Twitter

Update fra California

Hei alle dere!

//Klokka hjemme: 03.30. Klokka her i California: 18.30

Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget før nå. Det går i et sett her, og jeg vil aldri gå glipp av noe så derfor har jeg rett og slett ikke hatt tid. Slik kan det også bli videre også bli etterhvert, men jeg skal komme med noen updates innimellom ;-) Forresten så ser jeg at dere forsatt leser bloggen min, og følger med noe som er kjempekoselig!


Jeg ELSKER California. Jeg har det sååå bra her, det er så gøy! Vi har hittil vært i Hollywood, Beverly Hills og San Diego. Hollywood var helt fantastisk! Akkurat som man ser på film. Skyskrapere høyere enn jeg noen gang har sett, store merkebutikker, masse liv og alt man kan forvente. Det var helt sinnsykt! Vi var også i Beverly Hills, noe som var helt utrolig. Vi kjørte gjennom den dyreste shoppinggata, og alle husene rundt der var skikkelig fine. Vi har også vært i San Diego som var veldig fint. Strendene her er jo helt fantastiske! Kunne ligget der og solet meg for alltid ♥♥

Bildedryss fra de første dagene her:
Camilla og Thea ♥


Ble helt starstruck når jeg så Hollywood skiltet langt opp i fjellet! ♥


Walk of fame ♥

På hverdagene er vi først på skolen, og deretter pleier vi ha forskjellige aktiviteter på kveldene. I kveld er det megaparty. Det blir sikkert kjempekoselig ♥ Menneskene her er såå koselige, og jeg har allerede blitt kjent med veldig mange.

Så dere...

Jeg har det kjempebra, og livet er HERLIG ♥♥ Jeg skal prøve of få blogget mer mens jeg er her nede, men det blir ikke så ofte. Jeg skal prøve så godt jeg kan!

Håper dere også koser dere! Nå skal jeg fikse og gjøre meg klar for party, haha! Snakkes!

♥♥♥ Sofie