen sushi selvfølgelig, så jeg gleder meg til å smake på enna mer. Dette er ikke siste gangen!

-S


Savn allerede

God lørdagskveld!

Åå, jeg savner fjellet allerede. Vi kjørte hjem sånn rundt kl. 12.00 i dag, og kom hjem til det drittværet her i Sarpsborg. Uff... bare se på bildene over. Masse snø, og nydelig vær. Jeg vil tilbake!! Men samtidig er det alltid deilig å komme hjem og få dusjet ordentlig, med de produktene håret mitt trenger.
Heldigvis skal vi antakeligvis tilbake i vinterferien da. Herliiiiig.

I nuet sitter jeg å titter på nelly.com og andre nettsteder. Herregud, det er jo så mye salg! Jeg tror jeg kommer til å bestille meg litt, finner så utrolig mye fint! Vil blant annet bestille meg et par festkjoler, det trenger jeg og vil jeg ha nå. Finner også mange kule topper, som jeg kunne tenkt meg å kjøpe. Må jo utnytte romjulssalget ;)

Hva synes dere om bildene?

-S

Koser oss på fjellet

Heeei!

Jeg tenkte å legge inn en liten oppdatering fra fjellgjengen. Haha. Vi storkoser oss på fjellet. I dag har mamma, pappa, lillebroren min og jeg gått en lang tur på ski. Det var så deilig, bortsett fra at det blåste veldig. Nå har vi nettopp kommet inn i hytta til resten av familien, og nå sitter vi og drikker kakao med marshmallows. Åå, jeg elsker å være på fjellet <3 Resten av kvelden skal vi bare kose oss med tv, og en god middag. Det kan nok hende vi tar oss en tur ut igjen også. Det er jo så mye snø. Må nyte det mens vi er her. Når jeg kommer hjem på lørdag, skal jeg legge ut mange fine vinterbilder som jeg har knipset med speilrefleksen her oppe + mer. Det et altså bare til å følge med!

xx

-S

My christmasgifts


Heihei!

Som jeg lovet dere i forige innlegg har jeg nå tenkt til å vise dere hva jeg fikk i julegaver i år. Jeg er stooorfornøyd! Det kunne ikke blitt bedre. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått. Tuusen takk til familie og venner for kjempefine gaver <3 Vær forberedt på en del bilder nå dere, haha:


//fra gina tricot


//kjole fra bik bok og smykke fra gina                               //fra bikbok


//fra bik bok


//fra carlings                                                                       //fra bik bok


to fiiine skjerf


søt lysestake


sminkefjerner, burt's bees lepomade (elsker den) og ansiktsmaske


To gavekort på sarpsborg kino


JUSTIN BIEBER BILLETT! OMGOMG. Skal dit med kusina mii, gleder meg!!


Elsker denne! Som dere sikkert har sett har jeg Hunter støvler. Dette er fleece sokker som man kan putte ned i støvlene og brette de utenfor kanten. Kjempekult!


Suuperbra krøllstav, bestilt fra frisøren. Har allerede testet den ut. Den lager kjempefine krøller! Vil lage et eget innlegg om denne.


Pengeeer. 3800,-


Denne er såå fin. //fra h&m


to supergode body lotioner, dufthjerte og søte hjemmelagde såper


Dødstøff lue //fra warp


En bok om California. Lager et eget innlegg om hvorfor jeg får akkurat denne boken, hihi. Engelsk kjærlighetsroman: Water for Elephants. Gleder meg til å lese denne. 


Søt dekorasjon til rommet.


//tekopp/kaffekopp til å ha med seg overalt. Passer perfekt for meg å bruke på skolen.

Åhh, jeg er så fornøyd.

Fikk dere noe fint til jul da?

xx

-S

Gårsdagen

Hei!

Gårsdagen var kjempekoselig. Det å være med familien sin, spise god mat, gi hverandre gaver og bare kose seg - kan ikke bli bedre! Jeg er såå fornøyd med alt jeg fikk, og jeg ELSKER å se andre åpne opp gaver - fiineste dagen <3 Jeg har tatt bilder av alle gavene jeg fikk, så jeg skal redigere et eget gaveinnlegg senere. Gleder meg til å vise dere, hihih <3 Her får dere litt bilder fra julekvelden:


Meg og lillebror <3


Søta venter på å åpne gaver ;)
Jenta som fikk iPad! Fornøyd


Selveste kokken. Farmor <3


Tante fikk mandelen ;)


Fineste mamman min <3


I nuet har jeg besøk av Tuva og Renate. Vi koser oss med julekaker og brus. Haha. Vi tenkte å se en koselig julefilm. Alltid hyggelig med venninnekvelder.

I morgen reiser jeg på fjellet med familien min. Det gleder jeg meg til. Vi skal reise dit med tante Trine, onkel Morten og søskenbarna mine Nanna og Sverre. Da skal vi gå masse på ski, kose oss i snøen og spise god mat. Onkel skal ta med internett så jeg kan slenge inn et par innlegg + at han har nettflix så da blir det mye filmtitting på kveldene. Åhh, ferie er heeeerlig!

Hadde dere en fin julaften da?

-S

 

kvelden før kvelden

Har dere en fin lille julaften så langt? Det har jeg. Vi har besøk av tanta mi, søskenbarnet mitt Ragna og Luna som skal sove hos oss noen dager. Koselig. Farmor og farfar er her, og vi har nettopp spist en deilig middag. Resten av kvelden skal vi bare kooose oss med julegodt og koselige tv-programmer. Det er så herlig! JEG ELSKER JULA <3<3<3

Nå skal jeg nyte kvelden. Kos dere!

-S

 

dagens antrekkTopp fra Gina Tricot // Skjerf fra Monki // Smykke fra Mango // Bukse fra Pieces


ENDELIG FERIE!!! Åhh, sååå godt! Dagen i dag var bare helt utrolig deilig. Først var vi i kirken, og etterpå dro vi tilbake til skolen og så på "Love Actually", spiste popcorn og kaker, og fikk utdelt karakterkortet! Kjenner at denne ferien kommer jeg til å nyte godt av.

I dag skal jeg på på jobb, og deretter hjem til bestemor og bestefar og spise julekveldsmat med familien. Koseliig. Da skal vi se julefilm og bare kose oss. Kan ikke beskrive den følelsen av å ikke ha lekser... bedre kan det ikke bli. Nå skal jeg bare legge fra meg alt som heter skole.

Forresten: Juleballet i går var kjempefint. Kommer eget innlegg, med bilder om det senere.

Ha en suuuper dag.

-S 

UpdateFøler jeg har fått gjort sååå mye i dag! Alle venninnegavene er kjøpt inn, og ikke minst pakket inn! Jeg fikk skrevet ferdig loggen i K&H - som er den siste innleveringen før jul, og jeg har masse energi! Det er så deilig at det snart er ferie. Jeg ELSKER også å gi bort gaver, så kjenner jeg vil levere de ut så fort som mulig. Julemusikken står på, og jeg har skikkelig julestemning. Nå er alt klart! Gleder meg også til i morgen, for da skal jeg øve med jentenemine til juleballet. Nora, Tuva og jeg skal nemlig synge der på torsdag! Wiiii.

Få en good natt søvn dere!

-S

Crasy pictures from saturday

Hello! Her kommer litt bilder fra bursdagsfeiringa til Nora. Det var en veldig hyggelig kveld! Disse bildene var desverre tatt etter jeg hadde vært ute og hatt snøballkrig... så da vet dere hvorfor sminken er herpa og håret er bustibust. Jaja, whatever. Her kommer bildene:
 

Tor og Julie.


Bestii


<3<3


Vakre bursdagsbarnet mitt, Nora!


Fineste kjæresteparet <3
Håvard og meg.


Resten av kvelden går med til kos med familien. I morgen skal jeg kjøpe julegaver med Nora. Blir cosy! Er jo på tide nå, har jo ikke begynt å kjøpe julegaver en gang......

Er dere ferdig med julegaveshoppinga?

-S
 

Innkjøp fra Oslo

Hei dere!

Her kommer innkjøpene fra da jeg var i Oslo. Alt er fra Monki ;)Skjerf, 180 kr.Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne. Synes hvertfall den er kjempetøff! Kul utenfor nesten alle slags gensere. Kommer nok en outfit med denne - 150 kr.Superdigg ulljakke. Stilfull, kul og varm! Kr. 450I kveld skal jeg i bursdagen til venninna mi, Nora. Derfor har jeg nettopp dusjet, og tenker vel å begynne og fikse meg klar etterhvert. Men først skal jeg se håndballjentene spille semifinale på tv. Blir spennende! HEIA NORGE.

Jeg tar med meg kameraet, slik at jeg får tatt litt bilder fra kvelden, som jeg antakeligvis legger ut i morgen!

-S

kosekveld med bestejenta

Heihei!

Nå har jeg besøk av vakreste Renate. Vi har spist og i nuet sitter vi på rommet mitt og hører på julemusikk - såå koselig. Resten av kvelden skal vi bare kose oss å se på film! Tenkte å fikse neglene våre, og ha litt skjønnhetspleie - da koser vi oss! Må jo feire at den siste pugge-prøva på skolen er overstått. Har bare et par innleveringer igjen, også er det juleball og ferie! Can't wait!! Noen søte posebilder mamma knipset av oss, haha:


LOVE YOU ♥♥

Ha en finfin fredagskveld!

-S

 

oslove

Hei!

Dagen vi hadde i Oslo var helt nydelig. Heldigvis hadde flesteparten av oss kledd oss godt, i Oslo var det iiiiskaaaallldt - kaldere enn her i Særp. Hvertfall, vi tok jo først toget inn noe som var veldig hyggelig. Da vi kom fram til Oslo, dro først jeg og tre andre venninner på Fridays og spiste. Anbefaler forresten Cecar salaten dems - utrooolig god. Som jeg fortalte dere, hadde jeg jo egentlig ikke mye planer om å shoppe til meg selv, men da jeg gikk inn på Monki, en av mine yndlingsbutikker, klarte jeg ikke komme meg ut uten en pose med et par plagg i... Jadaa. Ble veldig fornøyd da (viser hva jeg kjøpte i et eget innlegg).

Senere møtte vi resten av klassen, og spiste pizza felles på Peppes. Og til slutt var vi på Jungelboka. Den musikalen var helt fantastisk, og ikke minst dødsmorsomt! Trodde jeg skulle le meg ihjeel en rekke ganger i stykket, og danserene var helt sinnsykt flinke! Den anbefales absolutt på det sterkeste. Utrolig bra!! Egentlig er den vel mest tilpasset for ungdommer, men jeg synes den passet for alle aldersgrupper. Jeg satt ved siden av tre eldre damer, som virkelig storkoset seg og lo - så det er bare å dra og se den!

Var en periode inni Oslo hvor jeg trodde noen hadde stjålet telefonen min, og jeg var helt alene inne på Oslo S. Da skal jeg si dere jeg ble nervøs. Viste jo ikke hvor resten av folka var, og kom med de verste tankene som "Hvordan skal jeg finne de andre nå...?" og jeg så ingen muligheter. Til slutt fant jeg en i klassen min, og hun sa at Tuva hadde telefonen i lommen sin. Da ble jeg lettaaaa. åhhhh.

Resten av dagen i dag går med til pugging til rle prøve, som jeg skal ha i morgen. Siste prøva før ferien nå!

-S

ready for Oslo

Hei dere!

I morgen reiser vi da til Oslo, og jeg gleder meg skikkelig! Da skal vi kose oss, og jeg skal virkelig nyyyyte dagen! Har ikke så mange planer om å shoppe masse til meg selv i morgen, men regner vel heller med å få unnagjort litt julegaver. Tuva skal sove hos meg i natt, og hun kommer etterhvert. Vi tenkte å fixe oss sammen i morgen tidlig. Så nå venter jeg vel egentlig bare på henne. Alt er omtrent klart til i morgen, og resten av kvelden skal vi bare kose oss og ordne klart. Dagen i morgen kommer til å bli super! Og jeg skal ta masse bilder, og dele med dere ;)
Her ligger morgendagens antrekk klart.


En liten smakebit av inspirasjonsplakaten jeg har laget. Gleder meg til å vise dere hele inspirasjonsveggen min!

Vi snakkes!

-S
 

sunday morning

God søndags morgen!

Åhh, merker det begynner å nærme seg jul nå. 2. søndag i advendt allerede - heeerlig. I dag skal jeg bare være hjemme med familien og slappe av. Vi skal bake litt, høre på julemusikk, og rett og slett kose oss skikkelig. Deilig med sånne dager. Er også suupergodt at vi nesten ikke har noe mer skolearbeid igjen nå. Ferdig med alle tentamner og alt. 

På tirsdag skal klassen min på Oslotur, og jeg gleder meg syykt. Det meste av tiden får vi til å gå rundt som vi vil og shoppe, og på kvelden skal vi på musikalen Jungelboka på Det Store Norske Teateret. Musikaler er det beste jeg vet. Wii!

Flere som gleder seg til jul?

Ha en super søndag alle sammen ;)

-S

inspo

God fredagskveld!

I kveld er jeg hos mine vakre besteforeldre, og det er så deilig! Jeg og lillebroren min har vært og kjøpt oss kinesisk mat, og bare kosa oss.

I lang tid har jeg snakket om, og tenkt på å lage min egen inspirasjonsplakat til rommet mitt, og endelig tok jeg meg tid til å sette meg inn i arbeidet. Jeg har tittet rundt på nettet og funnet masse bilder som inspirer meg og printet de ut. Nå er jeg klar for å sette i gang med å klippe ut bildene, og endelig få laget det jeg har planlagt i lang tid! LYKKE <3<3 Legger selvfølgelig ut det ferdige resultatet når jeg er i mål, men jeg skal virkelig gjøre det ordentlig ;) Gleder meg til å fortsette.

xx

S

Tid for fortsettelse

Heihei!

Etter noen måneder uten blogging er jeg nå klar for å fortsette igjen. Jeg har nå bestemt meg for å blogge jevnlig, mest fordi det er en hobby jeg har savnet å holde på med lenge nå. Jeg har også bestemt meg for at jeg ikke skal presse meg selv til å blogge, eller få dårlig samvittighet hvis jeg ikke har fått blogget et innlegg osv... Men jeg har så utrolig mye innspirasjon nå, og gleder meg blant annet til å dele planene mine for neste år med dere! Så jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min ;)-S